• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık eşime ayrılmak istediğimi söylemeliyim galiba

Seda0606

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2017
36
30
3
42
Slm arkadaşlar dünde eşimin ilgisizliginden dolayı konu açmıştım.bugun bir kez daha anladım ki eşimle aramız da sevgi saygı adına birşey kalmamış...adam sabah 8 de kalkmış tlf başında ve bugün tatil....kalktim ki balkonda oturuyor tabi beni görünce hemen salona geçti.sinir oldum bende hemen kahvaltı hazırlamadım sonra gelmiş kahvaltı yapmayacağız mi diyor neyse iyi kötü hazırladım gitti salonda tek başına yedi bende balkonda tek başıma yedim şimdi de trasini oldu duşunu aldı güzelce giyindi çıktı.nereye gittiğini bile söylemiyor kafayı yiycem artık bu davranışlarından dolayı sanki adam evli değilde bekar hayatı yaşıyor.insan demez mi oglumuzu da alalım beraber dışarı çıkalım diye....bu yaptığı çok zoruma gitti geldiğinde sizce açıkça ayrılmak istediğimi nasıl soyleyebilirim bana akıll verin ne olur

Ayrilmak istemek nasil soylenebilir allah askina
Ayrilmak istiyorum deyin bitti. Demek ki adam sorumsuz. Alin cocugunuzu cikin gezin,kahvaltisini kendi hazirlasin. Bosanana kadar boyle yapin bari sinirlenmezsiniz yok yere

Sen evi otel gibi kullan, eşinin yüzüne bakma, onu yok say, bi de utanmadan kahvaltı iste. Ne güzel bi dünya ya. Ödül gibi olmuş adama. Hazırlamasaydınız keşke.. Böyle giderse ayrılacağınızı söyleyin tabi ki. Kendine çeki düzen verirse ne ala. Çocuk gibi onun gönlünü eğlemek için mi evlendiniz?

Daha önceden de ayrılmak istediğimi söyledim ama kavga çıkardı magdem ayrılmak istiyorsun evden giden sen olursun demişti.simdi bende kavga etmeden güzellikle konuşup anlaşmak istiyorum ki sonradan sorun çıkarmasın.zaten evin içinde 2 yabanciyiz işten gelince bile yüzümüzü görmeyiz

kahvaltıyı niye ayrı yaptınız.hepmi kafasına göre hareket eder eve gelince konusun ayrılmak istiyorum de

Slm arkadaşlar dünde eşimin ilgisizliginden dolayı konu açmıştım.bugun bir kez daha anladım ki eşimle aramız da sevgi saygı adına birşey kalmamış...adam sabah 8 de kalkmış tlf başında ve bugün tatil....kalktim ki balkonda oturuyor tabi beni görünce hemen salona geçti.sinir oldum bende hemen kahvaltı hazırlamadım sonra gelmiş kahvaltı yapmayacağız mi diyor neyse iyi kötü hazırladım gitti salonda tek başına yedi bende balkonda tek başıma yedim şimdi de trasini oldu duşunu aldı güzelce giyindi çıktı.nereye gittiğini bile söylemiyor kafayı yiycem artık bu davranışlarından dolayı sanki adam evli değilde bekar hayatı yaşıyor.insan demez mi oglumuzu da alalım beraber dışarı çıkalım diye....bu yaptığı çok zoruma gitti geldiğinde sizce açıkça ayrılmak istediğimi nasıl soyleyebilirim bana akıll verin ne olur
ayrilmak istemek yerine konusmayi dene belki cozebilirsinuz

İlgisizlikten eşinizden soğumuşsunuz iyice.Gerçekten boşanmak istiyormusunuz yoksa kendine gelsin diye blöf mü yapıyorsunuz?Ters tepebilir haberiniz olsun.Hiç konuşmayı denediniz mi?Sıkıntılarınızı anlatsanız belki evliliğiniz kurtulur.

Ayrılmak istiyorum de,net ol,
Bahane üretmeden,düz.
Cidden istiyorsan böyle yap.
Değişsin istiyorsan cıngar çıkartacaksın,

+1

Ayrılık kararına hazırsanız ayrılığı dillendirin; yoksa süner gider, bir ağırlığı kalmaz.
Önce bir "Cinnet" i deneyin bence.

Gerçekten ayrılmaksa niyetiniz uzatmadan "bu evliliği daha fazla yürütemeyeceğinizi ve ayrılmak istediğinizi" söyleyin.
Ama amacınız gözdağı vermekse"ayrılalım"demeyin.Çünkü evlilik "çocuk oyuncağı" değildir.
Amacim gözdağı vermek degil sadece anlaşarak bu işi bitirmek istiyorum ama o da buna gelmiyor daha doğrusu bu davranışlarla ne yapmak istiyor çözemiyorum

Baska biri olabilir mi hayatinda?
Rahatsiz konulari soyle.ayrilmak istedigini soyle fazla uzatmaya gerek yok mutsuzsaniz

Hep mi boyle habersiz gider. Belki birlikte kahvalti yapmadiginiz icin kizmistir o da. Tekrar konusmayi deneyin. Birlikte bir seyler yapalim soyle yapalim boyle yapalim vs diye ayrilik konusmasi en son care olmali o raddeye geldiginize emin misiniz?

İlgisizlikten eşinizden soğumuşsunuz iyice.Gerçekten boşanmak istiyormusunuz yoksa kendine gelsin diye blöf mü yapıyorsunuz?Ters tepebilir haberiniz olsun.Hiç konuşmayı denediniz mi?Sıkıntılarınızı anlatsanız belki evliliğiniz kurtulur.
Doğru söylüyorsunuz ilgisizlikten soğudum işten gelince sanki hizmetçi gibi hissediyorum

Back
X