- 30 Kasım 2014
- 30.029
- 132.423
- 798
- Konu Sahibi yenidencan
-
- #1.421
saol canım. balkabağının aslında glisemik indeksi biraz yüksek. ama ben çok lif var diye ekledim. zaten çok az yiyorum.Ellerine sağlık canım , ahaçgene değişik tarifler .
Bakabağı serbest mi?
Mücveri unsuz mu yaptın ?
Ellerine sağlık canım , büyük oğlum sebze yemez , acaba yer mi duye farklı şeyler yapmak istiyorum tabi unsuz olursa ben de yerim.bir kere fırında yapmıştım güzeldi aslında ama söndü.saol canım. balkabağının aslında glisemik indeksi biraz yüksek. ama ben çok lif var diye ekledim. zaten çok az yiyorum.
evet mücveri unsuz yaptım. yumurta, bolca maydanoz nane dereotu, taze soğan, girit kabağı, karabiber, tulum peyniri.
Ne denir şimdi bu insanlara diycem de biplenir , hadi sevmiyorsun anladık dalga geçmek nedir sinirlendim ben.6 kişiyiz onlara bakan diğerleri sevmiyor kötü davranıyorlar dalga konusu oldum hayvanları koruma derneği diye başta benim elemanım kalbini kırdım gecen gün kötü konuştum şimdi oda ilgileniyor artık
mercimek yerine karnabahar kısırı yapın kızlar o da güzel oluyor sıcaklardaYap canım , mercimek kısırı denemiş miydinMiyav_su , taze asma yaprağıyla birlikte.
Karnabahar da bulunmuyor canım artık pazarda.büyük marketlerden mi alıyorsun sen?mercimek yerine karnabahar kısırı yapın kızlar o da güzel oluyor sıcaklarda
evet canım mevsimi değil ama dediğin gibiKarnabahar da bulunmuyor canım artık pazarda.büyük marketlerden mi alıyorsun sen?
istersen içine yulaf unu, kinoa unu veya karabuğday ununu az olarak ekleyebilirsin.Ellerine sağlık canım , büyük oğlum sebze yemez , acaba yer mi duye farklı şeyler yapmak istiyorum tabi unsuz olursa ben de yerim.bir kere fırında yapmıştım güzeldi aslında ama söndü.
Bu ürünlere kolay ulaşacağım yerler yok canım yakınımda.istersen içine yulaf unu, kinoa unu veya karabuğday ununu az olarak ekleyebilirsin.
Afiyet olsun canım , inşallah çizelgeni kaçemaksız bitirirsin.sen sık balık yiyorsun çok iyi yapıyorsun .ben de istiyorum ama olmuyor. Bi. De paketlenmiş ithal balık var ondan almayı düşünüyorum bakalım inşallah.Kızlar bugünden itibaren tekrar asılıyorum 8+8 gün kaçamak yapmamak üzere inşallah yeni çizelgem
Miyav_su senin çizelge 30 günlük mü canım?
Yediklerim
Sabah
- 1.5 yumurta sarısı
- 3 yumurta beyazı
- 2-3 parça H. Cevizi
Öğle
- 200 gr ızgara alabalık
- avokadolu salata
Akşam 16:00
- yarım kase domates çorbası
- 1 ufak kase koyun yoğurdu
- 1 yumurta beyazı daha
Akşam 16'dan sonra yemek yok
Şimdiye kadar 3.5 litre su
Kızlar spa merkezine gittim güzeldi ama yorucuyduda
Sauna ya girdim 2 seans 2 litre su içmiştim öncesinde ama yetmedi herhalde şakır şakır terledim çünkü
Kafam yeni yerine geldi
Bugün sırf protein yapacaktım içim almadı
Sağol canım taze balık bulunmuyor mu canım kaldığın yerdeAfiyet olsun canım , inşallah çizelgeni kaçemaksız bitirirsin.sen sık balık yiyorsun çok iyi yapıyorsun .ben de istiyorum ama olmuyor. Bi. De paketlenmiş ithal balık var ondan almayı düşünüyorum bakalım inşallah.
İnşallah alıp kıyafetleri gezecegiz canım. Bugün çok açlık hissediyorum.İnşallah oluruz canım bu hafta olmazsa önümüzdeki hafta inşallah.
Şöyle güzel kıyafetler alıp şıkır şıkır gezesim var, ama becarekiyorum bir türlü ona koş buna kox.Allah yardımcımız olsun gücümüzü arttırsın inşallah.
Teflon tavaya yıkayıp koyuyorum hızlı ateşte patlıcanlar büyükse dikine 2 ye bölüyoril , papyaları açıp yayıyorum ya da öylece koyuyorum benimki öylesine işte.
Büyük uyudu küçük de her zamanki gibiydi.İnşallah süğlıklı , mutlu hayırlı evlatlar olurlar.
Hayra yor canım hayir olsun.Ne kadar şansızım kızlar dün kuş saçıma s...tı bugünde elime ve pantolonumageçenlerde beyaz tişörtümü pislemişti ensemle
Canım bizim pazarımız yani sebze meyve vb. Şeylerin satıldığı pazarımız pazar günü. Herşey o güne denk geliyor.Afiyet olsun canım.Aynen pazarları telaşlı geçiyor , sen artık tatile girdin hafta içine yaysan olmaz mı?
Bir de meyve sebze derken ne demek istedin canım?
Afiyetle ye canım Bende mayalayacagim biraZdan.sütün sogumasini bekliyorum .Evet canım , yoğurt yaptım çamaşır serdim çamaşır toparla.bebeğe çorba oğlana ayrı kıymalı yumurta hepsuni yemedi gerçi.
Bebek uyanınca çarşıya çıktık az da olsa dolaştık.hava çok sıcak binaltğyor.
Akşam yemeğim.Kızlar akşama Ne yapıcaksınız
Afiyet olsun canimMercimek çorba geçen haftadan
Tavuk haşlama akşamdan
Bir de semizotu salatası.
Ağzının tadını biliyorsun canimYap canım , mercimek kısırı denemiş miydinMiyav_su , taze asma yaprağıyla birlikte.
Canım bende mucver yaptım bitti bile.ben de bugün bol lifli balkabaklı çekirdekli (kabak ve ay) siyez ekmeği yaptım. mücver yaptım yarın öğlene. onlarla uğraştım. azcık dinleneyim de duşa giricem.
hahahhaha
afiyet olsun. mücver çok güzel oluyor.Ağzının tadını biliyorsun canim
Canım bende mucver yaptım bitti bile.
Menün çok güzel afiyet olsun canım evet 30 günlükKızlar bugünden itibaren tekrar asılıyorum 8+8 gün kaçamak yapmamak üzere inşallah yeni çizelgem
Miyav_su senin çizelge 30 günlük mü canım?
Yediklerim
Sabah
- 1.5 yumurta sarısı
- 3 yumurta beyazı
- 2-3 parça H. Cevizi
Öğle
- 200 gr ızgara alabalık
- avokadolu salata
Akşam 16:00
- yarım kase domates çorbası
- 1 ufak kase koyun yoğurdu
- 1 yumurta beyazı daha
Akşam 16'dan sonra yemek yok
Şimdiye kadar 3.5 litre su
Kızlar spa merkezine gittim güzeldi ama yorucuyduda
Sauna ya girdim 2 seans 2 litre su içmiştim öncesinde ama yetmedi herhalde şakır şakır terledim çünkü
Kafam yeni yerine geldi
Bugün sırf protein yapacaktım içim almadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?