- 14 Mayıs 2015
- 2.979
- 5.072
- 108
- Konu Sahibi yenidencan
-
- #2.481
Günaydın canım , ben de 6 20 de kalktım.Nasılsın bugün?yaptın mı kahvaltını?Günaydın kızlar bugün çok erkenciyim sanırım :)
Günaydın canımç , anlatırsın artık kaç çeşit pasta börek vardı.Tabağıma çeşitcçeşit pasta börek doldurmayalı aylar oldu.Günaydın arkadaşlar
Sanal kahvaltim
2 yumurtalı menemen
6 kayısı
3 ceviz.
Bugün evde misafir olacak.pastalar kurabiyeler ve tabi ki bizim ailenin vazgeçilmezi cig köfte. Bulgur yemeyeli aylar oldu. Ben ne yiyeceğim onlarla bilemiyorum. Cig köfte yiyemem. Bakalım neler olacak.
Ekmek sadece kahvaltı da yiyorum canım oda 1 dilim bile değil tamamen kesmek istemiyorum diyorum kilo verince ya ekmek yersem yine o kilolar gerigelse diye
Yesem mi yemesem mi bilemedim.gaps diyetinde bulgur yok. Ben çok zor kilo veriyorum bir hastam gitmesin çöpe. Zaten iki hafta hastanede bir de üçüncü hafta veremedim Troid yüksek bunu da yersen durur mu vermen canım. Bana bir akıl verin.Gerçi ben çiğ köftedenv ziyade kısır batırık severim.
Ama eminim sen güzel yapıyorsundur.Orda olsam yerdim bol marul ve sebze ile.
Sanırım hastaydım diye tartıda eksilmedim canım. Ekmek 1 dilim bile olmuyor maksat ekmek olsun tamak tadım yine ekmek yersem kilo almayayım diye. İnşallah haftaya cuma eksiyle gelirim kuzumCanım bazen böyle oluyor vücut kendini korumaya alıyor sanırım.yemediğin halde kilo vermediysen ertesi hafta kesin misliyle veriyor insan.
İstikrarımızı bozmadığımız sürece az da olsa gidiyor.damlaya damlaya göl olurmuş önemli olan sabredebilmemiz.
Ekmek dışında herşey mükemmel hele de 12.000 adım muhteşem olmuş.çok iyi gediyorsun canım.eminim ekmek de çok azdır.
Azıcık yiyebilirsin aslında çiğ köfteyi.pasta kurabiye vsden iyidir kuzum.Günaydın arkadaşlar
Sanal kahvaltim
2 yumurtalı menemen
6 kayısı
3 ceviz.
Bugün evde misafir olacak.pastalar kurabiyeler ve tabi ki bizim ailenin vazgeçilmezi cig köfte. Bulgur yemeyeli aylar oldu. Ben ne yiyeceğim onlarla bilemiyorum. Cig köfte yiyemem. Bakalım neler olacak.
Aynen valla bende yerdimGerçi ben çiğ köftedenv ziyade kısır batırık severim.
Ama eminim sen güzel yapıyorsundur.Orda olsam yerdim bol marul ve sebze ile.
Yasaksa madem sende güzel bir salata yap ye yada etli bir yemek varsa onu ye gülümYesem mi yemesem mi bilemedim.gaps diyetinde bulgur yok. Ben çok zor kilo veriyorum bir hastam gitmesin çöpe. Zaten iki hafta hastanede bir de üçüncü hafta veremedim Troid yüksek bunu da yersen durur mu vermen canım. Bana bir akıl verin.
Canım yemeklerin arasında kendine göre bir şey yapacak mısın? Karatay da müsade var çiğ köfteye ama benim gönlüm yememenden yana. Annemler bile diyor hazmetmesi çok zor çiğ köftenin, insanın midesine oturuyor şişkinlik yapıyorYesem mi yemesem mi bilemedim.gaps diyetinde bulgur yok. Ben çok zor kilo veriyorum bir hastam gitmesin çöpe. Zaten iki hafta hastanede bir de üçüncü hafta veremedim Troid yüksek bunu da yersen durur mu vermen canım. Bana bir akıl verin.
Yok canım eşim erken uyanmadı haftasonu olunca bende 9 da yaptım bugün jillian a başlıyorum inşallah:) sen nasılsın tatlımGünaydın canım , ben de 6 20 de kalktım.Nasılsın bugün?yaptın mı kahvaltını?
Aynen canım misafir sofrasında bile bize uygun bir şeyler olmalı ki biz de onlardan yiyelimYasaksa madem sende güzel bir salata yap ye yada etli bir yemek varsa onu ye gülüm
Canım ilaç kullandıysan ödem yapmıştırSanırım hastaydım diye tartıda eksilmedim canım. Ekmek 1 dilim bile olmuyor maksat ekmek olsun tamak tadım yine ekmek yersem kilo almayayım diye. İnşallah haftaya cuma eksiyle gelirim kuzum
İşte budur canım. Dün akşamıda kaçamaksız geçirmene çok sevindimGünaydın canımç , anlatırsın artık kaç çeşit pasta börek vardı.Tabağıma çeşitcçeşit pasta börek doldurmayalı aylar oldu.
Canım neden yemiyorsun bulgur?haftada 1 ya da 2chaftada bir yeyebilirsin.
Aynen canım nereye misafirliğe gitsem menü veriyorumAynen canım misafir sofrasında bile bize uygun bir şeyler olmalı ki biz de onlardan yiyelim
İnşallah canımKızlaryenidencan . C cerulean M M_atruska kizlar siz bize gelirseniz size saç kavurma yaparım yanına bol salata cig köfte yedirmem. Güzelce yer karnımızı doyurur çayımızı içer sonra da.yürüyüşe giderdik iyi olurdu.çayın yanına belki size ceviz ile kuru kayısı koyardım ayıp olmasın misafire.
Ay teşekkür ediyorum nasıl anlayışlı ve misafir severKızlaryenidencan . C cerulean M M_atruska kizlar siz bize gelirseniz size saç kavurma yaparım yanına bol salata cig köfte yedirmem. Güzelce yer karnımızı doyurur çayımızı içer sonra da.yürüyüşe giderdik iyi olurdu.çayın yanına belki size ceviz ile kuru kayısı koyardım ayıp olmasın misafire.
Pazartesi de mi tartılıyoruz canımYemeyip mutlu olayım pazartesi günü kilom düşmüş olsun. Yoksa halim harap yaz tatilinde hominigirtlak yemis gibi aynı kiloda kalacağım. Olmadı yeşillik yerim. Onlar gidince akşam yemeği yerim sabrederim nolcak hiç mi oruç tutmadik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?