Artık gücüm kalmadı

ececimx

SEVİLİYORUMM
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2008
932
57
648
35
İstanbul
bıktım artık yaşamaktan nefes almaktan herşeyden dün sevgilimle buluşmaya gittim annem bizi görmüş eve gelince kıyamet koptu sinirden bende ayrılık msj çektim evdekiler çok üstüme gelio bir yanımda olucak insan derdimi paylaşıcak bir kişi bile yok ablam var o bile beni desteklemio seviorum ben napıyım artık usandım evde duramıoum herşey üstüme geliyor yaşamak istemiorum artık

Kaç yaşındasın, annen sizi nasıl gördü yani çok mu samimiydiniz o yüzden mi kızdı, yoksa erkek arkadaşın olmasına tamamen mi karşı???

19 yaşındayım erkek arkadaşımın olmasına tamamen karşı çok cahiller hiç birşeyi ileri görüşle davranmıolar hep aynılar kendi istedikleri olsun yabancı olmasın kendi taraflısı olsun benim düşüncem hiç önemli deil

ıyyyy nefret geri kafalılıktan nefrett ediyorum dinleme ya ayrılam sevgilinden saçmalam sakın bu konuda tevazu göstere hayat senin unutma

ohooo benim babam lisede erkek sınıf arkadaşımla okula giderken görmüş beni. Akşama kıyametleri kopardı. 5 gün konuşmadı benle. Sonra noldu üniv bitti sevgilimle tanıştırdım, yemeğe gittik, kanka oldular. gerçi şimdi 10 yıllık evliyim. Herşeyin bir yeri zamanı varmış demekki diye düşündüm. Sende öyle düşün bence.

tatlım , ailen hiç bir zaman senin kötülüğünü istemez bunu unutmaa.s
tamam belki annen kırıcı olmuş olabilir ama ana kız arasında olur bu tür tartışmalar
hepimizde de olmuştur..
yaşında küçükmüş.. sevgilinle niyetiniz nedir peki ?

19 yaşındasın, o zaman birzahmet proilindeki eğitim derecesi yükseklisans, meslek satınalma yazan yerleri değiştir cnım, öyle konuşalım....
19 yaşında bir gençkızın erkek arkadaşı olmasından daha doğal birşey olamaz, ailen erkek arkadaşın olmasına mı tepkili yoksa erkek arkadaşının yabancı tanımadıkları memleketliniz olmamasından dolayı mı karşılar???

Benim düşüncem bir abla olarak ve tecrübelerime dayanarak söylüyorum, ailen senin iyiliğini düşünüyor bir gün anne olduğunda onları daha iyi anlarsın, şimdi sen belki çok seviyorsun, sevdiğin insana çok güveniyor olabilirsin ama karşındaki insanın seni senelerce aynı sevgiyle seveceğinden emin olabilirmisin, seni gerçekten seviyorsa anlayacak o da fedakarlık yapacaktır, önünde çok uzun bir zaman dilimi var inşallah, belki üniversite okuyacaksın düşüncelerin değişecek gelişecek,insan çok değerli bir varlıktır sakın değerli olduğunu unutma kimseye kendini kullandırma önce bir bayan olarak!, geleceğin annesi olacağını hiç unutma! çocuklarına örnek bir anne olacaksın, yüzün ak olsun, eğer sevdiğin insan sevgine layıksa senin için fedakarlık yapıp seni bekler, mesafeyi hep koru, çok fazla yakınlaşma, seni ciddiye alsın. böyle davranırsan emin ol ailende rahatsız olmayacaktır,hayatta herşeyi kaybedersin, sevdiklerin bırakır gider ama ailen seni asla bırakmaz onları sakın kırma...

ailen ii edio da..19 yaşındasın..erkekleri tnımayarak gelecekte nasıl bi yuva kurcaksın ki..
görünce sinirlenmesi normal ama kırıcı olmasına gerek yok..
ben aşırı sıkılmanın dogru olmadıgını düşünüyorum..

Canım benim kendini yıpratma çok anne baba aynı davranışı gösteriyor sen kendine güveniyorsan öfke ile kalkıp zarar ile oturma sonra ayrılma erkek arkadaşından ve sınırlarını koruyarak ilişkine devam et ailenle paylaşamıyorsan da yavaş yavaş anlat sadece arkadaş olduğunuzu söyle önce sevglim deme ve ailenin çevresinde de el ele dolaşma mesela annen haklı o gördüyse konu komşuda görmüştür.Laf babana kadar gider ve sonucu daha ağır olur annen bu korkuylada sana daha hışım göstermiştir.
Sen şimdi anneni al karşına ve özür dile senin yaptığında düşüncesizlik çünkü herkesin bulunduğu ortamda sevgili ile (annen sevgili olduğunuzu anladığına göre el ele yada sarılarak geziyordunuz) gezilmez.
Tavsiyem ilişkilerinde ödün verme ve annenle sakin zamanda konuş yaşının duygusal ilişkiler için uygun olduğunu ona benimset ama sadece duygusal...
Sevgiler...

aynı şey benimde başıma gelmişti
bende 19 yaşındaydım mesajlarımı okumuş annem telden
zaten psikolojimin bozuk olduğu bir dönemdi iyice üstüme geldiler..-
telimi aldılar elimden ama ben napıp yapıp bu ilişkiyi devam ettirdim..arkadaşların teline taktım hattımı
gizli teller hatlar almalar vs..vs...maddi manevi aşırı yıprandım
gittim tel.kulubesinden görüştüm herşeyi denedim ona ulaşmak için..
okadar yıprandım okadar yıprandım ki ama....
şimdi keşke okadar kendimi üzmeseymişim diyorum ama iş işten geçti..
ve annemin ozaman bana söylediği herşey şimdi gerçekleşti..
okadar haklılarmış kiii teli elimden almakta...

sana da tavsiyem çok üstüne gitme..
bırak inceldiği yerden kopsun..
annem babam ne diyor diye birkere bak..
belki demek istedikleri sana da mantıklı gelebilir...
kaldi ki daha çok gençsin kimbilir kimler çıkar karşına..
bizimkilerde illa akrabadan olsun kız yabancıya gitmesin diye saçma bir mantık
geliştirmişler kendi kendilerine..ben takmamaya çalışıyorum sen istemedikten sonra
zorla evlendirecek halleri yok ya...yaşın zaten çok küçük evlilik muhabbetlerine girme şimdiden
sen rahat ol herşey yoluna girer tatlım..

19 yaşındasın, o zaman birzahmet proilindeki eğitim derecesi yükseklisans, meslek satınalma yazan yerleri değiştir cnım, öyle konuşalım....
19 yaşında bir gençkızın erkek arkadaşı olmasından daha doğal birşey olamaz, ailen erkek arkadaşın olmasına mı tepkili yoksa erkek arkadaşının yabancı tanımadıkları memleketliniz olmamasından dolayı mı karşılar???

kusurA bakmayın ben açmamıştım üyeligi arkadşım açmıştı ama nasıl degiştirilicegini bilmiorum amacmda kimseyi kandrmak diil söyler degştirirm... erkek arkadaşımın yabancı tanımadıkları memleketlimiz olmamasndan kaynaklanıor ve kesnlklevyabancı olmıycak öle katı bi kural var ben duygularımın önüne geçemiorum ki biz aile gibi aile olmadık babam annemi aldattıo ama onun kafası sadece bize çalışır onu takmaz bile akşamları babam eve gelir oturur ya tvye bakar yada pc başına oturur sonra kmiseyle konuşmadan geçer yatar iyi aile görünümü vermeye çalışıo sadece ama içini kimse bilemez işi gücü paradır başka derdi yok artık çekilmez oldu kaçsam kaçamam akıllı biriyim yapmm bunu kendimi öldürsem allha karşı gelirim haşa böle bişey yapmam sabır diliorum sadece

bence bu kadar büyütme.
annenin sinirli anına gelmiştir.
hepimizin bu yaşlarda sokakta ailelerimiz tarafında görüldüğü olmuştur.
intahar kaçmak gibi şeyler düşünme sakın.
biraz ara verin .seni seviyorsa zaten bekler

şşşş bi sakın ol bakalım.Ailen tabiki seni korumak için sert tepkiler verecek.
19 yas cokmu büyük bir yas??
25 yasındayım ve hala ailemden bircok sey için izin laıyorum.
ayrıca unutmaki coluga cocuga karıssak bile biz herzaman cocuk kalıcaz onların gözünde.
erkek arkadas diyorsun soruna. kendini koy bakalım onların yerine. bak çıkan kişilerde neler oluyor. kızı eve götürüp kafayı kolu kesip gitar kutusunda çöpe atıyorlar.
senin kızın olsaydı sen böyle bir ortamda hadi kızım bol eglenceler diyip yollarmıydın cocugunu sevgilisine???
lütfen bencillik yapma.kendini onların yerine koy

Bak o zaman sevdiğin çocuktan şimdi nefret edip tiksiniyosun değil mi?Anne baba aile her zaman haklıdır.Bende aynılarını yaşamıştım hep annem haklıymış şimdi onu üzdüğüm için üzülüyorum onlar sadece bizim iyiliğimizi isterler.Şimdi annemin onayladığı biriyleyim ve çok mutluyum Allah'ımda bozmasın inşallah

19 yas ailenin bunlari kabul etmesi icin cok kucuk bir yas.. hele gel bakalim 23 une ayni oluyor mu. benm ailem de ayni sekilde yabanci olmasin diye beni mahbvettiler uzn sure ama artik cocuk olmadigimi da goruyorlar. 23 yasinda ayni davrancaklarini hic de dusunmuyorum.
ama 19 yas ciddi anlamda erken..

Bak o zaman sevdiğin çocuktan şimdi nefret edip tiksiniyosun değil mi?Anne baba aile her zaman haklıdır.Bende aynılarını yaşamıştım hep annem haklıymış şimdi onu üzdüğüm için üzülüyorum onlar sadece bizim iyiliğimizi isterler.Şimdi annemin onayladığı biriyleyim ve çok mutluyum Allah'ımda bozmasın inşallah

amin amin şimdi dahada zor günler geçiriorum :(

Back
X