• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık dayanılacak hali kalmadı(Eş annesi kişisi)

Adamın böyle bir şeye pek ihtiyacı yoktur diye düşünüyorum. Normalde karılarını delirtirler de ayrılmaz ailelerinin dibinden bunlar.
Sürekli söylenen karısı sussun diye yapabilir ya, söylenmek en tahammül edemediğim şeylerden olduğu için öyle düşündüm.

bunu nasıl böyle yorumlayabiliyorsunuz algılayamıyorum.Siz iki taraftan birine yardım edecek olsanız damadınız mı önde olur oğlunuz mu ? Parayı verirken kızına bile söylemiyor.
Damadina değil kızına veriyor o parayı, benim de hem kızım hem oglum var , ikisi de zorda olsa ve ben birine yardım edecek olsam kızıma ederim bu kadar net , kızımı desteklerim , geçen konunuza da yazmıştım bariz şekilde gorumcenizi kıskanıyorsunuz diye bu konunuzda iyice ortaya çıkmış, catlayacaksiniz yakinda

Sürekli söylenen karısı sussun diye yapabilir ya, söylenen en tahammül edemediğim tür olduğu için öyle düşündüm.
İşte normalde böylesini çekip boşarlar, kimse böylesi için ev taşıma yeni ev alma masrafına girmez. Eski konusundan haberim yok ama eşi için ailesinden ayrılıp ev taşıyacak kadar değer görmüyor kâle alınmıyor onu anladım.

dedi tabi ki. annesine önemli bir şey olmadığı sürece gitmiyor
Sizin bile zorunuza gidiyor kaynananın damat sevgisi, her pisliği yaptı ama onun kadar kıymetim yok diye ağlıyorsunuz, ama eşiniz annesine gitse yine sinir oluyorsunuz, ne alaka mesela?

Sizin bile zorunuza gidiyor kaynananın damat sevgisi, her pisliği yaptı ama onun kadar kıymetim yok diye ağlıyorsunuz, ama eşiniz annesine gitse yine sinir oluyorsunuz, ne alaka mesela?
saçma sapan bir ayrımcılık yapıyor,kendisi artık umrumda değil ama bu kadarı da olmaz.bu kadınla dolaylı yoldan muhattap olmak bile midemi bulandırıyor artık ama eşimin annesi bir şey yapamıyorum.boşanma aşamasına gelmiştik eşimle benimle bunun için mi boşanacaksın yani dedi falan evli kaldık hala ve aynı sitedeyiz kusucama

Bir canınızı ama para çaldı ama borç taktı ama seviliyorlar yoruyorsunuz ya vallahi çok yük değil mi bunlar, eşiniz sizi zorluyor mu hayır kavga ediyor mu onlar için hayır dahası ne, hiç umursamayın onların ilişkisini kv niz evsiz kalsa size mi gelecek hiç sanmam

saçma sapan bir ayrımcılık yapıyor,kendisi artık umrumda değil ama bu kadarı da olmaz.bu kadınla dolaylı yoldan muhattap olmak bile midemi bulandırıyor artık ama eşimin annesi bir şey yapamıyorum.boşanma aşamasına gelmiştik eşimle benimle bunun için mi boşanacaksın yani dedi falan evli kaldık hala ve aynı sitedeyiz kusucama
Nasıl verdi paraları damada ama 😃😃😃

Daha önce konu açmıştım isteyenler bakabilir.(Eşimin annesi eşimle beni evden kovmuştu imstagramda hoşuna gitmeyen bir paylaşım yaptığım için)

Şimdiki olayımıza gelecek olursak eşimin bir kız kardeşi var.Geçen sene evlendi.Damat olacak kişiyle 8 senedir beraberlermiş falan.Eşimin annesi onu çok seviyor.Hatta eşimden bile çok bence.(Eşime bir gün başıma bir şey gelse senden önce o koşar demiş)Eşimle annesi pek iyi değil ama annemdir diyor.Bu damat kişisinin bir sürü borcu varmış.Evden para çalmış yüklü miktarda eve polis çağırdılar sonradan itiraf etmiş eşine.Eşi kimseye söylemedi tabi.(sonradan öğrendik)Eşimin annesi kızından habersiz damat kişisine kredi çekmiş borçları için.(Biz borçtan geberiyorduk neredeyse umrunda olmadı)Eşime ihtiyacın varsa söyle diyormuş sadece eşimde asla soyleyebilen biri değil bunu bilerek yapıyor bence.Ki birsürü borcumuz olduğunu bildiği halde.

Damat kişisi borcunu ödememiş eşimin annesine,evden para çalmış vs. ona rağmen hala bu damat kişisiyle görüşüyor.Benim yaptığım en ufak şeyden dolayı beni sildi çok gururuma dokunuyor.Eşim de her şeyin farkında ama annem diyor dediğim gibi.
Aynı sitede oturuyoruz ve onun yüzünden evi satıp kiraya çıkacağız.Eşimin böyle insanlarla görüşüyor olması bile beni çıldırtıyor.Bu süreçten sonra nasıl davranmalıyım bilmiyorum hiçbir iletişimim yok 6 7 aydır.İğrenç insanlar.Tahammül edemiyorum.Kendimi alamayıp eşime ailesiyle ilgili konuşunca da aramız bozuluyor eşim benimle konuşmuyor ama gözünü açmak istiyorum,ben neyin ne olduğunu biliyorum diyor ama ona göre hareket etmiyor.
Bazı kadınlar erkekleri daha çok seviyor ( yaş ayrımı yapmaksızın) kv nizin durumuda bu sanırım. Küs olması daha hayırlı

Nasıl verdi paraları damada ama 😃😃😃
dayım tek erkekti.meslektaşınız bir de.dedem ona bir apartmanın tamamını ayrıca 2 daire 4 dükkan arsa falan verdi.2 kızaysa hiçbirşey.dede ölünce kızlara değersiz biriki bir şey kaldı.onu da vermemizi beklediler onlara.karısı da ayyyy ayyyy bu malları çok bulanlar ,içi beni dışı sizi yakar ne çekiyoruz biz dediii. :KK45: :KK45: valla konu sahibi de bu yolda azimle ilerliyor.

İşte demin dediğimde haklıymışım. O gün taşınmadığı evden şimdi taşınması sizin yüzünüz suyunuz hürmetine değil. Vardır bi hesapları. Siz sizin bile olmayan paraların peşine düştünüz, evlenirken baba evinden ne getirdiniz ? Bak elin kızına anası veriyor, sizin ananız ne verdi?

İşte demin dediğimde haklıymışım. O gün taşınmadığı evden şimdi taşınması sizin yüzünüz suyunuz hürmetine değil. Vardır bi hesapları. Siz sizin bile olmayan paraların peşine düştünüz, evlenirken baba evinden ne getirdiniz ? Bak elin kızına anası veriyor, sizin ananız ne verdi?
69 gr altın ve çeyizim yeterli mi sizin için ?

Back
X