Artık düşünemiyorum beynim durdu

Iron Lady

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2018
1.098
1.361
83
Daha önceki konumdan bilen bilir eşimle problemlerim vardı sevgiliyken beni aldatmıştı ve evlendikten sonra öğrendim. O gün bu gündür güven kalmadı. Geçen internet geçmişini kontrol ettim bir baktım genel ev diye arama yapmış soruyorum merak ettim gitmedim ya sözlükte yazan komik yazılara baktım diyor. Sizce bu normal mi Allah aşkına bana sürekli sen kafayı yemişsin ihtimaller üzerinde düşünüyorsun konuşuyorsun diyor. Artık kendimden şüphe ediyorum bir akıl verin

Yani geneleve de internet üzerinden yer ayırttıramaz herhalde
Online check in falan yapıyormuş bir de, istemsiz gülüyorum..

Gülmek icin bu sayfalarda gezinmeyin bence tv de komedi programları var. Ben mantıklı yorumlar almak icin yazdım. Siz başka bir sayfada gülebilirsiniz

Bu ne biçim adam ya fa.işe fantazisi filan var sanırım... Midemi bulandırıyor bence sizinkini de bulandırsın en yakın zamanda boşanın... O da doyamadığı fa.işelerle yatıp dursun...

Bana yemin ediyor kötü düşünmeden sadece ekşideki muhabbetleri okudum oraya mı gittim diyor

Gülmek icin bu sayfalarda gezinmeyin bence tv de komedi programları var. Ben mantıklı yorumlar almak icin yazdım. Siz başka bir sayfada gülebilirsiniz
Hayır yanlış anladınız kendi söylediğime güldüm, sizin anlattıklarınıza değil.Yoksa gülünecek birşeyi yok elbette durumun, Allah kolaylık versin.Hele de hayat kadını geçmişi de var deniyor, o zaman durum bir hayli ciddi

bana Diyor bunda ne var gidip yattım mı sen beni suçluyorsun. Muhabbetleri okudum yorumlara baktım

Hiç bir kılıfa girmedi cahillik ettimle pişmanımla neden yaptım bende bilmiyorumla kapattı kendince
Bu isin arkasini birakma bu kez kapatamasin. Ama takip ettigini ona hissettirme. Esinle normal iliskiniz nasil, soguk musunuz veya sizi aldatsa dahi affedebileceginizi dusunuyor olabilir mi..

Bu isin arkasini birakma bu kez kapatamasin. Ama takip ettigini ona hissettirme. Esinle normal iliskiniz nasil, soguk musunuz veya sizi aldatsa dahi affedebileceginizi dusunuyor olabilir mi..

İnan ki ben ne ailesine ne arkadaşlarına belli ettim. Tüm yaşananlar aramızda kaldı ama diyorum ya bana diyor ben herşeyi göze aldım bunun icin beni boşayacaksan boşa. Karaktersiz tek kelimeyle

İnan ki ben ne ailesine ne arkadaşlarına belli ettim. Tüm yaşananlar aramızda kaldı ama diyorum ya bana diyor ben herşeyi göze aldım bunun icin beni boşayacaksan boşa. Karaktersiz tek kelimeyle
Seni kaybetmekten korkmuyor. Su an elbette git bosan demeyecegim. Ama ayrilmayi hic dusundun mu?

ay evet yaa cahillik etmiş. duygusal bağ olmadan, göreve odaklı. hadi gitti deneyimledi.
arkadaş çevresi mi seviyor acaba bu muhabbetleri. adamın aklına sokmuşlar. netten araştıracak kadar.

Seni kaybetmekten korkmuyor. Su an elbette git bosan demeyecegim. Ama ayrilmayi hic dusundun mu?

Şuan bile düşünüyorum ama sınavım temmuzda sabretmem lazım işimi bıraktım evlenirken. Ailem duysa kahrolur onun için gidemiyorum

ay evet yaa cahillik etmiş. duygusal bağ olmadan, göreve odaklı. hadi gitti deneyimledi.
arkadaş çevresi mi seviyor acaba bu muhabbetleri. adamın aklına sokmuşlar. netten araştıracak kadar.

Çok afedersiniz ama öyle o.... çocukları arkadaşı var ki anlatamam size. Whatsapp grupları var neler ne karı kız muhabbetleri dönüyor ne büyük popolar esmerler sarısınlar bunun için kavga ettim ama yok düzelmiyor valla çok uğraştım yuvam için ama olmuyor. Artık kocamın sapık olduğunu düşünüyorum kendisine söyledim bana saldırdı kollarım mosmor. Annem babam duysa kalpten giderler onlara birşey olmasından korkuyorum. Bana bir diyor boşa beni sonra diyor boşarsan ailenle beraber seni yakarım. Korkuyorum artık nasıl böyle bir hale geldi

Nefsi doymuyor galiba.
O kadar emek verilen iliski varken gecici zevkler icin yazik gercekten.
Sevgililik doneminde hic belli etmedi mi??

Geçenlerde bir sayfada Googlede genel evler hakkinda yapılan komik yorumlar ve puanlar paylaşılmıştı, belki onlara bakmıştır. Eski konuyu bilmiyorum bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…