Artık dayanamıyorum ......

baykez

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2011
68
1
36
Afyon
merhaba kızlar 8 aylık evliyim ama eşimin ailesi özelllikle ablası beni sinir ediyo herşeye bi gıcıklık durumu var ne yapsak yapalım yaranılmıyo, suratı hep asık suratlı. hazır cevap alttan alttan laf sokuyo ben sesimi bile çıkarmıyorum ama eşime söylediğimde bana kzıyo huyunu bende biliyorum yapıcak bişey yok diyo. Laf söyleyip durma diyo daha çok şey söylüyo çok üzülüyorm bu duruma hiç bişey söyleyemiyorum. bende laf pek bilmem zaten. Hediye aldım bi teşkkür bile etmedi nasıl bencil bilemezsizin nasıl başa çıkabiilrim bu durumla? kızlar kayınavlidemi severim ama çok iyi bi insan onunla aramız iyi....

Konu içeriği nedeniyle "Eşi ve eşinin ailesi" başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

Muhatap olmayın, hediye de almayın.
Karşıdaki ısrarla sizi üzüyorsa, üstüne gitmenin anlamı yok ki.
Sonuçta sadece eşinizin ablası, evliliğinizin merkezi değil, evliliğinize bir müdahelesi yoksa, üstüne düşmeyin, boşverin gitsin.

Size laf mı attı duymazdan gelin..
Yüzüne bakmayın görmezden gelin, oda anlayacaktır ki söylediklerinin, yaptıklarının bir anlamı yok

öylelerine onların sana davrandıgı gibi davranırsan senden iyi gelin olmaz...pek laf bilmem de nedemek bileceksin sen her sustugunda bir adım daha üstüne gelecek biraz dişini gösterirsen pısar emin ol tabi saygısızlık boyutuna vardırmadan

niye hediye alıyosun ki canım bırak ne hali varsa görsün konuşsun dursun, evin ayrı damın ayrı nasılsa, sıkma canını bence

herkezin başında var işte öyle insanlar kiminin görümcesi kiminin kayın valdesi veya kayınpederi üzme canını.sen yinede iyiol ne demişler iyilik yap at denize balık bilmeze halik bilir.

evim ayrı canım yeni ev aldık herkes geldi bi o gelmedi ya bide kayınvllideme krışıyo sen yapma onlara gibisnden hediye herkese aldım onada aldım ev temziledikleri için. sadece yüzüne gülüyorum ben konuşmassam o hiç konuşmuyo sonuçta çalışıyorum ve onlardayım hergün yatmadan yatmaya gidiyorum sadece içime dert oluyo bir bilseniz. Ben kendime istemediğim bişeyi başkasına asla yapmam.

herkes çok sempatik, pozitif, sıcakkanlı insan olmak zorunda değil ki. onun da karakteri öyle demek ki hatta belki kendi içinde mutsuzlukları vardır. fesatlık yapıp, laf taşıyıp, evililiğinize karışıp, arabozuculuk falan yapmadıktan sonra anlayışlı olmak lazım diye düşünüyorum.

canım anan değil baban değil kocan değil kardeşin değil.. ne kafana takıosun? ne yaparsa yapar, sal ipini rahvan gitsin...

e evini temizlemeye geldiğine göre, o kadar da kara vicdanlı değil.. abartmayalım..

hal hatır sor fazla muhatap olma.. böyle her insanı önemsersek, çıkamayız işin içinden..

öncelikle teşekkürler arkadaşlar ya bu sorun içime dert oluyo ben sinirli bi insan değilimdir ama sinirlendiğim zaman herşeyi herkesi kırıp yarıp döküyorum aslında kendime hakim olmaya çalıştığım için üzülüyorm. eğer bi kafam bozulursa eşim bile beni affetmez. kendi sornları var bize yansıtıyo ama buda bize sorun oluyo işte........

Eşinizin ablasına çok üzüldüm ve acıdım. Ne kadar mutsuz bir kadın. Bu kadar içinde fırtınalar yaşayan kadını dikkate alıp kızılır mı hiç??

Dikkate almamak elde bile değil yni o kadar hakim evde. Bazen aman boşver ne yaparsa yapsın diyorum ama kendiini gösteriyo kız ya hemen . biyere gidiyorum bize haber vercen falan diyo. bilmeden bişey yapsak dinlemeden idam ediyo. ama şunu biliyorum benondan küçük olsamda daha olgun olduğum kesin. kızlar yanlış anlamayın ben buraya biraz içimdekileri dökeyim diye yazdım fikirlerinizz öğrenmek istedim garezim yok kimseye bana bir adım gelene ben 10 adım giden birisiyim. sadece değierim bilinsin isitorum

habermi vercekmissin ona neymiski esine uygun bir dille anlat kotulemek gibi degilde gercektende zor durum oldugunu anlasin erkekler oyle degil ama biz kafamiza takmadan edemiyoruz baktin esinde anlamiyor sende takma ve gorumcenede belli et takmadigini

görümceniz evli mi? merak ettim yaşını çünkü böyle yaşı geçkin ve evlenememiş tipler böyle oluyor bizim bir tanıdığımız var 36 yaşında bekar herkesi azarlamalar laf sokmalar büyük küçük demeden hem de ortada bişey yokken.bence siz de görümcenizle mümkün olduğunca az muhattap olun soru sorarsa cevap verin öyle sıcak falan konuşmayın asık suratlı konuşun onunla gideceğiniz yeri haber verin muhabbeti yaparsa sanane deyin direk ona neymiş gittiğiniz yer ya deli mi ne?haddini bildirin biraz büyükse büyük ona göre davransın o zaman siz de ona laf sokun. eşinize de ablasından şikayet etmeyin bence ne de olsa kardeşi toz kondurmaz...

kaynanamla aram iyi demissin, eger simdi kalkip görümcenle kavga edersen kaynananla aran bozulur, dolayisiyla esin de huzursuzlanir.
Uyuyan deveyi uyandirma derim, onu da öyle kabul et. Görmezlikten gel.
Onun huylarina kizinca gel burda paylas :) esine sadece kabasini anlat.

eşile zaten tam açık olarak konuşamam hemen sinirlenir. Hayır evli değil bekar 27 yaşında herşeyin Rabbim haıylısını versin kızlar. ama eşimi çok seviyorum. ve mutluyum şükürler olsun. her ailenin içinde böyle birisi mutlaka vardır diyorum haksızmıyım. herkeste bi tane mutlaka vardır üzücü birisi yada kafamıza uymayan birisi. Teşkkür ederim kızlar.

Belki de evlenemediği ve yuva kuramadığı içindir bütün bu gerginlikleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…