Artık ezdirmeyeceğim kendimi

bir an kaygananmi hatirladim
aslina yaptiklari aklimdan hic cikmiyo ama...
neden konustuklari anda iceri dalmadin?
girseydin "anne ne dyosun neden yalan soyluyosun " deseydin
orda kucuk duserdi
zaten bizler sustukca bu cadilar guc aliyo..
ah keske deseydim ama yine utanmazdı o gözüme bakarak yalan söyler o

dedim cocuk uyumazsa bu saatte cok huyszluk yapıo ama onlar ikidebir neden uyuttun biz onu görmeye geldk falan diyorlar sinr oldum

Artık olan olmuş bende diğer arkadaşlar gibi keşke içeri girip söleysedin diyorum
Bu zamana kadar araya mesafe koymamşsn ama bndan sonra koymalısın bence
Sen sustukça tepene binerler

valla cnm kayınvalideyle en başta mesafeni koru ben çok yüz göz olmadım bişi olsa hayatta gelip yüzüme söyleyemez ya eşimden ya görümcemden duyarım çok ta umursamam.gereken müsamayı gösteririm ama bi yere kadar.

dünden beri icm icimi yedi simdi arıcam sorcam bakalım ne istio dayanamıcam

ara sor valla ne alıp veremediğin var benimle ne yaptımda bana böle davranıyoeun ben srnin düşmanınmıyım de.sevmiyosan beni açık açık söyle ama arkamdan konuşma ne diceksen yüzüme söyle de.yoksa sen kendini yiyip bitirirsin bak bide çşutarafagittiocuğun varmış.Allah bağışlasın

aaaaaa:1shok:, terbiyesiz.

Bacım sende madem duydun bu söylenenleri neden ağzılarının payını vermedin. Bu ilk değilmiş bide, daha öncede tonla laf söylenmiş

Eşinde iyi yapmış vermiş ağzının payını, ay hiç gelemem böyle şeylere:umursamaz:

yerinizde olsam kayınvalidenle teyzesinin konuşmalarının esnasında içeri girip ne söyliycekseniz yüzüme söyleyin derdim.bende susarım ama böyle fesatlıklara gelemem benim içime oturacağına onların içine otursun.siz sustukca daha çok üzerinize gelecekler.kendinizi ezdirmeyin daha fazla

ah keske deseydim aradım simdi konustuk sinirim gecsn de yazcam ne dedigni

genellikle yaptığımız bir hata var...bunu bazen bende yapıyorum...
duyuyosun işte kulağınla arkandan konuştuğunu,
yada yeri geliyo yüze vuryo şaka yoluyla lafları
anne dediğimiz kaynanalar

niye susuyoruz ya,o anda gir araya ver lafını işte...tam sıcağı sıcağına..yok büyüklük bizde kalsın yok insanlık bizden kalsın diye alttan almaya devam edersek ohooooo daha çok sinir krizleri geçirir depresyonlara gireriz...işte o vakitte kimse sormaz ki halin ne diye ?

bi tek sen değil arkadaşım çoğumuz yapıyoruz bunu....ama insanlık anlayana yapılırmış ....insanlıktan nasibini almamışsa ozaman diyeceğizki dinsizin hakkından imansız gelir kardeşim...

mesela dymuşsun seni teyzene nasıl attığını..gir orda araya anne neden şimdi böyle arkamdan konuşuyosun sana yakışıyormu..ayıp değilmi..sen demedinmi artık teyzen gelmez çocuğu yatır diye..şimdi bu yaptığın neyin nesi...
deseydin eğer hem içindekini dökmüş rahatlamış olurdun..hem teyze gerçekleri görmüş olur sana değil ona surat asardı..hemde eşine seni kötüleyecek birşey bulamazdı..her açıdan o suçlu sen haklı olurdun..

kaynanan çok terbiyesizmiş vesselamm

ben olsam odaya girer ve onların canlarını okurdum :):):)
çok ciddiyim aynısı başıma geldi ve hepsini o an hakladım zira uyuyamazdım bile :):):)

aradım dedimki anne ne saygısızlık yaptım ben size saygısz demmissin benim icin diyorki sen hep cocugunla ilgileniyorsn kapıyı bile acmamısım ne olurmus cocukla sonra ilgilensem teyze hanım bütn gün aglamıs ya diyorm ben o saatte gelecegni ne bileym uyuttm cocugu her hareketimde kötü niyet aramaktan vazgecn artık evlendigmzden beri bıkmadınız ugrasmaya dedim zaten gelmicz artık size dedi bende böyle yapacaksanz gelmeyin dedim biz oglumun evine gelirkn banamı soracakmış burası sadece oglunun evi degl benimde ev,m esimlw birbirimizi seviyorz biz artık rahat bırakn dedim de oglunu kimse onun kadar sevemezmişfalan sen el kızısın sesini cıkarma otur oturdugn yerde dedi el kızıysam gelmeyn evime dedim sıkıldm artık sürekli sorn cıkarmanzdan dedm

ayy allahımmm
çok şey sölemek geliyo içimden ama banlanmak istemıyorum
allah ıslah etsin böyle çirkef insanları

hep cocukla ilgileniyorsn bende 3 tane büyüttm ama senin gibi yapmadm dedi bende benim kızım herkesten kıymetli tabiki onunla ilglencem dedm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…