Kimseye sırtınızı yaslamadan da yapabilirsiniz bazı şeyleri, stres yapma güzel günlerine gölge düşürme bu nedenlerden dolayı; )Merhabalar ,
7 aydır nişanlıyım nişanlımla hiçbir problemim yok Allah'a şükür birbirimiz çok seviyoruz yalnız ailesinin sözlerini tutmaları beni çıldırtıyor. Evlilik konusunda daha önce aileler bir araya geldi ve maddi anlamda neler yapılacağını konuştuk. Bunun üzerine benim ailem bana destek olacak onun ailesi de ona destek olacaktı fakat bu süre zarfında ailesinden 5 kuruş para çıkmıyor nişanlım 2000 tl ile herşeyi kendi yapmaya çalışıyor diyeceksiniz neden ailesine güvendin? Aslında ben onlardan birşey beklemiyordum hatta dedim ki bizim çok borcumuz olacak düğünü nisan ayı'na uzatalım para biriktirelim dedim, bana ve aileme hayır uzatmaya gerek yok eşyaları biz alacağız geri kalan ıvır zıvırları oğlum alacak dediler bizde bunun üzerine düğünü ekim ayına çektik.. Fakat dün nişanlım bana ailem bize çok destek olamayacakmış deyince beynim durdu resmen!! Kavga ettik artık ben ona patladım madem yardım etmeyeceklerdi neden bizi kandırdılar neden düğünü erkene aldık dediğimde ne yapayım ailem yan çizdi dedi sadece .. Ve ben dünden beri sinirden uyuyamıyorum evlilik stresi yüzünden başımda ve vücudumda egzama başladıAilemle konuşmadım bu durumu ne yapmayalım? Haftaya nikahım var delirmek üzereyim
Haftaya nikahım var delirmek üzereyim
Canım müstakbel eşinin ailesinden bir iğne bile bekleme hiçbirşey bekleme..yoksa sen üzülürsün
Artık roller değişti evliliklerde kız tarafı alıyor yapıyor erkek tarafı kılını kıpırdatmıyor
Kimseye sırtınızı yaslamadan da yapabilirsiniz bazı şeyleri, stres yapma güzel günlerine gölge düşürme bu nedenlerden dolayı; )
Nikahı erteleyin
Ne zaman düğün, o zaman nikah...
Ayrıca düğün için de yeniden Nisan'a gün alın. Ailesinin söylediklerini dikkate almayın. Nişanlınıza güveniyorsanız, onunla el ele yürüyebilecekseniz "sadece ikiniz" ne yapabiliyorsanız ona göre plan yapın.
Kendi ailenize de masraf ettirmeyin.
ertele.çok zora düşecekseniz ertele.zira evlendikten sonra erkek arkadaşın için ailesi senden daha kıymetli olacak.kendini yememek için ertele.Merhabalar ,
7 aydır nişanlıyım nişanlımla hiçbir problemim yok Allah'a şükür birbirimiz çok seviyoruz yalnız ailesinin sözlerini tutmaları beni çıldırtıyor. Evlilik konusunda daha önce aileler bir araya geldi ve maddi anlamda neler yapılacağını konuştuk. Bunun üzerine benim ailem bana destek olacak onun ailesi de ona destek olacaktı fakat bu süre zarfında ailesinden 5 kuruş para çıkmıyor nişanlım 2000 tl ile herşeyi kendi yapmaya çalışıyor diyeceksiniz neden ailesine güvendin? Aslında ben onlardan birşey beklemiyordum hatta dedim ki bizim çok borcumuz olacak düğünü nisan ayı'na uzatalım para biriktirelim dedim, bana ve aileme hayır uzatmaya gerek yok eşyaları biz alacağız geri kalan ıvır zıvırları oğlum alacak dediler bizde bunun üzerine düğünü ekim ayına çektik.. Fakat dün nişanlım bana ailem bize çok destek olamayacakmış deyince beynim durdu resmen!! Kavga ettik artık ben ona patladım madem yardım etmeyeceklerdi neden bizi kandırdılar neden düğünü erkene aldık dediğimde ne yapayım ailem yan çizdi dedi sadece .. Ve ben dünden beri sinirden uyuyamıyorum evlilik stresi yüzünden başımda ve vücudumda egzama başladıAilemle konuşmadım bu durumu ne yapmayalım? Haftaya nikahım var delirmek üzereyim
Şöyle düşün o halde " bu günler bir insanın hayatındaki en güzel günler, güzel günlerine gölge düşürme, o borç elinde sonunda ödenir ama sen bu günleri bir daha yaşayamazsın",ilerde öyle hatırlama bırak onlar kendi ayıplarından utansınlar sen keyfini çıkarYalana tahammül edemiyorum artık
Şöyle düşün o halde " bu günler bir insanın hayatındaki en güzel günler, güzel günlerine gölge düşürme, o borç elinde sonunda ödenir ama sen bu günleri bir daha yaşayamazsın",ilerde öyle hatırlama bırak onlar kendi ayıplarından utansınlar sen keyfini çıkar
ne yapayım ailem yan çizdi dedi sadece
erteleyin.Merhabalar ,
Nikahı erteleyin
Ne zaman düğün, o zaman nikah...
Ayrıca düğün için de yeniden Nisan'a gün alın. Ailesinin söylediklerini dikkate almayın. Nişanlınıza güveniyorsanız, onunla el ele yürüyebilecekseniz "sadece ikiniz" ne yapabiliyorsanız ona göre plan yapın.
Kendi ailenize de masraf ettirmeyin.
Nikahı ertelesem bile herşeyi ayarladık.. Kına gecesi organizasyonu balayı gelinlik herşey ..
annen de bir tuhafmış. nişanlın kira konusunda haklı.Merhabalar,
Severek sürdürdüğüm bir ilişkim vardır çok şükür nişanlandık 1 ay oldu. Nişanlım askerden geleli 4 ay oldu bir yandan kendisi bir yandan ben para biriktirmeye çalışıyoruz ki ailelerimize yük olmamaya çalışıyoruz. Ben 25 yaşındayım.İkimizde üniversite mezunuyuz ama maaşlarımız orta düzeyde..Yalnız sorun şu ki biz aile apartmanında yaşıyoruz alt kat bir dairemiz var annemde bana kızım sen sıkıntıya girme kiraya çıkma gel dairede otur dedi.Benimde aklıma yattı bu durum daha sonra nişanlıma da bunu söyledi ailesine de işte dairemiz var çocuklar otursun evini alana kadar dedi..Buraya kadar her şey normal!! Geçen gün annemle konuşurken bana demez mi '' İşte burada oturmayın aile apartmanı deden falan laf edebilir biri birşey der canın sıkılır hem ben daha babanın fikrini almadım baban aşağı kata masraf yaptı falan '' dedi beynimden vuruldumO kadar çok üzgünüm ki anlatamam..Tartışmaya başladık ki ben tüm gece ağladım..
Biz tabi ki nişanlım ile kimseye yaslanarak çıkmadık bu yola ki ben herşeyimi almaya çalışan biriyim..Evde oturma isteğimin nedeni ev alma düşüncemdi..Dedim orada biraz oturur para biriktiririz diye düşünmüştüm..Ev alma gibi bir hayalim vardı çünkü benim..Şuan o kadar morelim bozuk ki hiçbirşey düşünemiyorum annem ile konuşmak istemiyorum nişanlıma durumu anlatamadımne yapmalıyım ben...
Merhabalar
2 yıllık bir ilişkim var 4 ay oldu nişan yapalı. O kadar emek verdim ki bu ilişkiye ve hala çok seviyorum oda beni seviyor biliyorum ama olmayınca olmuyormuş demek ki.. Daha önce ailesiyle oturup konuşmuştuk benim kendi ailemin bi boş dairesi vardı ev alana kadar orada oturalım kiraya çıkmayalım demiştik bana ve aileme tabi ki sorun yok oğlumuz isterse oturun falan demişlerdi aradan 3 ay geçti dün nişanlım aradı bizimkiler istemiyor orada oturmamızı (zaten nişanlımda gönüllü değildi) dedi. Bende dedim dalgamı geçiyorsunuz biz masraf yapıyoruz eve tadilata soktuk dedim..Hiçbir şey diyemiyor haklısın diyor sadece ama istemiyorlar diyor bu kadar!! Anneme söyledim bende annemde bizimle dalgamı geçiyorlar madem niye bu zamana kadar söylemediler diye kayınvalidemi aradı.. O melek kaynana gitmiş yerine tanıyamadığımız biri gelmiş sanki..
( İstemiyoruz hangi tarihte görüşmüş erkeğin kız evine gittiğini masraf yaptıysanız sizin eviniz biz onaylamıyoruz kiraya çıksınlar) Şoka girdim resmen hala şoktayım... Babama anlattık tabi babam zaten bilendi bile şimdiden.. Gözümün içine baka baka ailemi ve beni kandırmışlar .. İstememelerini anlarım ama neden yalan?? Annemde şimdi bana biz sana baştan dedik sen onların ailesine uyum sağlayamazsın diyor
2. kez nişanlandım ne yapacağım bilmiyorum rezil rüsva olurum yüzüğü atarsam ama atmak istemiyorum seviyoruz birbirimizi ama nişanlımdan şunu beklerdim ki ailesine karşı beni öyle bir savunsun ki sussunlar..
annen de bir tuhafmış. nişanlın kira konusunda haklı.
bu konuşmada önemli olan nişanlının tavrı.
seni kırmamak için mi ailesini bahane etti yoksa ailesinin lafından çıkamayan bir ana kuzusu mu?
eğer ana kuzusu ise düğünü erteleyin ve her şeyi baştan konuşun.
eğer mantıklı biri ise yine düğünü erteleyin. kendi yağınızda kavrulun.
bu konuşmada önemli olan nişanlının tavrı.
seni kırmamak için mi ailesini bahane etti yoksa ailesinin lafından çıkamayan bir ana kuzusu mu? Demiş arkadaş 100 1000 katılıyorum iş nisanlinda bitiyor eminim sende anlamışsındır şimdiye kadar hangi karakterde olduğunu. ..
Ayrıca nisan atamam demek ne demek rezillik bunun neresinde.. ELALEM sizinle gelip o sıkıntıları yaşamayacak bide eskilere kizariz elalem ne der derdindeler diye.. bırakın bunları artık yaa hayat sizin hayatınız farkindamisiniz o evde yalnız o insanlarla siz muhatabım olacaksınız kimse değil ... Lütfen genç kızlarımız evlenecek olanlar AŞK TAN GÖZÜNÜZ KÖR OLMASIN akıllı olun biraz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?