- 7 Ocak 2016
- 30
- 7
- 1
- 45
- Konu Sahibi Dertbirdegil
Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır siteyi takip ediyorum. Ama artık gücüm bitti yardım istiyorum sizlerden. 16 yıllık evliyim 36 yaşındayım,eşim de 48 yaşında. Severek evlendik bu arada. Ben 16 yıl içinde bi kac kez çocuk denedim hamile kaldim fakat dusurdum. Eşim 3 yil önce kanser e yakalandı. Ve kemoterapi almadan spermini dondurtmustuk. Biz bi kac ay önce tüp bebek karari aldik çünkü eşim artık azo sperm. Dondurulmus spermi kullanmak için mecburduk tüp bebek olacakti. Iğnelerimi yaptim hergün,ne gerekiyorsa uyguladim kullandim. Ve yumurta toplanma günü geldi. 15 dk lik operasyon sonrasi kendime gelemedim tam sekiz saat. Dr lar bu surede hastanede müdahale etti. Bilincim kapandi oksijen alamadim vs. Sonrası 11 gün evde cok zor anlar yasadim,iki kez acillik oldum. Esimle daha öncesinde sorunlarimiz hep vardi. Ama bi şekilde yuruyordu öyle böyle. Derken 11 inci nekahat günümde (annem yanimda bana bakıyordu bu arada) esim aksam personel servisi isine gitmişti. Aramin biraz soğuk oldugu kaynim aradi ve bana direkt. Bana bak abimle beni karşı karşıya getirme diye başlayıp bi kaç hakaret edip yüzüme kapattı. Bnde sonrasında iki kez aradim geri, host deyip yine yüzüme kapattı. Esim geldi annem durumu anlatti,esim ne yani olamaz mi ben bi iki baskı yaptim,ara yengeni barış geçmiş olsun de diye dedi. Sende ona bagirmissin diye bana yuklendi annem e yuklendi. Bi süre tartıştık ve uzamasin daha diye annemin evine gittik apar topar. Esim evde uyudu. Ertesi günü esim hastaneyi arayip randevu almis. Tesadüf beni arayip soylediler. Bu randevunun amacı ise,binbir güçlük ve acıyla verdiğim döllenen embriyolarin imhası için. Eşim gitmis ve imza vermiş. Ve banada eve dönme ayrilmak istiyorum dedi. Ben artık huzur istiyorum köyüme yerlescem ailemde seni istemiyor artık dedi. Şaşırdım kaldım 4 gün sonra gelme demesine rahmen evime döndüm. Neden geldin gelme demedim mi dedi bana. Bir sürü hakaret tartisma vs yaşadık. 1,5 ay konusmadan ayri yataklarda yattık. Bir haftadır biraz iyiydik imzani geri almalısın dedim (embriyolar icini) bilmiyorum dedi bana. Az oncede yine konu oldu. Biz burda tutunamayiz, ben kira odeyemiyorum köye gelirsen gel diyo bana. Yoksa boşanalim diyo. Ben naparim nasıl yasarim diyorum. Orda yaşayanlar insan degilmi diyor. Allah rızası için bi akıl verin napicam ben. Simdiden çok sağolun.