Artık evlenmek istiyorum

Evde bi kocanin olmasi ona karsi sorumlu olmak vs. Bana itici geliyor. Ki ben rahatimdir izin alma vs yoktur bi yere giderken, ama fazla sorumluluk aliyorum. Bu da beni cok yoruyor.. Evlendigim ilk zamanlar farketmedim sanirim bunu ama son yillarda eminim artik. Bi gun hayalim cocuklarimla beraber bir hayat kurmak💕

Şey peki cocuklarınız sizinle hayat kurmak isteyecek mi ;)
Hani büyüyolar ve kendi hayatlarını kuruyorlar ya... Bence siz bu hayali bi daha gözden geçirin :)))

Şey peki cocuklarınız sizinle hayat kurmak isteyecek mi :KK66:
Hani büyüyolar ve kendi hayatlarını kuruyorlar ya... Bence siz bu hayali bi daha gözden geçirin :)))
Babasi bakamaz onlara zaten.. hem kucuklerde oyle istediklere yere gidemezler. Merak etmeyin ben uzun zamandir bu kararimi gozden geciriyorum zaten

Millet benden daha fazla dertliymiş bu konuda özellikle hiç evlenmemiş arkadaşlar Allah herkesin gönlüne göre versin hakkımızda hayırlısı olsun:KK66:

Haha kirilmasin canim benim💕 valla ben mesut degilim, evliligi sevmedim sevmiyorum sevmicem😂 ki ben gayet sevgi dolu bi ailede buyudum.. aile kavraminin ne oldugunu cok iyi biliyorum ve evlilik bazilari gibi kacis ya da zorunluluk degildi.. asik olduk guyya😂 kaffama tukureyim ne aski beeee bombos hepsi.. bu tabii bana goresi, senin yinede sevkin kirilmasin😂😂😂

Bakma tahmin edebiliyorum aslinda evliligin nasil oldugunu da insana bilinmeyen, yasanmayan, kesfedilmeyen hep tatli gelir ya cogumuza da o hesap iste. 😊

Back
X