- Konu Sahibi CakmaLaraCroft
-
yumurta kabugunu bilmiyorum
yenmezki o ya
güvenememama kendisi yemeyi seviyor zaten
dediginizi denemeye calisiyorum bakalim
tesekkür ederim
Benim.oglanda beni kebdimden geciriyo hrp bidi bidi oyalanuyorum agzina sokusturuyorum
Hic bir zaman ux ana ogun yemedi
Birak meyve puresini filan
Bu artik benim beceriksizligimdrn diyorum artik ne yapim 3.5 yasinda 1metre 25 cm 19 kilo ama zayif benimdd boyum.uzun ne bikim.soyle agzini hic actigini gormedim artik tik olustu ona verirken kendim agzimi aciyorum :)
Benim oğlan da bugün pek bişey yemedi ben de pes ettim
Akşam kendime kısır yaptım ne bilim zaten yemez diye teklif dahi etmedim. Sonra kendi geldi annee bende yiyecek diye:)
Küçük bir tabak yedi :) oh bea:))
Bence bosuna dert ediyorsun kendine canim.... cocuklar da kucuk insan... bir kac gun sadece kuru makarna yemek isteyebilir... yarin kahvaltida yumurtma istemeyebilir cani.. bizler de bazen oyle degilmiyiz? Bazen pilava duskun oluruz bazen ete veya baska biseye... cocuklarin da damak tadi oldugunu unutmayin..
Benim kizim 2,5 yasinda ve bu yasina kadar anne sutu haric hic bir sut icmedi... belirli araliklarla teklif ettim ama sevmedi... ben de sutu sevmem :) o yuzdn hic israr etmedim... varsin sutu icmesin... onun yerine likir likir ayran icer...
Ayni sekilde kizim bir cok sebzeyi ve meyveyi de sevmiyor... kabak yemegini yemez ama mesela mucveri yer... yemekleri onun damak tadina gore ayarliyorum... bazi gunler hic sebze yemedigi oluyor, ama cok takilmiyorum.. cok sukur cok saglikli ve mutlu... yemek zorunda oldugunu dusunmesin, yemegi kendi istedigi icin yesin dusuncesindeyim...
Siz israr ettikce cocugunuz daha cok tepki verecek... birakin kendi istedigi kadar, kendi istedigi yemegi yesin...
Pediasure denilen bir karışım var. onu sorun doktorunuza. gayet faydalı bir iştah açıcı olup gözüne güzel gösterebilir yiyecekleri
masallah
insallah benim kizimda öyle olur
yok canım yanlıs yazmadım 1 metre 25 cm boyu3,5 yaşında nerdeyse 1 buçuk metre mi? Yanlış yazmış olmayasın canım bana çok aşırı uzun geldi?
denedim aynen
cok uyanik hic sallamiyor
bugun aksam muzu yedirmek icin takla atmadigim kaldi
ama yedirdim
her isirikta alkis bravo sak sak
havaya girdi
dalga geciyor benimle
ama muzu yedi bende biraz olsun rahatladim
ama makarna corba kaldi öyle
ve bütün gün peynirli pogaca
bu arada peynirlerini tükürüyor(
benim kizim tam iki yasinda
13 kilo
95 cm
aslınmda varya ac bırakacaksında ıste bırakılmıyor ınan ben bırakıyorum dıyene ınanmıyorumyemeyen çocuk ne demektir bir ben bilirim bir de Allah birde kızımın babaannesi
kızıma 5 yıl baktı ve yememesinden resmen yaşlandı kadın
şimdi 8 yaşında.. canım KBB uzmanına gösterdin mi
benim kız geçen sene geniz eti ameliyatı oldu ve az da olsa düzeldi
öyle bişeyler varsa (inşallah yoktur) iştahını etkiler deniliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?