- 28 Temmuz 2016
- 814
- 2.721
- 113
28 yaşındayım ailem herşeyim babamı kaybedeli 20 sene olacak o yüzden daha sağlam duruyorum hayata teşekkğr ederim
Çok afedersiniz ama öyle o.... çocukları arkadaşı var ki anlatamam size. Whatsapp grupları var neler ne karı kız muhabbetleri dönüyor ne büyük popolar esmerler sarısınlar bunun için kavga ettim ama yok düzelmiyor valla çok uğraştım yuvam için ama olmuyor. Artık kocamın sapık olduğunu düşünüyorum kendisine söyledim bana saldırdı kollarım mosmor. Annem babam duysa kalpten giderler onlara birşey olmasından korkuyorum. Bana bir diyor boşa beni sonra diyor boşarsan ailenle beraber seni yakarım. Korkuyorum artık nasıl böyle bir hale geldi
Bu adam biraz psikopat mi ne.. Allahim ya RabbimÇok afedersiniz ama öyle o.... çocukları arkadaşı var ki anlatamam size. Whatsapp grupları var neler ne karı kız muhabbetleri dönüyor ne büyük popolar esmerler sarısınlar bunun için kavga ettim ama yok düzelmiyor valla çok uğraştım yuvam için ama olmuyor. Artık kocamın sapık olduğunu düşünüyorum kendisine söyledim bana saldırdı kollarım mosmor. Annem babam duysa kalpten giderler onlara birşey olmasından korkuyorum. Bana bir diyor boşa beni sonra diyor boşarsan ailenle beraber seni yakarım. Korkuyorum artık nasıl böyle bir hale geldi
Peh.. Ciddi misiniz ben de inanmistimAnnem babam duysa kahrolur demissin ama seni hatirladim Hani baban 20 yil önce vefat etmisti??
Sana ne cok üzülmüstüm oysa ki.
Yalan söyleyeceginiz zaman hatirlamayaciginizi da hesap edin bari.
Peh.. Ciddi misiniz ben de inanmistim
Annem babam duysa kahrolur demissin ama seni hatirladim Hani baban 20 yil önce vefat etmisti??
Yalan söyleyeceginiz zaman hatirlamayaciginzi da hesap edin bari.
SkandalEvet bir yazdigi digerini tutmuyor annem babam kahrolur yazinca hatirladim bu üye babam 20 yil önce kendini asti demisti arastirdim o üyeymis
Annem babam duysa kahrolur demissin ama seni hatirladim Hani baban 20 yil önce vefat etmisti??
Yalan söyleyeceginiz zaman hatirlamayaciginizi da hesap edin bari.
Evet bir yazdigi digerini tutmuyor annem babam kahrolur yazinca hatirladim bu üye babam 20 yil önce kendini asti demisti arastirdim o üyeymis
Skandal
Yalanini yakaladigim hicbir üyenin ne konusuna inanasim geliyor ne de aciyasim.
Insanlari neden aptal yerine koyuyorsunuz ?
Baska bir konuda babam kendini asti demistiniz. Simdi yasiyor ve kalpten gider duyarsa diyorsunuz. Iki tane mi babaniz var?
Yalanini yakaladigim hicbir üyenin ne konusuna inanasim geliyor ne de aciyasim.
Insanlari neden aptal yerine koyuyorsunuz ?
Baska bir konuda babam kendini asti demistiniz. Simdi yasiyor ve kalpten gider duyarsa diyorsunuz. Iki tane mi babaniz var?
Kollarınız için hemen darp raporu alın,Çok afedersiniz ama öyle o.... çocukları arkadaşı var ki anlatamam size. Whatsapp grupları var neler ne karı kız muhabbetleri dönüyor ne büyük popolar esmerler sarısınlar bunun için kavga ettim ama yok düzelmiyor valla çok uğraştım yuvam için ama olmuyor. Artık kocamın sapık olduğunu düşünüyorum kendisine söyledim bana saldırdı kollarım mosmor. Annem babam duysa kalpten giderler onlara birşey olmasından korkuyorum. Bana bir diyor boşa beni sonra diyor boşarsan ailenle beraber seni yakarım. Korkuyorum artık nasıl böyle bir hale geldi
Zaten bildiği şeyin nesini merak etmiş?Bana yemin ediyor kötü düşünmeden sadece ekşideki muhabbetleri okudum oraya mı gittim diyor
Ooo gözü kara.İnan ki ben ne ailesine ne arkadaşlarına belli ettim. Tüm yaşananlar aramızda kaldı ama diyorum ya bana diyor ben herşeyi göze aldım bunun icin beni boşayacaksan boşa. Karaktersiz tek kelimeyle
Üstüne psikopat.Çok afedersiniz ama öyle o.... çocukları arkadaşı var ki anlatamam size. Whatsapp grupları var neler ne karı kız muhabbetleri dönüyor ne büyük popolar esmerler sarısınlar bunun için kavga ettim ama yok düzelmiyor valla çok uğraştım yuvam için ama olmuyor. Artık kocamın sapık olduğunu düşünüyorum kendisine söyledim bana saldırdı kollarım mosmor. Annem babam duysa kalpten giderler onlara birşey olmasından korkuyorum. Bana bir diyor boşa beni sonra diyor boşarsan ailenle beraber seni yakarım. Korkuyorum artık nasıl böyle bir hale geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?