- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.849
- 798
- 35
- Konu Sahibi oyledegilboyle
-
Konuya da hiç birini eklememişSadece o değilki gelincik hanım takılan takıyıda beğenmemiş bak senborçları varmış kvdenin parası varmış ödememişlermiş bu zeka
neyin doyuramamasından bahsediyorsunuz siz yaa. siz oğlunuzu evlendirirken hiç yardım etmeyin.her seyi kendi yapsın mademSizi doyuramıyacağını anlayınca birazda damada yedireyim demiş ayrıca kadın parasını istediğine verir bundan size ne paraniz yoktuysa evlenmeseydiniz kadına mı güvendiniz
kızına da aynı oranda yardım etti.isteyen bakabilir demiştim
Evlenmeye totosu olan yapacak zatenneyin doyuramamasından bahsediyorsunuz siz yaa. siz oğlunuzu evlendirirken hiç yardım etmeyin.her seyi kendi yapsın madem
Ben her şeyi kendim yaptım evlenirken. Kimsenin de bana yardım etme zorunluluğu yoktu.neyin doyuramamasından bahsediyorsunuz siz yaa. siz oğlunuzu evlendirirken hiç yardım etmeyin.her seyi kendi yapsın madem
Evlenenlerin çoğu öyle yapıyor zaten. Biz ailelerden tek kuruş yardım almadan evlendik. Evimizi arabamızı kendimiz kredi ile aldık ödedik, ödüyoruz. Eşimin ailesi kızlarının evliliklerinde katkı sağladılar sanırım ama bana ne bundan. Kendi paraları, kendi kararları.neyin doyuramamasından bahsediyorsunuz siz yaa. siz oğlunuzu evlendirirken hiç yardım etmeyin.her seyi kendi yapsın madem
vayy vayyy vayyy gene bir erkekkkk çocuk en önde gelir vakasıyla karşı karşıyayız sayın seyirciler.ne demek oğlu önce gelir?o da kızı canı.belki yuvası yıkılmasın kızının diye çabalıyor anne yüreği.bunu nasıl böyle yorumlayabiliyorsunuz algılayamıyorum.Siz iki taraftan birine yardım edecek olsanız damadınız mı önde olur oğlunuz mu ? Parayı verirken kızına bile söylemiyor.
Komik olan sizsiniz asalak gibi milletten bişey bekliyorsunuz haahhahahaKomiksiniz,gerçekten.
ortak mısınız kadının parasına?istediğine istediği miktarda verir isterse de camdan aşağı saçar paralarını.evinize peşinat vermiş altın almış daha ne yapacaktı?kızına da aynı oranda yardım etti.isteyen bakabilir demiştim
aaa oydar kişisi de konuya gelmişşşKişisi zehirlenmesinden konuya odaklanamadım
Vardır bi olayları sizin bizim aklımız ermez.Beni kötü gelin ilan etti.Saçma sapan hakkımda konuşup gülüyorlarmış.Damat herkes tarafından sevilmeye devam ediyor,bu nasıl iş anlamadım ?
Valla eşiniz bile o siteden gitmeye uğraşıyorsa bi b*kluk var bu işte, size laf vermemek için saklıyor. Bu denli damat sevgisi normal değil.bunu nasıl böyle yorumlayabiliyorsunuz algılayamıyorum.Siz iki taraftan birine yardım edecek olsanız damadınız mı önde olur oğlunuz mu ? Parayı verirken kızına bile söylemiyor.
Aynen ya. Bazı kadınlarda şu düşünce var; yardıma, maddi desteğe gelince erkek evlat önde olsun, ama kayınvalidenin yardıma ihtiyacı olsa kızı dururken geline mi kaldı olur.vayy vayyy vayyy gene bir erkekkkk çocuk en önde gelir vakasıyla karşı karşıyayız sayın seyirciler.ne demek oğlu önce gelir?o da kızı canı.belki yuvası yıkılmasın kızının diye çabalıyor anne yüreği.
Eşi gidersek karımın ailen söyle böyle saldırılarından kurtulurum diye düşünüyor muhtemelen.Vardır bi olayları sizin bizim aklımız ermez.
Valla eşiniz bile o siteden gitmeye uğraşıyorsa bi b*kluk var bu işte, size laf vermemek için saklıyor. Bu denli damat sevgisi normal değil.
neyin doyuramamasından bahsediyorsunuz siz yaa. siz oğlunuzu evlendirirken hiç yardım etmeyin.her seyi kendi yapsın madem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?