• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

artık gücüm kalmadı

nazen_79

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2009
29
0
86
Aydın
benim hayatım resmen bir film..birilerine anlatmazsam yani böle susmaya devam edersem kafayı yicem.. ben 8 sene önce eşimle bir arkadaş tavsiyesi üzerine tanıştım. 25 yaşındaydım, güzel ve alımlıydım bakan bi daha bakardı. arkadasım beni bir gün evine cagırdı. uzun zamandır bahsettiği kişiyle benim aramı yapmaktı gayesi... gittim beni önce mutfaga aldı dediki "daha 2 hafta önce trafik kazası geçirdi kendini iyi hissetmiyor sakın onu görünce bi tepki gösterme " dedi.. şaşırdım tabiii. neyse ben içeri girdim karşımda yüzünün yarısı kazadan dolayı parçalanmış biri vardı.. göz altından kafa tasına doğru tam 42 dikiş..... ama tuhaf olanda bana o kişinin asla korkutucu olmamayışıydı.. ama o yüzüme bile bakmadı ben tam karşısına oturdum o ya yere yada tv ye bakıyodu. biraz arkadaslarla sohbet ettik ve ben müsade istedim arkadasım beni geçirmek istedi tabi arkasından eşi ve o kişide kalktı beraberce dışarı cıktık.. ben ona yolda yürürken neden bu kadar karamsarsın dedim o da bundan sonra yüzüme kim bakar cocuklar bile korkuyo beni görünce dedi bende Allah a şükret sadece yüzün yaralanmış ya kolun bacagın kopsaydı, ya kör olsaydın dedim. benim bu sözlerim ona ilaç gibi gelmiş. ve ben o günden sonra sanki gözüme perde inmiş gibiydi. onun o yüzünün hali beni hiç rahatsız etmemişti 4 gün sonra istemeye geldiler ben ne hikmetse hiçbirşeye hayır diyemiyordum o ne söylese tmm diyordum..:( ailem istemedi haliyle ama ben olacak dedim dikeldim.2 ay sonraya düğün tarihi alındı tam ocak 16 da düğünüm olacaktı.. hazırlıklar bitti düğünüm başladı gelen davetliler bir bana bir eşime sonra acımaklı bir şekilde tekrar bana bakıolardı... gene alınmadım hep içimden çirkin olsun varsın kalbi varya yeter dedim. bir insanın kusuruna laf edersen Allah sende 2 mislini cıkarır derdi annem hep.. o söze inandım.. düğünümüz bitti eşimin ailesi beni sanki yere göğe sığdıramıyodu.. cok seviolardı beni tabi eltim hariç... neyse ben 2 ay sonra hamile kaldım ve bi 2 ay sonrada bi haber ... eşim cezaevine girdi.. benden önceleri bazı yasal olmayan işleri olmuş ama mahkemeleri takip etmemiş ve sanırım evlendiğimizdewde biliyomuş içeri gireceğini ki bu yüzden düğünümüz çabuk olmuş.. yıkıldım... eşim içeride ben ailesinin yanındaydım. ailemin yanına dönmek istedim ama babam kabul etmedi.. napsın adam elinde avcunda yok e bide bebek var karnımda nasıl baksın bize... ama eşimin ailesi beni hiç üzmedi sağolsunlar hala iyilerdir. neyse ben oğlumu dünyaya getirdim eşim, oğlum 3.5 aylıkken geldi.. o gün bu gündür sanki buzdolabı.. ben sabır diye diye bu günlere geldim ama eşimin soğukluğu artık beni yıldırmak üzere. pek konuşmaz konuşsamda dinlemez duvardan ses gelir ondan ses gelmez., oğluna bana, ailesine herkeze, herşeye karşı soğuk. doğum günü bilmez yıldönümü bilmez sanki bir ot yıllardır oğlum için sustum ama artık dayanamıyorum......... ben o kadar fedakarlığı bu adam için mi aldım..8 sene oldu ama artık ilerisini düşünemiyorum..işin kötüsü gideceğim bir yerde yok....ben bu ızdıraba ömür boyu katlanacakmıyım. akıl verin arkadaşlar.............

çalışmıyomusun sen canım benim ailenin yanına gitsen çocuğun büyümüş artık annen baksa sen çalışsan...yada bu durumu eşine sölediğinde ne tepki veriyo...

walla cok ilginc bir hikaye
sizden neden gizlemis hapise girecegini
ayrica esinizi hala seviormusunuz
acima duygusumu var
8 yil diyorsunuz
dile kolay

çalışmıyorum zaten pek çalışacak da hal kalmadı bende hep sinir sıkıntı derken sanırım çöktüm... ailemin yanına gitmeyi hala düşünüyorum ama... babam gene aynı oraya gitmem imkansız.. eşim dedim ya hiç bir cvp vermiyo sadece tv bakar ben yırtımsam gene de oralı olmaz cıkar gider

walla cok ilginc bir hikaye
sizden neden gizlemis hapise girecegini
ayrica esinizi hala seviormusunuz
acima duygusumu var
8 yil diyorsunuz
dile kolay

ben o zamanlardada sevmemişim ki sanırım acımışım.. dedimya bir perde inmişti gözüme, evlenince kalktı o perde ama geç kaldım tabiii 8 yıl katlanmamın sebebi ise oğlum.. onun için katlandım halada onun için katlanıyorum....

ben o zamanlardada sevmemişim ki sanırım acımışım.. dedimya bir perde inmişti gözüme, evlenince kalktı o perde ama geç kaldım tabiii 8 yıl katlanmamın sebebi ise oğlum.. onun için katlandım halada onun için katlanıyorum....

acima duygusu ile evlilik bilmiyorum cok zor
Allah yardimciniz olsun
cocuk icinde zor

Eşinle açıkça konuştun mu geldiğinden beri farklı davrandığını?Ne diyo?
Sonuçta o da bir suç işlemiş cezasını çekmiş bu cezayı çekerken epey bunalmış olmalı.
Bunu sana yansıtıyor muhtemelen.

Son düzenleme:
Yüzünde hala ciddi bir iz varsa eşiniz depresyonda olabilir. Üst üste kötü şeyler yaşamış ve yaşadıklarının yol açtığı depresyon tedavi edilmeyince derinleşmiş olabilir. Bu konunun üzeründe düşünün bence.

Yüzünde hala ciddi bir iz varsa eşiniz depresyonda olabilir. Üst üste kötü şeyler yaşamış ve yaşadıklarının yol açtığı depresyon tedavi edilmeyince derinleşmiş olabilir. Bu konunun üzeründe düşünün bence.

yüzünde hala iz var tabi ama pek umursadığını zannetmiyorum o konu hiç açılmıyo bile.. ben onu bu haliyle gördüm asla kırıcı birşey söylemedim ama o beni ilk tanıdığında ben 48 kiloydum ama şimdi kilo aldım diye o beni beğenmiyo :(

hatayı en başta yapmışsınız ama şimdi konuşmanın bi anlamı yok tabi. şu durumda gidecek yeriniz olmadığı için kalmak zorundasınız sanırım. yani bizim fikir veripte yapabileceğiniz bişey yok. keşke bi yolu olsa ama sanırım çekmekten başka çareniz yok. erkek milleti işte yılan gibi iyilik yap dnize at misali Allah yardımcın olsun canım...

yüzünde hala iz var tabi ama pek umursadığını zannetmiyorum o konu hiç açılmıyo bile.. ben onu bu haliyle gördüm asla kırıcı birşey söylemedim ama o beni ilk tanıdığında ben 48 kiloydum ama şimdi kilo aldım diye o beni beğenmiyo :(

yok artıkkk:19: şükretsin senin gibi bir eşinin olduğuna:20:

açıkçası benim de garibime gitti hayat hikayen..nasip'e bir kere daha inandım....

keşke ailen sana destek olsa sahip çıksa konuş onlarla derdini anlat.seni atacak değiller ya:50:zor bir durum biz kadınlar herşeye çocuklarımız için katlanıyoruz seni anlıyorum Allah yardımcın olsun canım

anladığım kadarıyla eşiniz çıkalı yıllar olmuş
o olayların etkisinde olması imkansiz
madem fikrimizi soruyorsun o zaman iyi oku
1.kendine özgüveni kalmamış bir koca karısını depresyona sokar.
2.sen ilaç kullanırsın sana deli der,ama o akıllıdır.
3.hayat o kadar kısaki hiç birşeye katlanma
4.daha 8 yıllık evlisin hayatının başındasın,sonunda gibi konuşma ve davranma.
5.babam beni kabul etmez ya da çalışmıyorum ne yapıcam cümleleri
öğrenilmiş çaresizlik
6.ben 48 kilodan 85 e çıktım(mutluluktan sanılmasın)
senin de sonun iyiye gitmiyor.
7.bir an evvel kendine gel,özgüvenini topla,
sen özelsin,yapabilirsin, her şeyin üstesinden gelirsin.
Allah yar ve yardımcın olsun

erkeklerin çoğu böyle
bu forumda biraz gezinin, ilgisizliğin erkeklerin birinci ortak yönleri olduğunu göreceksiniz
bence başka mevzularda sorun yoksa, bunu çok fazla kafanıza takmayın

nasip olunca dilin tutulur derler..demekk ki doğruymuş...
ama şimdi hiç mi eşini sevmıyorsun?yoksa sana karşı soğuk diye mi bu boşanma sebebin?

benim hayatım resmen bir film..birilerine anlatmazsam yani böle susmaya devam edersem kafayı yicem.. Ben 8 sene önce eşimle bir arkadaş tavsiyesi üzerine tanıştım. 25 yaşındaydım, güzel ve alımlıydım bakan bi daha bakardı. Arkadasım beni bir gün evine cagırdı. Uzun zamandır bahsettiği kişiyle benim aramı yapmaktı gayesi... Gittim beni önce mutfaga aldı dediki "daha 2 hafta önce trafik kazası geçirdi kendini iyi hissetmiyor sakın onu görünce bi tepki gösterme " dedi.. şaşırdım tabiii. Neyse ben içeri girdim karşımda yüzünün yarısı kazadan dolayı parçalanmış biri vardı.. Göz altından kafa tasına doğru tam 42 dikiş..... Ama tuhaf olanda bana o kişinin asla korkutucu olmamayışıydı.. Ama o yüzüme bile bakmadı ben tam karşısına oturdum o ya yere yada tv ye bakıyodu. Biraz arkadaslarla sohbet ettik ve ben müsade istedim arkadasım beni geçirmek istedi tabi arkasından eşi ve o kişide kalktı beraberce dışarı cıktık.. Ben ona yolda yürürken neden bu kadar karamsarsın dedim o da bundan sonra yüzüme kim bakar cocuklar bile korkuyo beni görünce dedi bende allah a şükret sadece yüzün yaralanmış ya kolun bacagın kopsaydı, ya kör olsaydın dedim. Benim bu sözlerim ona ilaç gibi gelmiş. Ve ben o günden sonra sanki gözüme perde inmiş gibiydi. Onun o yüzünün hali beni hiç rahatsız etmemişti 4 gün sonra istemeye geldiler ben ne hikmetse hiçbirşeye hayır diyemiyordum o ne söylese tmm diyordum..:( ailem istemedi haliyle ama ben olacak dedim dikeldim.2 ay sonraya düğün tarihi alındı tam ocak 16 da düğünüm olacaktı.. Hazırlıklar bitti düğünüm başladı gelen davetliler bir bana bir eşime sonra acımaklı bir şekilde tekrar bana bakıolardı... Gene alınmadım hep içimden çirkin olsun varsın kalbi varya yeter dedim. Bir insanın kusuruna laf edersen allah sende 2 mislini cıkarır derdi annem hep.. O söze inandım.. Düğünümüz bitti eşimin ailesi beni sanki yere göğe sığdıramıyodu.. Cok seviolardı beni tabi eltim hariç... Neyse ben 2 ay sonra hamile kaldım ve bi 2 ay sonrada bi haber ... Eşim cezaevine girdi.. Benden önceleri bazı yasal olmayan işleri olmuş ama mahkemeleri takip etmemiş ve sanırım evlendiğimizdewde biliyomuş içeri gireceğini ki bu yüzden düğünümüz çabuk olmuş.. Yıkıldım... Eşim içeride ben ailesinin yanındaydım. Ailemin yanına dönmek istedim ama babam kabul etmedi.. Napsın adam elinde avcunda yok e bide bebek var karnımda nasıl baksın bize... Ama eşimin ailesi beni hiç üzmedi sağolsunlar hala iyilerdir. Neyse ben oğlumu dünyaya getirdim eşim, oğlum 3.5 aylıkken geldi.. O gün bu gündür sanki buzdolabı.. Ben sabır diye diye bu günlere geldim ama eşimin soğukluğu artık beni yıldırmak üzere. Pek konuşmaz konuşsamda dinlemez duvardan ses gelir ondan ses gelmez., oğluna bana, ailesine herkeze, herşeye karşı soğuk. Doğum günü bilmez yıldönümü bilmez sanki bir ot yıllardır oğlum için sustum ama artık dayanamıyorum......... Ben o kadar fedakarlığı bu adam için mi aldım..8 sene oldu ama artık ilerisini düşünemiyorum..işin kötüsü gideceğim bir yerde yok....ben bu ızdıraba ömür boyu katlanacakmıyım. Akıl verin arkadaşlar.............

sen iyi niyetli olduğun için onun yüzünü sorun etmeyip evlendin ama acıyarak çünkü okadar kısa sürede sevgi olmaz.çevreye soğuk olmsaını anlarım ama sana karşı soğuk ilgisizse bu büyük bi sorun.

anladığım kadarıyla eşiniz çıkalı yıllar olmuş
o olayların etkisinde olması imkansiz
madem fikrimizi soruyorsun o zaman iyi oku
1.kendine özgüveni kalmamış bir koca karısını depresyona sokar.
2.sen ilaç kullanırsın sana deli der,ama o akıllıdır.
3.hayat o kadar kısaki hiç birşeye katlanma
4.daha 8 yıllık evlisin hayatının başındasın,sonunda gibi konuşma ve davranma.
5.babam beni kabul etmez ya da çalışmıyorum ne yapıcam cümleleri
öğrenilmiş çaresizlik
6.ben 48 kilodan 85 e çıktım(mutluluktan sanılmasın)
senin de sonun iyiye gitmiyor.
7.bir an evvel kendine gel,özgüvenini topla,
sen özelsin,yapabilirsin, her şeyin üstesinden gelirsin.
Allah yar ve yardımcın olsun

teşekkür ederim tavsiyelerin için.. gerçektende bir an önce toparlanmam lazım

bence de eşin depresyonda olabilir..
anlattıklarında o yaralı yüzüyle onunla evlendim vurgusu var..
bunu onun yüzüne vurmuyorum diyosun ama bu tamamen senin ona karşı bakış açını şekillendirmiş,
hissetmemiş olamaz eşin de...bu yüzden sana karşı zamanla beslediği bi kini olabilir ve şimdi sende kilo aldın eşitiz artık bende seni beğenmiyorum hissini bilerek yaşatıyo olabilir size...
burda eşinizi suçlayabileceğiniz bi durum yok...arkadaşlar gibi 'şükretsin senin gibi eşe onunla evlenmişsin' diyemiycem...
çünkü bunu siz isteyerek yaptınız, 4 günde sizi istemeye gelmeleri o kadar anormal bi durum ki...
keşke bu kadar cahilce bi evlilik yapmasaydınız ama olan olmuş...
dediğim gibi sizin yaşadığınız psikoloji eşinizide olumsuz etkilemiş...
yüzü ne kadar yaralı da olsa onun da bi kalbi var unutmayın, benimde karşımdakini beğenmeme hakkım var duygusunu şimdi yaşamaya çalışıyo bence...
2 tane çocuğunuz var ilgisizlik dışında kötü bi davranışı ,alışkanlığı yoksa biraz sabredin güzel yaklaşmaya çalışın..
inş. normale döner ilişkiniz...

Back
X