Artık düşünmekten bunalıyorum

KENDIMOLMALIYIM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2012
23
0
86
İstanbul
Eşim artık dahada cok ilgisiz evleneli 4.5 sene oldu ve eşim yaklaşık 2 senedir benimle telefonla bile konuşmak istemiyor . çirkin bir kadın değilim şuanada çalışmıyorum evdeyim acaba bu yüzdenmi diyorum. çok umursamaz eve gelmek onun için saat 12 veya benimle başbaşa kalıp konuşmak değil bilgisayarda vakit gecirmek istiyor
artık kendimi ona fark ettirmem lazım ama nasıl yapacağımı bilmiyorum lütfen yardımcı olun arkadaşlar ne yaptıysam yapamadım birde siz derdime derman olun

Nickinde ki gb olmaya calistin mi?
Sdc kendin olmayi dene birde.
Ona ozel bir seyler yapma mesela.
Hatta onun sinir oldugun hareketleri, tavirlari sergile sende.
O sana nasil sen yokmussun gb davraniyorsa, sende ayni sekilde davran.
Daha mutlu, daha neseli ol ama ona karsi degil.
Ondan baska herkese karsi ilgili ol vs vs

Monotonluktan sıkılmış olabilir mi? Kendinizde biraz değişiklikler yapın mesela. Saçınızın modelini veya rengini değiştirin. Yeni elbiseler,kıyafetler alın. Hoşuna gidecektir diye düşünüyorum.

Onun haricinde gün içinde kendinize bir vakit ayırın. Birlikte bir şeyler yapın. Kitap okuyun,film izleyin.. Ama bu sıkıntınızı dile getirin uygun bir üslupla. Umarım hallolur en yakın zamanda .

yeni evliyim önce bunu belirteyim...

kendınde suc aramak senı ne kadar rahatlatıyor bilmiyorum ama...
psikolojik olrak kendinde suc araman sana daha cok zararı var..
çünkü yetememezlik düşüncesi içerisinde bulursun kendini...

eşinle oturup düzgünce konusmayı denemeni öneririm..
televizyonu bilgisayarı telefonları olmadan özel bir gün iste ondan..
ıkı tane nescafe yap karşılıklı oturun..
yüzyüze bakın ama başka bir yere bakmak iletişiminizi engeller...
ondansende begenmediği hoşuna gitmeyen ne varsa anlatmasını iste..
sonra sende ona anlat...
beraber ortaklaşa çözüm bulmaya çalışn...
biz eşimle hep bunu yaparız haftada birde olsa yaparız..
o gün birbirimize o kadar bağlıyor ki bizi anlatamam... inş denersin ve inş yardımı olur...

eşiniz sizi çalışıyorsunuz diye mi sevdi? ben evli değilim ama bildiğim kadarıyla evlilik yemini iyi günde kötü gündedir kendinize bakıyorsanız tek eksiğiniz özgüven belki de bunun eksikliğini hissedip soğumuştur sizden. telefon da bile konuşmak istemiyor demişsiniz ayrı mı yaşıyorsunuz. biraz siz de kendi hayatınıza yönelin mutlu olmaya çalışın bir şeylerle meşgul olun çok üstüne düşerseniz kendini daha fazla naza çeker. bir de pc de neden vakit geçiriyor o evde değilken pcsini bir kontrol edin derim.

Son düzenleme:
Sor açıkça:ssz:

'' Hayatım farkında mısın ama son 2 senedir çok değiştin.Benim farkedemediğim bir sebebi , mantıklı açıklaması var mı? '' gibi mesela...

''Yok ya ne değişmesi sana öyle geliyor'' gibi klasik bir soru atlatma mekanizmasına başvurursa;somut örnekler vererek sorunuzu tazeleyin.

Fazla baskıya dayanamaz;açık verir bir müddet sonra ve sizde sebebini öğrenir ona göre davranırsınız.

Son düzenleme:
Direk konuya girin.
Maalesef bu durum birçok çiftin ortak derdi.
Uygulanabilir planlar yapın, icinde onun da hoslanabilecegi bir aktivite olsun
Futbol maçına bilet almak dahil olabilir, sinema bileti veya 2 kutu boya alıp bir dolabı bile beraber boyayabilirsiniz.( ilgi alanınız bunlardan bambaşka olabilir)
Bazen erkeklere kelimeler kifayetsiz kalıyor, görerek anlıyorlar :))

Aslında doğru söylüyorsunuz ben ona cok önem verdim bir kere olsun dgum günmde süpriz yamazken ben on tanıgımdan beri sürekli farlılık süpriz felan yaptım o bunu hak etmiyor kararlıyım teşekkür ederim cv atan ark.lara

Aslında doğru söylüyorsunuz ben ona cok önem verdim bir kere olsun dgum günmde süpriz yamazken ben on tanıgımdan beri sürekli farlılık süpriz felan yaptım o bunu hak etmiyor kararlıyım teşekkür ederim cv atan ark.lara

biz kadınlar kendımızı sürekli belli ederiz ne yaptıgımız ettiğimiz ilgi beklediğimiz bir istemediğimiz sekilde davranılınca nedeninini cok cok önemseriz..
bence siz kendinizle ugraslar bulun.çevreniz ortamınız olsun(ortamdan kastım bayan arkadaslarınızla ıletısımınız aılenız veyahut kurs hobi..)sizin bişeylerlede ilgilendiğinizi görünce merak edicek.sizin onun gözlerinin içine bakmadıgınız sürece kendinize güven gelmiş hissi doğacaktır.kaçan kovalanır misal..hem unutmayın evliliği ikinizde yasıyorsunuz.monotonluksa ıkınıze monoton dur.umarım düzelirsiniz:26:

Aslında benim uğraşlar bulamamın tek nedeni oğlum bütün günümü onunla gecirmem (3 yaşında bir oğlum var ) ve arkadaş çevrem biraz uzak buradaki insanlarada ısınamadım artık oğlumla tek dışarı cıkmam lazım farkındayım ama inanki herşey maddiyat çalışmayınca olmuyor inş. En yakın zamanda iş bulurum çünkü cok bunaldım

Aslında benim uğraşlar bulamamın tek nedeni oğlum bütün günümü onunla gecirmem (3 yaşında bir oğlum var ) ve arkadaş çevrem biraz uzak buradaki insanlarada ısınamadım artık oğlumla tek dışarı cıkmam lazım farkındayım ama inanki herşey maddiyat çalışmayınca olmuyor inş. En yakın zamanda iş bulurum çünkü cok bunaldım

Back
X