• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık dayanılacak hali kalmadı(Eş annesi kişisi)

ortak mısınız kadının parasına?istediğine istediği miktarda verir isterse de camdan aşağı saçar paralarını.evinize peşinat vermiş altın almış daha ne yapacaktı?
Benim böyle gelinim olsa inadına diğer damada yardım ederdim. İsterse kumar masalarında yesin yeter ki gelin kudursun

Eşi gidersek karımın ailen söyle böyle saldırılarından kurtulurum diye düşünüyor muhtemelen.
Adamın böyle bir şeye pek ihtiyacı yoktur diye düşünüyorum. Normalde karılarını delirtirler de ayrılmaz ailelerinin dibinden bunlar.

Aynı sitede oturuyoruz ve onun yüzünden evi satıp kiraya çıkacağız
Eşiniz acaba evi satıp annesine borçları için verebilir mi parayı. Siz eşinizi iyi tanırsınız. Bu zamana kadar satmamış da şimdi satmaya kalkması ilginç çünkü.

Aynen ya. Bazı kadınlarda şu düşünce var; yardıma, maddi desteğe gelince erkek evlat önde olsun, ama kayınvalidenin yardıma ihtiyacı olsa kızı dururken geline mi kaldı olur.
aynen öyle.tüm malı mülkü geçimden arta kalan parayı erkek çocuğu alır.hatta çocuğuna da bakılır yani toruna.ama yaşlanınca hastalanınca aaa kızı var o baksın denir kurtulunur.bu senaryo hiç değişmez.

Evlenenlerin çoğu öyle yapıyor zaten. Biz ailelerden tek kuruş yardım almadan evlendik. Evimizi arabamızı kendimiz kredi ile aldık ödedik, ödüyoruz. Eşimin ailesi kızlarının evliliklerinde katkı sağladılar sanırım ama bana ne bundan. Kendi paraları, kendi kararları.
biz de kendimiz ödüyoruz zaten . keske o elli bini de vermeseydi. ev aldım diye geziniyor ortalıkta

bunu nasıl böyle yorumlayabiliyorsunuz algılayamıyorum.Siz iki taraftan birine yardım edecek olsanız damadınız mı önde olur oğlunuz mu ? Parayı verirken kızına bile söylemiyor.
Ben iki taraftan birine yardım edecek olsam damadım mı oğlum mu diye değilde kızım mı oğlum mu diye düşünürüm. Ve daha önce oğluma yardım ettiğim içinde bu kez kızıma yardım ederim. Sizin düşüncenizde ki gelinler görümcelerin hicbir şeyde haklarının olmadığını düşünürler ama kayınvalide kayınpeder elden ayaktan düşüncede benim annem babam değil, kızları gelsin baksın derler. Cok var etrafımda maalesef.

bunu nasıl böyle yorumlayabiliyorsunuz algılayamıyorum.Siz iki taraftan birine yardım edecek olsanız damadınız mı önde olur oğlunuz mu ? Parayı verirken kızına bile söylemiyor.
Saf mısınız anlamadım
Damadına yardım etmiyor. Kızının huzuru için dolaylı olarak kızına yardım ediyor.

damat para çalmış diyorum hiç mi bir şey ifade etmiyor ?
o da sizi ilgilendirmez.sizden mi çaldı?boşanıp boşanmamak görümcenizi ilgilendirir.kayınvalidenin çektiği kredi de sizi bağlamaz.size mi ödetecek yooooo.derdiniz bambaşka sizin hepimiz anladık merak etmeyin.

Daha önce konu açmıştım isteyenler bakabilir.(Eşimin annesi eşimle beni evden kovmuştu imstagramda hoşuna gitmeyen bir paylaşım yaptığım için)

Şimdiki olayımıza gelecek olursak eşimin bir kız kardeşi var.Geçen sene evlendi.Damat olacak kişiyle 8 senedir beraberlermiş falan.Eşimin annesi onu çok seviyor.Hatta eşimden bile çok bence.(Eşime bir gün başıma bir şey gelse senden önce o koşar demiş)Eşimle annesi pek iyi değil ama annemdir diyor.Bu damat kişisinin bir sürü borcu varmış.Evden para çalmış yüklü miktarda eve polis çağırdılar sonradan itiraf etmiş eşine.Eşi kimseye söylemedi tabi.(sonradan öğrendik)Eşimin annesi kızından habersiz damat kişisine kredi çekmiş borçları için.(Biz borçtan geberiyorduk neredeyse umrunda olmadı)Eşime ihtiyacın varsa söyle diyormuş sadece eşimde asla soyleyebilen biri değil bunu bilerek yapıyor bence.Ki birsürü borcumuz olduğunu bildiği halde.

Damat kişisi borcunu ödememiş eşimin annesine,evden para çalmış vs. ona rağmen hala bu damat kişisiyle görüşüyor.Benim yaptığım en ufak şeyden dolayı beni sildi çok gururuma dokunuyor.Eşim de her şeyin farkında ama annem diyor dediğim gibi.
Aynı sitede oturuyoruz ve onun yüzünden evi satıp kiraya çıkacağız.Eşimin böyle insanlarla görüşüyor olması bile beni çıldırtıyor.Bu süreçten sonra nasıl davranmalıyım bilmiyorum hiçbir iletişimim yok 6 7 aydır.İğrenç insanlar.Tahammül edemiyorum.Kendimi alamayıp eşime ailesiyle ilgili konuşunca da aramız bozuluyor eşim benimle konuşmuyor ama gözünü açmak istiyorum,ben neyin ne olduğunu biliyorum diyor ama ona göre hareket etmiyor.
Sizi sevmiyor olabilrler bosverip hayatiniza bakcaksiniz. Esiniz sizi anliyor ama annem diyrosa bu konuda kavga etmenize gerek yok. Sen annenle gorus beni zorlama diyebilirsiniz . İnce ve guzel bi uslupla esinizle hallettikten sonra geri kalani onemli degl gorusmeyin uzak durun daha iyi sizin icin.

eski olaylarınızı bilmiyorum ama bu konudaki sizin derdinizi anlamadım.

para kvalidenin, damat hırsız, bunlar sizi ilgilendirmiyor. kv ve oğlu arasındaki ilişki de sizi çok ilgilendirmez bence, kendisi annesiyle münasebetine karar verebilir sizi de zorlamadıkça. yine de içten içe kocanız kv ile görüşmesin mi istiyorsunuz kayınvalidenin (size göre) eşitliksiz ve basiretsiz tavırları dolayısıyla? ama sanırım başka yorumda da “annesiyle görüşmesin mi adam?” demişsiniz. siz kimden ne istiyorsunuz?

Daha önce konu açmıştım isteyenler bakabilir.(Eşimin annesi eşimle beni evden kovmuştu imstagramda hoşuna gitmeyen bir paylaşım yaptığım için)

Şimdiki olayımıza gelecek olursak eşimin bir kız kardeşi var.Geçen sene evlendi.Damat olacak kişiyle 8 senedir beraberlermiş falan.Eşimin annesi onu çok seviyor.Hatta eşimden bile çok bence.(Eşime bir gün başıma bir şey gelse senden önce o koşar demiş)Eşimle annesi pek iyi değil ama annemdir diyor.Bu damat kişisinin bir sürü borcu varmış.Evden para çalmış yüklü miktarda eve polis çağırdılar sonradan itiraf etmiş eşine.Eşi kimseye söylemedi tabi.(sonradan öğrendik)Eşimin annesi kızından habersiz damat kişisine kredi çekmiş borçları için.(Biz borçtan geberiyorduk neredeyse umrunda olmadı)Eşime ihtiyacın varsa söyle diyormuş sadece eşimde asla soyleyebilen biri değil bunu bilerek yapıyor bence.Ki birsürü borcumuz olduğunu bildiği halde.

Damat kişisi borcunu ödememiş eşimin annesine,evden para çalmış vs. ona rağmen hala bu damat kişisiyle görüşüyor.Benim yaptığım en ufak şeyden dolayı beni sildi çok gururuma dokunuyor.Eşim de her şeyin farkında ama annem diyor dediğim gibi.
Aynı sitede oturuyoruz ve onun yüzünden evi satıp kiraya çıkacağız.Eşimin böyle insanlarla görüşüyor olması bile beni çıldırtıyor.Bu süreçten sonra nasıl davranmalıyım bilmiyorum hiçbir iletişimim yok 6 7 aydır.İğrenç insanlar.Tahammül edemiyorum.Kendimi alamayıp eşime ailesiyle ilgili konuşunca da aramız bozuluyor eşim benimle konuşmuyor ama gözünü açmak istiyorum,ben neyin ne olduğunu biliyorum diyor ama ona göre hareket etmiyor.
Ay size ne ki sizlik bir durum yok.

Back
X