Artık dur demem gerekiyordu

Günaydın canımç , anlatırsın artık kaç çeşit pasta börek vardı.Tabağıma çeşitcçeşit pasta börek doldurmayalı aylar oldu.
Canım neden yemiyorsun bulgur?haftada 1 ya da 2chaftada bir yeyebilirsin.

Ekmek sadece kahvaltı da yiyorum canım oda 1 dilim bile değil tamamen kesmek istemiyorum diyorum kilo verince ya ekmek yersem yine o kilolar gerigelse diye

Gerçi ben çiğ köftedenv ziyade kısır batırık severim.
Ama eminim sen güzel yapıyorsundur.Orda olsam yerdim bol marul ve sebze ile.
Yesem mi yemesem mi bilemedim.gaps diyetinde bulgur yok. Ben çok zor kilo veriyorum bir hastam gitmesin çöpe. Zaten iki hafta hastanede bir de üçüncü hafta veremedim Troid yüksek bunu da yersen durur mu vermen canım. Bana bir akıl verin.

Sanırım hastaydım diye tartıda eksilmedim canım. Ekmek 1 dilim bile olmuyor maksat ekmek olsun tamak tadım yine ekmek yersem kilo almayayım diye. İnşallah haftaya cuma eksiyle gelirim kuzum

Azıcık yiyebilirsin aslında çiğ köfteyi.pasta kurabiye vsden iyidir kuzum.

Yasaksa madem sende güzel bir salata yap ye yada etli bir yemek varsa onu ye gülüm

Canım yemeklerin arasında kendine göre bir şey yapacak mısın? Karatay da müsade var çiğ köfteye ama benim gönlüm yememenden yana. Annemler bile diyor hazmetmesi çok zor çiğ köftenin, insanın midesine oturuyor şişkinlik yapıyor

Sonra bir hafta moral bozukluğu, kendimize inancımız azalıyor. Değer mi bilmiyorum canım. Salata patlıcan musakkası filan da yapsaydın keşke

Günaydın canım , ben de 6 20 de kalktım.Nasılsın bugün?yaptın mı kahvaltını?
Yok canım eşim erken uyanmadı haftasonu olunca bende 9 da yaptım bugün jillian a başlıyorum inşallah:) sen nasılsın tatlım

Kızlar yenidencan . C cerulean M M_atruska kizlar siz bize gelirseniz size saç kavurma yaparım yanına bol salata cig köfte yedirmem. Güzelce yer karnımızı doyurur çayımızı içer sonra da.yürüyüşe giderdik iyi olurdu.çayın yanına belki size ceviz ile kuru kayısı koyardım ayıp olmasın misafire.

İşte budur canım. Dün akşamıda kaçamaksız geçirmene çok sevindim

Aynen canım misafir sofrasında bile bize uygun bir şeyler olmalı ki biz de onlardan yiyelim
Aynen canım nereye misafirliğe gitsem menü veriyorum lütfen salata da olsun vs herkes alıştı artık ne yapayım zaten Pcosum zor kilo veriyorum bide uymasam nasıl verecem bu kiloları

İnşallah canım
Ne güzel olurdu

Yemeyip mutlu olayım pazartesi günü kilom düşmüş olsun. Yoksa halim harap yaz tatilinde hominigirtlak yemis gibi aynı kiloda kalacağım. Olmadı yeşillik yerim. Onlar gidince akşam yemeği yerim sabrederim nolcak hiç mi oruç tutmadik.

Ay teşekkür ediyorum nasıl anlayışlı ve misafir severKeşke her gittiğimiz yer öyle olsa ama nerde bide diyorlar ya lütfen benim hatırım için ye öyle öyle şiştik :)

Pazartesi de mi tartılıyoruz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…