artık gel küçük meleğim

Minik Balina

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2016
25
16
88
29
Iyi geceler kızlar benim adetim bir gün geçti ve bogazimda yanma ve göğüslerimde ağrı ve hassasiyet var bedenimde de dayak yemiş gibi bir his üç dört gündür sirtimda tam ortada bir agri ama iki yildir çocuk istiyoruz fakat çeşitli sebeplerden dolayi eşim daha yeni hastaneye gidebildi ve doktor varikosel tanisi koydu bende bir sıkıntı yok daha önce bir su gebeliği bir de bir aylık düşük yaptım bana bir akil verin korkudan test te yapamıyorum

Inşallah hamilesindir.bir günlük gecikme yeterli test yapman için.Rabbim hayırlısıyla sana da nasip etsin en kısa zamanda

Kızlar bugün test yaptım ama negatif çıktı maalesef ama hala ayni belirtilerim devam ediyor adetim normalde çok duzenlidir ne yapacağım i şaşırdım artık

Biraz kafanı dağıtıp bir dahaki ay tekrar deneyeceksin.ınan stres baş düşmanı bu işlerin bir vakti var ve onu bekliyor içini ferah tut

UOTE="Linam07, post: 49246264, member: 764414"]Ne testi yaptınız[/QUOTE] evet evde al-bi marka testten yyaptım bugün adetimin üstünden beş gün geçti halada kanamam yok

Adet belirtilerim yok ama yerlesme kanaması be gecen hafta cuma günü eşimle doktora gittik eşim de kendinde bir problem var mı diye bir baktiracakti ve doktor pazartesi günü esime varikosel tanisi koydu busabah ameliyat olacak ama spermograma bakmadi henüz sanırım aneliyattan sonra bakacak ya bilmiyorum bir bebeğim olmasını çok istiyorum benden daha kötü durumda olanlar var bunu da bilincindeyim ama korkuyorum doktor ameliyattan sonra en az bir sene içinde çocuğunuz olur dedi ama benim sabrim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…