Artık dayanılacak hali kalmadı(Eş annesi kişisi)

Sizi doyuramıyacağını anlayınca birazda damada yedireyim demiş ayrıca kadın parasını istediğine verir bundan size ne paraniz yoktuysa evlenmeseydiniz kadına mı güvendiniz
neyin doyuramamasından bahsediyorsunuz siz yaa. siz oğlunuzu evlendirirken hiç yardım etmeyin.her seyi kendi yapsın madem

kızına da aynı oranda yardım etti.isteyen bakabilir demiştim

Size ne yahu size ne? Para onun keyif onun vermişte ne olmuş yüzüne bakan yok keşke hepsini onlara verseymis
Kendi aileniz borç verirken sorun yok kadının verdiğini dert biliyorsunuz
Calisipta kendiniz alin o zmn

neyin doyuramamasından bahsediyorsunuz siz yaa. siz oğlunuzu evlendirirken hiç yardım etmeyin.her seyi kendi yapsın madem
Ben her şeyi kendim yaptım evlenirken. Kimsenin de bana yardım etme zorunluluğu yoktu.

Evlenenlerin çoğu öyle yapıyor zaten. Biz ailelerden tek kuruş yardım almadan evlendik. Evimizi arabamızı kendimiz kredi ile aldık ödedik, ödüyoruz. Eşimin ailesi kızlarının evliliklerinde katkı sağladılar sanırım ama bana ne bundan. Kendi paraları, kendi kararları.

bunu nasıl böyle yorumlayabiliyorsunuz algılayamıyorum.Siz iki taraftan birine yardım edecek olsanız damadınız mı önde olur oğlunuz mu ? Parayı verirken kızına bile söylemiyor.
vayy vayyy vayyy gene bir erkekkkk çocuk en önde gelir vakasıyla karşı karşıyayız sayın seyirciler.ne demek oğlu önce gelir?o da kızı canı.belki yuvası yıkılmasın kızının diye çabalıyor anne yüreği.

kızına da aynı oranda yardım etti.isteyen bakabilir demiştim
ortak mısınız kadının parasına?istediğine istediği miktarda verir isterse de camdan aşağı saçar paralarını.evinize peşinat vermiş altın almış daha ne yapacaktı?

Damadına değil kızına yapıyor aslında kadın.
Damat kötü evden para çalan biriyse uzun sürmez evlilik zaten ama dert olacaksa eşinize olsun. Siz niye eşiniz yerine gerilip dertleniyorsunuz?

Annesi bir sıkıntıda seni değil damadı ararım diyorsa, eşiniz düşünsün, annem neden böyle dedi diye.

Kayınvalide size ev kalırken yardım etmiş, daha ne yapsın? Ödeyecek gücünüz yoksa ev almasaydınız. Böyle kayınvalide kime ne yapmış peşine düşmezdiniz.

Beni kötü gelin ilan etti.Saçma sapan hakkımda konuşup gülüyorlarmış.Damat herkes tarafından sevilmeye devam ediyor,bu nasıl iş anlamadım ?
Vardır bi olayları sizin bizim aklımız ermez.
bunu nasıl böyle yorumlayabiliyorsunuz algılayamıyorum.Siz iki taraftan birine yardım edecek olsanız damadınız mı önde olur oğlunuz mu ? Parayı verirken kızına bile söylemiyor.
Valla eşiniz bile o siteden gitmeye uğraşıyorsa bi b*kluk var bu işte, size laf vermemek için saklıyor. Bu denli damat sevgisi normal değil.

Aynen ya. Bazı kadınlarda şu düşünce var; yardıma, maddi desteğe gelince erkek evlat önde olsun, ama kayınvalidenin yardıma ihtiyacı olsa kızı dururken geline mi kaldı olur.

Vardır bi olayları sizin bizim aklımız ermez.

Valla eşiniz bile o siteden gitmeye uğraşıyorsa bi b*kluk var bu işte, size laf vermemek için saklıyor. Bu denli damat sevgisi normal değil.
Eşi gidersek karımın ailen söyle böyle saldırılarından kurtulurum diye düşünüyor muhtemelen.

Valla benim eşim birikim yapmıştı biz borca bogmadi. Madem sizde eşinize sorun niye biriktirmemis?
Tarla satıp düğün yapılır mı ya, toprak bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…