Artik eskisi gibi degil

xxxCanKizxxx

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2008
998
87
118
Merhaba arkadaslar

Esimle severek evlendik. Eskiden Dogum günlerimizde hep hediyelesirdik, nisanliykene parfum vs alirdi bana, bende ona parfum saat falan aldim. En son ki dogum gununde de tablet ve para hediye ettim ama sadece icimden geldigi icin...ondan sonra ne benim dogum günümde ne de oglumun dogmunda birsey almadi. Sorun bende mi ya...yanlis mi dusunuyorum? Arkadaslarimin esleri dogumda felan eslerine hep bir hediye vs alirlar...annem de o sana artik birsey yapmiyor dedi, ordan beri kafama takildi...gercekten de evlendigimizden beri bu konuyu önemsememeye basladi...illa ki pahali birsey sole boyle olsun demiyorum, ama insan ufak ta olsa bir sey yapmazmi veya o bana da soyle boyle yapti bende birsey yapayim diye dusunmez mi...ama hicbirsey yapmamak ?... bir ay sonra da onun dogum gunu ve bende birsey yapmamayi dusunuyorum cünki benim yaptiklarim karisiliksiz kaliyor...tipki onun yaptigi gibi kuru bir iyiki dogdun askim diyecegim...off ya bu da dert mi simdi diyeceksiniz belki ama lütfen dalga gecmeyin...bence bu gibi seyler sevgisini de beni ne kadar önemsedigini de gösterir...

Doğum hediyesi almamasına özellikle takıldım. Belki doğum gününde kafasının yoğun olduğu bir dönemdeydi. Ama doğum hediyesi düşünmemesine çok şaşırdım. Sizde kuru kuru kutlayın onunkini. Arkadaslarınıza veya akrabalarınıza gelen doğum hediyelerini de gözüne sokun

Ben önemserim böyle şeyleri ya zaten monoton olan hayatımız bu tip şeyler de gidince tamamen monotonlaşır gibi geliyor. arada eşler birbirini mutlu etmeli bunun için de en iyi fırsatlar bu tip özel günler.

Aynen öyle yapacagim...aslinda biliyormusunuz, ben hic kafayi takmamisdim bana karsilik vermemesini...taa ki gecen gün annem söyleyene kadar..sana senelerdir karsilik vermiyor ki sen neden yapiyorsun dedi...o an bi dusundum, evet yapmadi...nasil ettiyse bi sekil örtpas etti unutuldu...gercekten de yogunluk falan yoktu o dönemlerde, yapmadi öylesine

Ben önemserim böyle şeyleri ya zaten monoton olan hayatımız bu tip şeyler de gidince tamamen monotonlaşır gibi geliyor. arada eşler birbirini mutlu etmeli bunun için de en iyi fırsatlar bu tip özel günler.
Bende öyle dusunuyorum, zaten dinimizde de hediyelesmenin önemi büyüktür, muhabbeti arttirir...ufak birsey bir kitap bile yeter

Eşler arasındaki sevgi , nişanlılık veya flört dönemindeki sevgiden daha farklıdır ( bence )
Evliyken sevginin daha kuvvetli olması gerekir , illâki hediyeyle olması da gerekmez ( bence ) , bazen bir gülüş , şefkâtli bir bakış bile dünyanın en pahalı hediyelerine bedeldir .
Bu durumda ben asla hediye almazdım , sanırım hediyeleşmek de karşılıklı olmalı eşler arasında .

Sen ona yapma oda sana yapmiyacak boyle boyle iyice hic bisey yapmamaya baslayacak. bence guzel bir dogum gunu hazirla ama lafinida sok normalde boyle seyleri erkekler yapar ama hadi bu seferlik boyle olsun gibi bisey soyle.

Bence doğum gününden ziyade genel olarak birlikteliğinize bakın. Çünkü doğum gününü artık tüketmişsiniz. Tablet ancak hediye olarak bir çocuğa verilir ve yine nakit para bayram harçlığı niyetine çocuğa verilir.

Böyle anlamlı günlerden ziyade genel durumunuza odaklanın. İlla anlamlı gün olmak zorunda değil. Çiçek alabilir vs...

6 yıldır karşılıksız olarak özel günleri kutlarım onun hediye almasına da takılmıyorum fazla en basiti işten gelirken bile yolunu değiştirip markete gider benim için bitter alır basit bişey bile sevgisini görmem için yeter sen devam et ama abartısıZ şekilde

Eşiniz hediye almaktan hoşlanmıyor olabilir mi ? Benim eşim hediye almasını çok sever doğum günümde döktürmüş mesala. Ama geçen hafta doğum günüydü sadece yemeğe götürdüm Ve ben doğum günü kutlamaktan cidden nefret ediyorum unutuyorum zaten annem falan hatırlatıyor önemli günleri. Mesala alışverişe gittiğinizde bir şeyi çok beğendiğiniz de alıyor mu ? Alıyorsa kıskanmıyorsa bence sorun yok

Hediye alması mı sizi ne kadar sevdiğini gösteriyor? Böyle düşünürseniz daha çooook üzülürsünüz. Her yıl herşeye hediye almak, almak zorunda olmak sizce de çok zorlama ve yapay değil mi? Bir yıl keyfim yerindedir, param vardır, hediye alırım, kutlarım, ertesi yıl sıkılmışımdır, keyfim yoktur, kutlamam, almam. Üstelik eşiniz yani, almazsam ayıp olur, almadı demek ki sevmiyor diye asla tasalanmamanız gereken kişi. Yakınlığınız, sıcaklığınız bunları dert etmenize mani olmalı. Bir de tableti anladım da parayı nasıl verdiniz?

Sen artık bana hediye neden almıyorsun diye konuşmak mı lazım acaba. İçin içini yiyeceğine sor bence. İnsan karısına bir doğum hediyesi alır be diye şaka yollu bir konuşmayı denemelisin.

buradaki yorumlara bakarak ilişkinizi sorgulamayın. hediye almak değer vermek anlamına gelmez her zaman. ne eşler var karısını aldatıp hediyelere boğan, sevgisinden eminseniz sorun yok.
ben iki doğumumda da hediye almadım eşimden, ama bildiğin odun olan eşim, iki çocuğumun doğumunda da onlara gördüğü anda kardeşine sarılıp ağlamış baba olduğu için. Annemler anlattı bana da.
herşey hediye değil, sevin eşinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…