Zaten çok zengin değil ki o yüzden. Bide maddi sıkıntım yok ailem sayesinde sagolsunlar o yüzden kendimi öyle paracı göstermek istemedim o istese yapardı zaten yapmıyor bak protokolü o öyle hazırladı getirdi
Isterse aileniz çok zengin olsun siz sadaka istemiyorsunuz. Çocuğunuzun hakkını istiyorsunuz. Tabi ki siz istemediniz o da vermedi. Erkeklerin bir kısmı böyle, sevgileri yalan. Çıkarı sizden kesilince sizden kötüsü olmuyor. Bende yaşadım, ortak aldığımız malda bana hakkımı az vermeyi teklif etti. Tabi ki kabul etmedim, hakkımı alacağım. Çok zengin olsaydım da hakkımı bırakmazdım. Olay adalet arayışı.
Gene ayni konuya geliyorsunuz. İsterse hakkınızda kötü, çıkarcı, paracı, cadı, arsız, yalancı vs desinler.. eee? Siz bunlar mısınız? Değilsiniz ki.Niye onların sizin hakkınızda dediklerini içsellestirip kabul ediyorsunuz? Neden onların dediklerine inanıyorsunuz? Eski eşin dedikleri sizin için artık çöp. Haliyle eski eşin ailesinin dedikleri de sizin için artık çöp. Çünkü hiçbir iyi özelliğinizde bile hakkınızı artık teslim etmezler, etmeyecekler. Tek taraflı at gözlüğü ile bakıyorlar. O yüzden isterlerse paraci desinler. Umrunuzda bile olmasın gülün geçin. Hatta evet öyleyim siz benden de paracısınız deyin sinir edin. Ettikleri lafların sizi üzemediğini gördüklerinde sinir olurlar.
Lütfen biraz saf aşık durumundan çıkın.
Önce durumu kabul edin. Ve hemen bir avukat tutun. Avukatiniz protokolü lehinize çevirsin, yoksa boşanmam deyin. Madem sizden boşanmak istiyorsa altınları versin, nafaka, yoksulluk nafakası versin. Boşanın ama kendi istediğiniz şartlarla boşanın. Bende boşanacağım ama eski eşimin istediği şartlarla boşanma olmayacak. Yok öyle bir dünya. Bu gurursuz olduğum için değil, kendi öz saygım için. Haklarımı ona bırakacağıma 10 yıl adliyelerde dava takip ederim daha iyi. Siz de benim gibi hakkınızı arayın. Hatta siz benden şanslısınız arada kızınız var diye belki o kadar dava çirkinleşmez. Bizde arada çocuk olmadığı için inanılmaz çirkinleşti. Ama dediğim gibi benim artık hiçbir şeyleri umurumda olmadığı için gülüp geçiyorum.
Hiç mi adalet arayışı yok? Bir an önce avukat tutun. Boşanma davalarında bilmediğiniz çok şey var.