Bu kacinci gunlugum bilmiotlyorum ama bu sefer olucak
cok kirildim kilollu oldugum icin bunu erkek arkadasim hep yuzume vuruyor
hatta yaza kadar zayiflamassam ayrilma taraftari bide beni guya sevdini soyluyor
Bende onu seviyorum yoksa simdiye coktan ayrilirdim beni 65 kiloyla tanidi.simdi 87 kiloyum
ama cok hirs yaptim kendime yaza kadar 6 li rakMlari.gormek istiorum birbirmize destek olalim
Merhaba canim,yurtdisin da oldugum icin yazilanlara biraz gec cevap veriyorum kusura bakma.
Benim gunlugum var fakat uzunnnn zamandir kullanmiyorum diyette olmadigim icin.
Evet yaslarimiz hemen hemen ayni :) Boylarimiz da oyle :)
erkek arkadaşını çok seviyor olman onun seni kırmasına sessiz kalmanı gerektirmez.onun sana olan sevgisinden biraz şüpheliyim ben.bence sen onun için değil kendin için zayıfla,boşver herşeyden ve herkesten çok kendini sev
Bende almanyadanim sen nerden sin :))
umarimmm veririz ya su kilolari biktimmmm artik kilo derdin den :)
keske günlügün olsaydi günlük yediklerini yazardin neyse artik beni o zaman arada sirada kontrolle gell
menün nerede bakiyim
spor yapıyor musun, neler yaptın iki gündür ???
Ben de cok zayiflamak istiyorummmmmm.Ben birde aksam 6-7den sonra yemiyorum.
Gunluk tutmak beni bi sure sonra bunalttigi icin unutuyorum yazmayi,o yuzden cep telefonuma yediklerimi yazmak daha iyi oluyor.
Sabah tartildigim da 91.2 kiloydum,artik hergun sabah tartiliyorum ve 1 defa.
Eskiden ornegin sabah 91.2 ciktiysam yemekten sonra 92 gibi cikiyordum ve bu benim moralimi bozuyordu.O yuzden gunde 1 defa iyi oluyor ve kilolarimi kaydediyorum ,verdigim gram bile olsa bu beni mutlu ediyorrrrr.
canım her sabah tartınmak seni aldatır
kendine haftanın bir gününü belirle örneğin çarşamba olsun.
her hafta çarşamba gunu sabah tuvalete çıktıktan sonra aç karna tartıl
ben de gunluk not edemem sıkılırım bana göre değil not işi sen yine de tele kaydediyormuşsun
Bu kacinci gunlugum bilmiotlyorum ama bu sefer olucak
cok kirildim kilollu oldugum icin bunu erkek arkadasim hep yuzume vuruyor
hatta yaza kadar zayiflamassam ayrilma taraftari bide beni guya sevdini soyluyor
Bende onu seviyorum yoksa simdiye coktan ayrilirdim beni 65 kiloyla tanidi.simdi 87 kiloyum
ama cok hirs yaptim kendime yaza kadar 6 li rakMlari.gormek istiorum birbirmize destek olalim
günde 1 kez sade nescafe iç ve 3 kezde yeşil çay haftada 3 günde spor
ve bununla beraber kendince diyet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?