ah keske deseydim ama yine utanmazdı o gözüme bakarak yalan söyler obir an kaygananmi hatirladim
aslina yaptiklari aklimdan hic cikmiyo ama...
neden konustuklari anda iceri dalmadin?
girseydin "anne ne dyosun neden yalan soyluyosun " deseydin
orda kucuk duserdi
zaten bizler sustukca bu cadilar guc aliyo..
dedim cocuk uyumazsa bu saatte cok huyszluk yapıo ama onlar ikidebir neden uyuttun biz onu görmeye geldk falan diyorlar sinr oldumcanım keske o anda ıcerı gırnce teyzene soyleseydın coocugun uyuma saatı gelmıstı onu uyutuyodum falan dıye ertesı gunude kayınvalıdenı arayıp boyle boyle nıye soyledın dıye sorsaydın canım eger sesını cıkarmazsan bu boyle gıder.
dünden beri icm icimi yedi simdi arıcam sorcam bakalım ne istio dayanamıcam
dün kaynvaldem bizde kalmaya geldi ben ona daha önce yasadklarmzdan dolayı ne kadar kızgn olsam da hic saygıda kusur etmedm. eşimin teyzeside geleckti ama saat kacta belli degl bende saat bir gibi kızımn uykusu geldi kaynvaldemde teyzenler daha gelmz deynce kızımı yatak odasına götürüp uyuttm.
tam o sırada teyzesi gelmiş kayınvaldem açtı kapıyı bende cocugu uyutp yatak odasndan cıktım salona girecktm ki baktım benim hakkımda konusuyorlar . kayınvaldem diyorki siz geliyosnz diye uyuttu cocugu ben uytma dedim ama uyutuyo işte dedi teyzede ben böyle seylere cok kızarm beni saymayanı bende saymam dedi . kayınvaldem de diyo ki ben oglumla konuscam bunu daha baska şeyler de söyledi tam anlayamadm sasırp kaldm .. neyse salona girdm acaba yanlış mı anladm diye düsünüyorm ama tteyzn yüzüme bakmıo benm ne kaynvaldm ne teyzesi ne görmcem konusuyo benimle kendi arlarnda konusuyolar cok bozldm ben ama bişey demedm
bu sabah kaynvaldem eşimi aradi beni şikayet ediyo.dün ben kapıyı acmamısım saygısızlık yapmsm hep cocukla ilgileniyomusm da teyzesi de bu yüzdn gelmeyeckmş bidaha bize .... ay sinir oldm esimde kızdı onlara bıkmadınız bizimle ugrasmaktan dedi gelmeyen gelmesn falan dedi ama bıktım bende artık 4 senedir hic sesimi cıkarmadm yeter artk dedim arayıp sorcm bakalm ne istio diye ama telefonu kapalı bi acsa sorcam amaklava: ne deselr sesm cıkmıo onlar da eziyolar daha cok beni
ah keske deseydim aradım simdi konustuk sinirim gecsn de yazcam ne dedigniaaaaaa:1shok:, terbiyesiz.
Bacım sende madem duydun bu söylenenleri neden ağzılarının payını vermedin. Bu ilk değilmiş bide, daha öncede tonla laf söylenmiş
Eşinde iyi yapmış vermiş ağzının payını, ay hiç gelemem böyle şeylere:umursamaz:
ah keske deseydim aradım simdi konustuk sinirim gecsn de yazcam ne dedigni
dayanamadım ya ama iyi oldu rahatladım valla :)e ama bız sana dedık arama dıye bak sınırlerın oynamıs yerınden.Ne gerek vardı be guzel kardesım.İşler sarpa sarmazumarım haklıyken haksız duruma düşmezsin..
gitmedm kız burdaym :)AAAAAAAAAAA gitmiş konu sahibi hemde ne konuştuğunu anlatmadan. Aşk olsun yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?