Artık düşünemiyorum beynim durdu

28 yaşındayım ailem herşeyim babamı kaybedeli 20 sene olacak o yüzden daha sağlam duruyorum hayata teşekkğr ederim

Annem babam duysa kahrolur demissin ama seni hatirladim Hani baban 20 yil önce vefat etmisti??

Sana ne cok üzülmüstüm oysa ki.
Yalan söyleyeceginiz zaman hatirlamayaciginizi da hesap edin bari.

Yalanini yakaladigim hicbir üyenin ne konusuna inanasim geliyor ne de aciyasim.

Insanlari neden aptal yerine koyuyorsunuz ?

Baska bir konuda babam kendini asti demistiniz. Simdi yasiyor ve kalpten gider duyarsa diyorsunuz. Iki tane mi babaniz var?

Bu adam biraz psikopat mi ne.. Allahim ya Rabbim

Guvenemiyorsan çok kafana takiyorsan hayatını zehir ediyorsa kendin için tedavi olman lazım... Esin için diyecek laf yok.. O bunu yaparken sende güven olmaması şüphe duyman normal.. Ama bu durum en çok sana zarar verir.. Keşke ogrendiginde bitirseydin. evli olman katlanman gerektiği anlamına gelmiyor.. birinciyi unuttun diyemeyizde gerine attin şans vermek istedin ikinciye yasarsan yine bence ayril... Çünkü ayrilmazsan bu böyle artarak devam eder ruhun da bedeninde hastalanir... tokadın birini yemissin öteki yanağın sağlam kalsın bari

Annem babam duysa kahrolur demissin ama seni hatirladim Hani baban 20 yil önce vefat etmisti??

Yalan söyleyeceginiz zaman hatirlamayaciginzi da hesap edin bari.

Evet bir yazdigi digerini tutmuyor annem babam kahrolur yazinca hatirladim bu üye babam 20 yil önce kendini asti demisti arastirdim o üyeymis
Skandal

bence sacma bi bahane uydurmus.

zaten yaralisin. sakasina bakti diyelim o bile igrenc seni delirtmeye mi calisiyor!

Yalan söyleyeceginiz zaman hatirlamayaciginizi da hesap edin bari.

Üzgünüm ama bugün yazma fırsatı bulabildim malum sahte üye damgası yedigim icin. Hanımefendi Benim babam vefat etti. Ben yaşadıklarım icin yalan söylemedim. Annem ikinci evliliğini yaptı ve ben onu baba bildim. Birini yargılamak sormadan dogruyu öğrenmeden yalancı demek bu kadar kolay olmamalı. Siz insanları tek kefeden yargılama yapamazsınız. Beni dinlemeden size cevap vermeden yalancı diyemezsiniz.

Evet bir yazdigi digerini tutmuyor annem babam kahrolur yazinca hatirladim bu üye babam 20 yil önce kendini asti demisti arastirdim o üyeymis

Burada işkembeden atmak yerine keşke sorsanız dimi? Verecek cevabım var mı bir duysanız.

Skandal aramak isterseniz gündüz kuşağı programlarında bolca var. Benim söylediğim şeylerde skandal olan bir durum yok. Babası ölen annesi tekrar evlenen tek ben değilim herhalde. Söyleyeceklerim bu kadar. Yargısız infazınız bittiyse görüşmek üzere

Evet ablacım iki Tane babam var. Biri öldükten sonra annem tekrar evlenince ikinci babam oldu. Yalancı değilim yalan söylemedim. Hayatta en tiksindiren şey yalandır benim icin.

Bakin burasi bir platform yazdiklariniza dikkat etmezseniz yalanci damgasi da yersiniz sahte üye damgasi da.
Annem kahrolur babam da yok zaten yazsaydin ben seni yargilamazdim. Sana normal gelebilir cünkü kendini sadece sen biliyorsun zira herkes üvey babasindan icin anam babam diye bahsetmiyor.

Burasi sosyal medya bu kadar da sasirmayin aciklamanizi yaptiniz evet ama yazdiklarinizi herkes okuyor hatirliyor ona göre yazarsiniz artik son günlerde sahte üyelik artti. Sizin yazdiklariniz da da tutarsizlik görünce cok sinirlendim siz öyle olmayabilirsiniz tabi ki ama insanlari aptal yerine koyanlara tavrim sert olur benim.
Iyi günler.

Kollarınız için hemen darp raporu alın,
Eşinizle de birlikte olmayın mümkünse, niye diye sorarsa da ondan tiksindiginizi hissettirin.
Doğru söylüyorsa bile önce güveninizi kazansın.
Sınava odaklanin, tahmin ettiğiniz gibi midesiz bi adamsa da sınavdan sonra k...na tekmeyi vurun

İnan ki ben ne ailesine ne arkadaşlarına belli ettim. Tüm yaşananlar aramızda kaldı ama diyorum ya bana diyor ben herşeyi göze aldım bunun icin beni boşayacaksan boşa. Karaktersiz tek kelimeyle
Ooo gözü kara.
Neden boşamıyorsun?

Üstüne psikopat.
Tez zamanda kaç kurtar kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…