- Konu Sahibi aydanntugutt
o ne demek ya.sanki cluba gider gibi giyiceksin makyaj yapicaksin.nerde oturuyorsun,bi kalem rimeldemi suremezsin?
istanbul ama makyaj yapınca çok farklı bakıyorlar bana daha doğrusu yaptırmıyorlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o ne demek ya.sanki cluba gider gibi giyiceksin makyaj yapicaksin.nerde oturuyorsun,bi kalem rimeldemi suremezsin?
Iste ugrasacak bir seyin yok da ondan.senin ozendigin genetik acidan guzel olan bir suru insanin sorunlari var.hatta adini cikaramadim simdi.dunya guzellerinden biri cok genc.yasta kanserden oldu.yani demek istedigim elinde olan seyler icin kendini uzmen hem zaman kaybi hem de yaradani gucendirirsin.sen diyetini yapiyor musun mesela?
E=aydanntugutt;34191997]tebrik ediyorum seni ne kadar sürede verdin bu kiloları ?
diğer yorumların içinde çok teşekkürler . inşallah bende bu saçmalığın farkına varırım
yapamıyorum .![]()
O zaman en acilinden kilo vermeye başlıyorsun :) Olmayacak bir şey değil 170 kilo olan kuzenim 7 ayda 120ye indi. O bunu yaptıysa herkes yapar. 170 kilo yerinden kalkamazken küsmedi hayata. Şu an 120 kilo yani senden 40 kilo fazla ama kendini manken gibi hissediyor :) Bi 10 kilo versen emin ol kendini çok iyi hissedersin. Sitedeki diyet topiklerini takip et. Karaty diyeti yapabilirsin mesela..
Makyaj meselesine gelince izin verilmesine gerek yok bence. MAkyaj güzelleşmek için değil kusurları kapamak içindir bana göre. Makyaj yapmayı sevmem. Ama evden gözaltı kapatıcımı ve kahverenkli gözkalemimi incecik sürmeden çıkmam. Dışarı çıkacağın zaman yüzüne bir kapatıcı bir allık yeter. Hem makyaj gibi durmaz hem de rahatsız olduğun şeyleri kapatabilirsin.
Kış depresyonudur belki de içinde bulunduğun hal. Merak etme geçer biraz kendini iyi hissedecek şeyler yap..
Boyun kaç canım senin. Bende 170 boya sahibim.78 kilo olmusumdur ama hiç senin gibi üzülmedim. Önce kendinle barısık olman lazım ! Veriliyor 130lardan baslayıp kilo verenler var.
ama o kadar güzel kız varken benim gibi tombik kıza niye baksın ki ? inşallah senin gibi olurum ileride ablacım
Olmadi o zaman.armut pis agzima dus.gece boyle yatip sabah 90 _60_90 olarak uyanacagin bir yontem yok henuz.o ozendigin insanlar nasil kendilerine dikkat ediyorlar biliyor musun?sen yakinmaya devam et o zaman,
ne kadar güzel kızlar varki bir defa renkli gözlüsün canım saçını ya gözünle aynı renge yani küllü kumral filan yada böğürtlen siyahı koyu kahve kahve küllü kahve renklerine boyat izmirdesin orda makyaş yapmayan kız mı var bak bb kremler var onndan kullan bazıları hiç kendini belli etmiyor gözlerine liner çekme saçının rengine göre gözünün üstüne çok ince kahve rengi yada siyah kalem sür çok az maskara kimse sana kırmızı ruj sür demiyo bende sen yaşalardayım millete göre kiloluyum acayip silcem var ama bu pskolojiye gelmemk için uğraşıyorum herşeyin marka olmak zorunda değil mesela sosyete pazarları benim çok hoşuma gidiyo daha sonra içine korse giye bilirsin yüzmeye git en çok zayıflatan sporlar arasında nasıl bir yzü tipin var bilseydik daha güzel öneriler vere bilirdik ama şimdilik bu kara eğer kilonu çok sorun yapıyosan korse giy içine ve spora başlaşimdidsen başarılar
yok istanbuldayım artık önemli olan çevre değil aile . renkli gözlü ben mi ? ama yorumlarını dikkate alıcam sonuçta ben psikolojikmen kötüyüm annemin yardımcı olacağını düşünüyorum
Öncelikli çok karamsarsınız böyle yapmakla kendinize zarar verirsiniz.Biraz egzersiz yapın veya dans edin mesela hem eğlenceli olur. Biraz makyajla güzelleşemeycek kadın yok kendinize iyi bakın![]()
Bak güzelim biraz sabirla veya özel destek al diyetisyen den . Ve kendi salmayacaksın kendine bakacaksın mesala benim ailemde makyaja karşı lardi ama ınan bana biraz fondöten ve göz kalemine birşey demezlerama o kadar güzel kız varken benim gibi tombik kıza niye baksın ki ? inşallah senin gibi olurum ileride ablacım
canım hakkında kısmında yaşadığı yer izmir gözleri el yazıyor ondan dolayo yazdım peki göz rengin ne bide hakkında kısmını değiştir o![]()
zaman
öncede açtığım konulardan anlaşılacağı gibi kilomu çok dert ediyorum . kendimi beğenmiyorum , hayattan soğudum hergün evin içinde olmak istiyorum hiç sosyal hayatım olmasın istiyorum . hoşlandığım kişi beni görmüyor bile . bazen düşünüyorum bazı kızlar çok kusursuz tipi , ailesi , düşünceleri , sosyal hayatları , erkek arkadaşları ... lütfen artık bana bir akıl verin.
diyet topiklerini takip ettt canım ...
Ne demek bu gibi durumlar için üzmeyin kendinizi umarım herşey istediğiniz gibi olurteşekkür ederim güzel yorumun için
Bak güzelim biraz sabirla veya özel destek al diyetisyen den . Ve kendi salmayacaksın kendine bakacaksın mesala benim ailemde makyaja karşı lardi ama ınan bana biraz fondöten ve göz kalemine birşey demezlerve senin de evde yapabileceğin mesala yüzünde sivilce leke gibi sorunların varsa onlara doğal mazemeler ile maskeler yap uygula . Bu senin kendine güven kazanmana ve ailenlende ve en önemlisi bu değişiklik yaparken ailenle ve çevrenle ters dusmesin . Umarım herşey gonlunce olur canım