• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık eşime ayrılmak istediğimi söylemeliyim galiba

Amacim gözdağı vermek degil sadece anlaşarak bu işi bitirmek istiyorum ama o da buna gelmiyor daha doğrusu bu davranışlarla ne yapmak istiyor çözemiyorum
Daha önce ayrılık konuşması geçmiş gibi,sesli ya da sessiz.
Var bir durum ki kahvaltılar ayrı ayrı falan hiç hoş değil.
Sanırım onun yapmaya çalıştığı da size ayrılık fikrini aşılamak ,
Ya da ben buyum kızım işine gelirse şeklinde afedersin köpek çekmek.
Anlaşmalı boşanma dilekçesini hazırlayıp imzalayıp önüne koyun o da imzalar.
Anlaşma şartları sağlam olsun yalnız,
Çocuğum benim gerisi onun olmasın yani.

Daha önce ayrılık konuşması geçmiş gibi,sesli ya da sessiz.
Var bir durum ki kahvaltılar ayrı ayrı falan hiç hoş değil.
Sanırım onun yapmaya çalıştığı da size ayrılık fikrini aşılamak ,
Ya da ben buyum kızım işine gelirse şeklinde afedersin köpek çekmek.
Anlaşmalı boşanma dilekçesini hazırlayıp imzalayıp önüne koyun o da imzalar.
Anlaşma şartları sağlam olsun yalnız,
Çocuğum benim gerisi onun olmasın yani.
Evet daha once den de ayrılık rüzgarları esti ve bana dediği ayrılığı sen istediğin için evden giden de sen olursun dedi pisgin pisgin hem suçlu bi de evden beni gonderiyor

birkaç kez tlf da başka kadınlarla msjlarini yakaladım çok kavgalar ettik ama sonuç sıfır adam yine aynı şekilde devam ediyor
Belli ki birisiyle gorusuyor mahkemeye de gerekce olarak gosterebilirsin kendini daha fazla yipratma.paylasacak biseyiniz kalmamis beraber yemek bile yemiyorsunuz

Evet daha once den de ayrılık rüzgarları esti ve bana dediği ayrılığı sen istediğin için evden giden de sen olursun dedi pisgin pisgin hem suçlu bi de evden beni gonderiyor
Yok öyle bir şey,
Aldattı ve sanırım devam ediyor,kusurlu o,evden defolup o gidecek,
aç davayı uzaklaştırma verirlerse de al,çalışıyorsan e mecbur nafaka da verecek,gül gibi yaşar gidersin

Yok öyle bir şey,
Aldattı ve sanırım devam ediyor,kusurlu o,evden defolup o gidecek,
aç davayı uzaklaştırma verirlerse de al,çalışıyorsan e mecbur nafaka da verecek,gül gibi yaşar gidersin
Neymiş efendim ayrılmayı ben istediğim için benim gitmem lazımmış tabi kurulu düzende o kalacak rahatca hayatına devam edecek zoru seçer mi hicccc

Neymiş efendim ayrılmayı ben istediğim için benim gitmem lazımmış tabi kurulu düzende o kalacak rahatca hayatına devam edecek zoru seçer mi hicccc
Onun seçimlerine hakim bir tükürür,o tükürükte boğulur o.
Sen işi resmiyete dök bak neler oluyor.
Kanunları çok iyi biliyorsa hakim olsaymış,
Element uydurmasın bi tarafından.

Slm arkadaşlar dünde eşimin ilgisizliginden dolayı konu açmıştım.bugun bir kez daha anladım ki eşimle aramız da sevgi saygı adına birşey kalmamış...adam sabah 8 de kalkmış tlf başında ve bugün tatil....kalktim ki balkonda oturuyor tabi beni görünce hemen salona geçti.sinir oldum bende hemen kahvaltı hazırlamadım sonra gelmiş kahvaltı yapmayacağız mi diyor neyse iyi kötü hazırladım gitti salonda tek başına yedi bende balkonda tek başıma yedim şimdi de trasini oldu duşunu aldı güzelce giyindi çıktı.nereye gittiğini bile söylemiyor kafayı yiycem artık bu davranışlarından dolayı sanki adam evli değilde bekar hayatı yaşıyor.insan demez mi oglumuzu da alalım beraber dışarı çıkalım diye....bu yaptığı çok zoruma gitti geldiğinde sizce açıkça ayrılmak istediğimi nasıl soyleyebilirim bana akıll verin ne olur
eee sen biliyosun kocanı neden ondan önce davranıp hazırlanıp cıkmıyosun al cocugunuda ben kahvaltıyı dısarda edicem diyede söyle nispet yapar gibi evde süs bebek gibi onu bekleme yada cocugu ona bırakıp ben yurusuye cıkıyorum sen cocugu yedirir kahvaltı yaptırrısın deseydin ya giy esortmanları cık dısarı o kocayı evde beklersen daha cok kavga edersin

Daha önceki tartışmamızda evden istediğin eşyayı alabilirsin ama ben evimde yaşamaya devam edicem demişti bir çocukla ben dışarda o evinde yaşayacakmış sozdeee

eee sen biliyosun kocanı neden ondan önce davranıp hazırlanıp cıkmıyosun al cocugunuda ben kahvaltıyı dısarda edicem diyede söyle nispet yapar gibi evde süs bebek gibi onu bekleme yada cocugu ona bırakıp ben yurusuye cıkıyorum sen cocugu yedirir kahvaltı yaptırrısın deseydin ya giy esortmanları cık dısarı o kocayı evde beklersen daha cok kavga edersin
Bende şimdi öyle düşünüyordum oğlumu da alıp dışarı çıkıcam aksam yemeğini de dışarda yiyip öyle gelcem oda gelince ne yerse yesin

Buna mahkeme karar verecek deyip evinizde kalın.
Dava acacaksaniz bile evden ayrılmayın.

Back
X