Artık dayanamıyorum ......

canım senin eşinle bi sorunun yoksa boşver pek ciddiye alam bak huyu böyleymiş..hediye alma sölediklerine cevap verme ..bazen susmak en iyi cevaptır senden susurak onu çıldırt:82:

Eşime sanki yaptıklarını söylemek zorunda gibi hissediyorum kendimi söyledikten sonrada pişman oluyorum zaten kavga ediyoruz. Oda biliyo huyunu kendi kardeşinin bile kıymetini bilmiyo.

merhaba kızlar 8 aylık evliyim ama eşimin ailesi özelllikle ablası beni sinir ediyo herşeye bi gıcıklık durumu var ne yapsak yapalım yaranılmıyo, suratı hep asık suratlı. hazır cevap alttan alttan laf sokuyo ben sesimi bile çıkarmıyorum ama eşime söylediğimde bana kzıyo huyunu bende biliyorum yapıcak bişey yok diyo. Laf söyleyip durma diyo daha çok şey söylüyo çok üzülüyorm bu duruma hiç bişey söyleyemiyorum. bende laf pek bilmem zaten. Hediye aldım bi teşkkür bile etmedi nasıl bencil bilemezsizin nasıl başa çıkabiilrim bu durumla? kızlar kayınavlidemi severim ama çok iyi bi insan onunla aramız iyi....

gerekmedikçe görüşmemeye çalış ama mesafe koyduğunuda hissettirme
tabi bunları eşine hissettirmeden kendi için de yaşa

işte bunu nasıl başarıcam bilmiyorum. ben fesat birisi değilimdir hep iyi düşünmeye çalışırım bu yüzdende üzülen taraf ben olurum.

işte bunu nasıl başarıcam bilmiyorum. ben fesat birisi değilimdir hep iyi düşünmeye çalışırım bu yüzdende üzülen taraf ben olurum.

canım bence hani seni böle çok kıracak bi şey söylerse eşine söylersin ama her seferinde söylersen bu sefer sen suçlu olursun .. nihayetinde ablası atamazki oda biliyomuş huyunu suyunu sen sallama boşver bak ne güzel eşinle sorunun yokmuş evliliğine yoğunlaş bırak o kendi çapında huysuzlansın ciddiye alma:61:

Eşim beni anlıyo dediğin gibi her söyleyişimde ben suçlu oluyorum. eşim aslında bir dediğimi iki etmez ne istesem gettr yapar evimiz sobalıyken bile benim elimi bile sürdürmedi ben çabuk hasta olan birisiyim bana elinden geleni yapar. Ağlayamam ama onun yanında çok kızar ağlayana.ama ağlamak isitoyurm ben.Kzlar inanın bazen dayanacak gücüm kalmıyo korkuyorum bazen inanırmısnz....

Eşim beni anlıyo dediğin gibi her söyleyişimde ben suçlu oluyorum. eşim aslında bir dediğimi iki etmez ne istesem gettr yapar evimiz sobalıyken bile benim elimi bile sürdürmedi ben çabuk hasta olan birisiyim bana elinden geleni yapar. Ağlayamam ama onun yanında çok kızar ağlayana.ama ağlamak isitoyurm ben.Kzlar inanın bazen dayanacak gücüm kalmıyo korkuyorum bazen inanırmısnz....

ay kıyamam yaa:s ama napcaksın insanları değiştiremiyosunki.. huyunu suyunu biliyon canım senin için çok değeri yoksa görümcenin kafanı takma yani ben sevmedim bi insanın benim çin düşüncelir yaptıkları beni hiç etkilemez zaten sevmiom etmiom yanii sende böyle düşün eşin bak iyi birymiş napcaksın herkes türlü türlü şeylerle sınav oluyo eşin için suscaksın o seni ezdirirse hee ozamn konuş ama onuda yapıcaını sanmıyorum sen eşinle arandaki muhabbete odaklan durup dururken sorun çıkar kavga çıkar yoksa gene üzülen yıpranan sen olursun canım benim:82:

Back
X