Doğru mu? Ben bilmiyordum inanın.Neyse ona göre yorum yapalım o zamanHatırladığım kadarıyla eşiniz sizi sevgiliyken bir hayat kadınıyla aldatmıştı.
Anlaşılan o ki arayışı devam ediyor
Yani geneleve de internet üzerinden yer ayırttıramaz herhalde
Online check in falan yapıyormuş bir de, istemsiz gülüyorum..
Esiniz, bekarken sizi aldatmis olmasina nasil bir kilif uydurdu..
Hayır yanlış anladınız kendi söylediğime güldüm, sizin anlattıklarınıza değil.Yoksa gülünecek birşeyi yok elbette durumun, Allah kolaylık versin.Hele de hayat kadını geçmişi de var deniyor, o zaman durum bir hayli ciddiGülmek icin bu sayfalarda gezinmeyin bence tv de komedi programları var. Ben mantıklı yorumlar almak icin yazdım. Siz başka bir sayfada gülebilirsiniz
Bu isin arkasini birakma bu kez kapatamasin. Ama takip ettigini ona hissettirme. Esinle normal iliskiniz nasil, soguk musunuz veya sizi aldatsa dahi affedebileceginizi dusunuyor olabilir mi..Hiç bir kılıfa girmedi cahillik ettimle pişmanımla neden yaptım bende bilmiyorumla kapattı kendince
Bu isin arkasini birakma bu kez kapatamasin. Ama takip ettigini ona hissettirme. Esinle normal iliskiniz nasil, soguk musunuz veya sizi aldatsa dahi affedebileceginizi dusunuyor olabilir mi..
Seni kaybetmekten korkmuyor. Su an elbette git bosan demeyecegim. Ama ayrilmayi hic dusundun mu?İnan ki ben ne ailesine ne arkadaşlarına belli ettim. Tüm yaşananlar aramızda kaldı ama diyorum ya bana diyor ben herşeyi göze aldım bunun icin beni boşayacaksan boşa. Karaktersiz tek kelimeyle
Seni kaybetmekten korkmuyor. Su an elbette git bosan demeyecegim. Ama ayrilmayi hic dusundun mu?
ay evet yaa cahillik etmiş. duygusal bağ olmadan, göreve odaklı. hadi gitti deneyimledi.
arkadaş çevresi mi seviyor acaba bu muhabbetleri. adamın aklına sokmuşlar. netten araştıracak kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?