- Konu Sahibi CakmaLaraCroft
-
kesinlikle aç bırakmak çözüm değilki ben bırakamam ha benim kızım fmf hastası onun etkisi büyük .. zaten bu yüzden ki çok dikkat etmeliyim beslenemediği zaman kesinlikle atak geçiriyor.. 1 yılda aldığını iki günde veriyor..
ee gel aç bırak nasıl bırakayım..
hani gelişimi normaldir ama iştahlı yemek yemeyi seven bir çocuk ki diyorsun ki meyve yiyor, acıkınca söylüyor, mutfaga götüryor; ozaman bi sıkıntı vardır.. kansızlık yani demir eksikliği iştahsızlık yapar.. kan tahlili yaptır.. bişey varsa çıkar ha yoksa dersinki başka bir yol bulayım..
ama gerçekten insanlar yedirmeyi öğretiyorlar ki ben bunu öğretemedim.. yemek yiyenlerin ağzına bakıyor ama yok yok yok..
bazen diyorm benim baktığım gibi baksa o dediklerim çocuklarına nasıl olurlar acaba..
bunları söylerken asla kimsenin cocuğunun yediğinde içtiğinde gözüm yok asla..
sadece çok üzülüyorum.. çok.. bişey istesin desinki anne şunu yap.. yemin ederim gece yarısı sabahın nuru dinlemiyorum.. 7 de evden çıkıyorum ona kadar 3 çeşit yemeğim hazırdır mutfakta yeterki yesin ama yok işte..
canim cok gecmis olsun
fmf hakkinda hic bilgim yok
kansizlik olabilir belki
tahlil yaptiracagim kesin
ama 2 yas sendromu diye birsey varmis
onu nette cok arastirdim makale okudum
kizima birebir uyuyor
kizim cok sinirli
kendine falan vuruyor istedigi olmayinca
birde bunlar var yememe disinda
tek cocuk
Allahim ne zor büyütmek
biz 6 kardestik
ne varsa yerdik
ilgilenende olmadi
aynen canım .. fmf genetik bir hastalık..
babadada var yüksek ateş karın ağrısı eklem ağrıları .. eşim 5 yaşında 20 kiloymuş
yani ..
bazen bende düşünüyorum diyorum ki biz niye yaşamadık 2 yaş sendromu..
sanırım çalışıyorsun.. aslında belkide en büyük sorun bu çalışan annenin çocu3ğu olmak kendimden biliyorum annemin çalışmasından nefret ederdim..
sanki ne kadar üstüne düşersek okadar kaybediyoruz..
bakalım bizim ikincide geliyor nasıl olacak.. belki ikisi birlikte daha iyi olur. sende geciktirme dermisim..
ara açılınca çocukta daha büyük zararlar oluyor..
teşekkür ederim canım ama ınan yemesı ıyı degıl
kavga dövüş yiyoruz yemeği :) yedirebiliyorsam tabikide ama kilosunun iyi olmasını içtiği sütlere baglıyorum
buarada mercımek corbasına bende sebze eklıyorum gecen gun yesıl mercımek yedırmıstım onda baya demır var ıspanak pek sevmıyor yada kusuyor yerken(bende sevmem hala ve kucukken bende kusardım) mantar fılan bende yemıyorum bazı seylerı benımde yemek cok secmeme ve evde yapmama baglıyorum bırde esım vardıyalı calısıyor yemek duzenımız cok oturup degıl
ınsallah duzelır sutu tamamen bıraktırmak ıstıyorum tabı bıberonuda
amin canimmm
süt iciyorsa yine iyi
varsin biberonla icsin
benimki sütte icmiyor
bir kac yudum alip birakiyor
nesquik denedim direk itti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?