allah sanada banada sabır versin canım ya :)al benden de aynisi bende kaynanam geldi bir gün .cocuk miz miz lananiyo . uykusu geldi.al cocugunu uyut. oda dinlensin bizde dedi. bende aynen dedigini yaptim. benimki yarim saat de uyur. biraz geciktim. kusura bakma dedim. kizim ben eve gitcem isim gücüm var dedi. aöbür gün de esime gelin eve gelmemi istemiyo. hep cocugunla oynuyo. bende olan biteni anlattim.yine haksiz konuma girdim. her lafin da bir mana ararllar.hic aklina gelmeyen seyi üstüne iftira atarlar. sanki onda ne var.ki iste takma kafana diyorlar ama insan takiyo.sinir ede ede sinirlerim yiprandi valla
ben buna katılmıyorum.genel konuşmamak lazım,okadar muhterem ve fedakar insanlar varki.saygı duyulacak.siz kaynana (anne) görmemişsiniz.ozaman şu mana çıkar bu sözden,tüm kaynanalar kötüde bir biz gelinler iyiyiz.neden onlar kötü biz iyiyiz? üstün tarafımız nedirki? zamanında o kaynanada gelindi ve zaman gelir sende kaynana olursun,ozaman bu sinsi oyuncu benzetmen senin içinde geçerli olur.gelin kaynana farketmez kardeşim bu kesinlikle kişilik meselesi,insan bu,iyiside var kötüsüde.
canım benim kaynanam zaten sever beni bende onu sadece hangi kaynana yürekten sever dedim çevremde bir sürü örnek var hiç böyle fedakarını görmedim vede en iyisi benim kaynanamdır ama onun adı da kaynanadır 3 yıldır evliyim daha yeni yüzünü göstermeye başladı hepsinin adı kaynana bende kaynana olucam tabiki ama çocuğum gibi sevemeyeceğim kesin saygımız olsun yeter sevmesine gerek yok zaten
ölmezde o günleri görüp kaynana olursam gelinimi kendi evladımdan asla ayırt etmem,yüreğimde herkese yetecek kadar sevgi var.örflerin ananelerin bittiği topluluklarda bu tür kalıplaşmalar başlar.kaynana gelin etiketi gibi.doğruyu yalnışı iyi ayırt ederim,kişiliği bozuk olanlada mesafemi koyarım,ama dediğim gibi her insanı bir tutmam.ben biraz gelenekçi düşünürüm
kaydirigubbakcemile5öfff kayınvalide işte...en iyisinde bile çıkıyor bişeyler.benimki de çok iyidir,ama öyle bi uyanıktır,öyle inceden verir ki ayarını hiç birşey diyemem.ama artık ç.ok kararlıyım,ben de altta kalmayacağım.
geçenlerde annemin yanında benle ilgili hiç bir şey yokken senin kafan vücuduna göre ne kadar büyük diyo.annem de bozuldu yazık,neresi büyük gayet orantılı dedi,yok yok vücuduna göre büyük dedi,güldüm geçtim.ama unutmadım,annem olmasaydı diyecektim diğer oğluna kafası küçük gelin alırsın artık diye ama annem vardı.
içimde kalmasın ama diye bi başlar,her şeyi kusar.ben de bu aralar gerginim,yine böyle başlayan bi cümle kursa da lafı yapıştırsam diye bekliyorum.
canım bitanede bende var evlerden ırak.bide cahil allahtan yoksa hiç başedemezdim.bana gelir tüm gün yatar yatağını bile ben toplarım eşim kapıdan girince bir işcimen olur ki sorma.bana bile çay getirip gelinime çay getiriyorum der.2 çocuğu istemiyordu korkudan kaç ay hamileliğimi söyleyemedim.eşimle aradık bana demediğini bırakmadı allahtan eşimde duydu yanımdaydı yoksa hep benim abarttığımı söylerdi.oğlu alınca başladı hayırlı olsun çok sevindim demeye tabi onun duyduğunu bilmiyo bende nasılsa söylemem inanmazda zaten eşim kızdı çıldırdı o günden beri bana inanıyo.sen dua et seninki farkında.
öfff kayınvalide işte...en iyisinde bile çıkıyor bişeyler.benimki de çok iyidir,ama öyle bi uyanıktır,öyle inceden verir ki ayarını hiç birşey diyemem.ama artık ç.ok kararlıyım,ben de altta kalmayacağım.
geçenlerde annemin yanında benle ilgili hiç bir şey yokken senin kafan vücuduna göre ne kadar büyük diyo.annem de bozuldu yazık,neresi büyük gayet orantılı dedi,yok yok vücuduna göre büyük dedi,güldüm geçtim.ama unutmadım,annem olmasaydı diyecektim diğer oğluna kafası küçük gelin alırsın artık diye ama annem vardı.
içimde kalmasın ama diye bi başlar,her şeyi kusar.ben de bu aralar gerginim,yine böyle başlayan bi cümle kursa da lafı yapıştırsam diye bekliyorum.
keske yapsaydım öyle ama işte ne bileym sasırdm kaldmohooo cnm iyi dayanmissin
valla ben olcam ki o lafi duydugum anda sen ne diyosun diye bi bagirirdim yer gök inlerdi valla sempatiksalakcinni
hic gelemem böyle seylere hiiiiiccclmaz:
keske sende o lafi duydugun anda niye öyle diyosun diye cikissaydin
sen böyle sustukca o devam edicektir cirkinliklerine
allah akıl fikir versn ya eşlermzn yanmızdaolması cok önemli gercektencanım bitanede bende var evlerden ırak.bide cahil allahtan yoksa hiç başedemezdim.bana gelir tüm gün yatar yatağını bile ben toplarım eşim kapıdan girince bir işcimen olur ki sorma.bana bile çay getirip gelinime çay getiriyorum der.2 çocuğu istemiyordu korkudan kaç ay hamileliğimi söyleyemedim.eşimle aradık bana demediğini bırakmadı allahtan eşimde duydu yanımdaydı yoksa hep benim abarttığımı söylerdi.oğlu alınca başladı hayırlı olsun çok sevindim demeye tabi onun duyduğunu bilmiyo bende nasılsa söylemem inanmazda zaten eşim kızdı çıldırdı o günden beri bana inanıyo.sen dua et seninki farkında.
helal olsn en iyisini yapıo delikafadulden öyle yapmak lazım bunlara o zaman ses cıkaramazlar bende öyle yapcam artıkhalamın kızı var asla altta kalmıyor yapıştırıyor cevabını çatır çatır kavga da ediyor ama şimdi çekiniyorlar ondan sormadan evine adım atmıyorlar böyle olmak lazım diyorum bazen
kaydirigubbakcemile3 one ya öyle,ehehe nasıl bir mizah anlayışıysa,kafan vücuduna göre büyük ne demek peh:) senin kaynanan bir ilk yarattı kaynanalar arasında:))))
aman canım sorma yaaa,deli oluyorum,bilmediği tek bir konu olsun ne var!!(daha doğrusu o bildiğini sanıyor daha bi komik oluyor da böyle)araba markalarından internet kotalarına kadar her konuda yorum yapar,ah birini de tam olarak bilse.
herkes hamileliğinde yemeklerden tiksinir ben resmen kayınvalidemden tiksindim.sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?