Artık gucum yok..

Allahimyardimet

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2020
45
8
1
32
28 yasindayim çocukluktan bu yana yasadiklarim o kadar ağır ki artık dayanamadım. Babam bırakıp gitti 8 yasindayken. Başkasiyla evlendi. Sonra ben 18 yaşındayken geri geldi. Annem kabul etti. Çalışmadı ben çalıştım gönderdim. Kredi dedi çektim. Para dedi gönderdim. Gönderdigimi beğenmedi. Annem iicndi hepsi. Annemi bizdeyken de aldattj. Annem söylendi diye dovmustu annemi. Biz annemin yaninda olduk. Sonra annem geri döndü eve. Şimdi de bı sevdiğim var. İşi yok. Çalışıyor çabalıyor. Bizim için. Annem kabul etmiyor. Her seferinde sürekli lafını aciyor. Demin de para olsa yeter dedi fakirlik olsa olmaz diye bişey söyledi. Ben de ahlak olmadiktan sonra para olmus ne işe yarar. Olsun parası olursa huzuru da olur ne yapacak kocayı kadın dedi. Ben de babamı örnek verdim. Birbirimize girdik. Sonra kalkıp arkadaşlarına kurban ol dedi. Onlara bak bı de kendine bak dedi. Sen yanına geleyim istemiyorsun. Sen soylesin boylesin kalkmış işi olmayan birini bekliyorsun dedi. Ben böyle konusurken sevgilimi düşünmeden aklimda yokken konustum. O konuyu ona getirdi. Dayanaamdim hap içtim intihar etmek istedim. Artık bundan sonraki hayatımın kendimin olmasini istedim. Mutsuz olacaksam da kendi tercihimle olsun istemiştim. Ona bile izin vermiyorlar. Ben hap içerken bana baksana deli gibisin dedi. Belki olup gidecem. Benim suçum neydi.

28 yasindayim çocukluktan bu yana yasadiklarim o kadar ağır ki artık dayanamadım. Babam bırakıp gitti 8 yasindayken. Başkasiyla evlendi. Sonra ben 18 yaşındayken geri geldi. Annem kabul etti. Çalışmadı ben çalıştım gönderdim. Kredi dedi çektim. Para dedi gönderdim. Gönderdigimi beğenmedi. Annem iicndi hepsi. Annemi bizdeyken de aldattj. Annem söylendi diye dovmustu annemi. Biz annemin yaninda olduk. Sonra annem geri döndü eve. Şimdi de bı sevdiğim var. İşi yok. Çalışıyor çabalıyor. Bizim için. Annem kabul etmiyor. Her seferinde sürekli lafını aciyor. Demin de para olsa yeter dedi fakirlik olsa olmaz diye bişey söyledi. Ben de ahlak olmadiktan sonra para olmus ne işe yarar. Olsun parası olursa huzuru da olur ne yapacak kocayı kadın dedi. Ben de babamı örnek verdim. Birbirimize girdik. Sonra kalkıp arkadaşlarına kurban ol dedi. Onlara bak bı de kendine bak dedi. Sen yanına geleyim istemiyorsun. Sen soylesin boylesin kalkmış işi olmayan birini bekliyorsun dedi. Ben böyle konusurken sevgilimi düşünmeden aklimda yokken konustum. O konuyu ona getirdi. Dayanaamdim hap içtim intihar etmek istedim. Artık bundan sonraki hayatımın kendimin olmasini istedim. Mutsuz olacaksam da kendi tercihimle olsun istemiştim. Ona bile izin vermiyorlar. Ben hap içerken bana baksana deli gibisin dedi. Belki olup gidecem. Benim suçum neydi.
Mune Mune konu sıkıntılı
İntihar ettim diyor üye bi bakar mısınız🤭

Öncelikle intihar düşüncesini falan çıkarın kafanızdan lütfen. İkincisi annenize üzüldüm ama kendi tercihlerini yaşıyor o yüzden ona acımayı, üzülmeyi bırakın. Babanız olacak kişiye de bir kuruş bile vermeyin bundan sonra küçücük çocuklarını terkedip gitmeyi bilen adam, çalışmayı, para kazanmayı da bilsin bir zahmet. İlişkinize gelecek olursak, ülkemizde çift olarak çalışan insanların bile zar zor geçindiği gibi bir gerçek var ortada. Evlilik için acele etmeyin, sevgiliniz bir iş bulana kadar bekleyin e o da koysun elini taşın altına. Gerçek hayatta maddi sıkıntılar devreye girince, samanlık seyran olmuyor.

Annen maddiyattan cektiği icin seninde çekmeni istemiyor.Belki üslubu kötü ama sonuçta senin iyiliğini istiyor.
Bak herşey toz pembe değil malesef.
20 li yaşlarimda bu konuyu okusam daha farkli yazardim.
Ama şimdiki yaşanmışlıklarimla annene hak veriyorum.
Geçim olmazsa nasil olacak.
Bi arkadaşim işsiz birini çok sevdi.
kendi cabaladi memur oldu.birbirlerini cok sevdiler.Ailesini karsisina aldi çok savastilar.cocuk surekli bur isten baska ise girdi.bi yerde dikiş tutturamadi.
Evlendiler falan.
2 tane evlatlarida oldu ama sonra bosandilar 8 yilin sonunda.
yani oyle bir ask vardiki aralarinda filmlere konu olurdu.
Ama gecimsizlik sevgiyide tuketti saygiyida

Annen maddiyattan cektiği icin seninde çekmeni istemiyor.Belki üslubu kötü ama sonuçta senin iyiliğini istiyor.
Bak herşey toz pembe değil malesef.
20 li yaşlarimda bu konuyu okusam daha farkli yazardim.
Ama şimdiki yaşanmışlıklarimla annene hak veriyorum.
Geçim olmazsa nasil olacak.
Bi arkadaşim işsiz birini çok sevdi.
kendi cabaladi memur oldu.birbirlerini cok sevdiler.Ailesini karsisina aldi çok savastilar.cocuk surekli bur isten baska ise girdi.bi yerde dikiş tutturamadi.
Evlendiler falan.
2 tane evlatlarida oldu ama sonra bosandilar 8 yilin sonunda.
yani oyle bir ask vardiki aralarinda filmlere konu olurdu.
Ama gecimsizlik sevgiyide tuketti saygiyida
Sınavlara hazırlanıyordu. Ona bile izin vermedj annem

Öncelikle intihar düşüncesini falan çıkarın kafanızdan lütfen. İkincisi annenize üzüldüm ama kendi tercihlerini yaşıyor o yüzden ona acımayı, üzülmeyi bırakın. Babanız olacak kişiye de bir kuruş bile vermeyin bundan sonra küçücük çocuklarını terkedip gitmeyi bilen adam, çalışmayı, para kazanmayı da bilsin bir zahmet. İlişkinize gelecek olursak, ülkemizde çift olarak çalışan insanların bile zar zor geçindiği gibi bir gerçek var ortada. Evlilik için acele etmeyin, sevgiliniz bir iş bulana kadar bekleyin e o da koysun elini taşın altına. Gerçek hayatta maddi sıkıntılar devreye girince, samanlık seyran olmuyor.
Sınavlara hazırlanıyordu

Tamam hazırlansın bu arada görüşmeye devam edin,yaşınız çok genç henüz. Şartlar olgunlaştığında da evlenirsiniz.

Sevgilin iş bulup hayatını düzene oturtuncaya kadar sakin ciddi bir işe girişme. Benim bir arkadasım çok sevdigi biri ile evlendi ailesi hiç tasvip etmedi ama mecburen izin verdiler. Aradan tam bilmiyorum ama 10 yıl geçmiştir. Adamın hala sabit bir işi yok. Para kazanamıyor. Uğraşıyor ama olmuyor bir türlü . Evi kız geçindiriyor. Artık yaşı da geçiyor ama çocuk yapamıyorlar çünkü kıza birsey olursa beş kuruş paraları yok ev kira. Bir kuruş birikim yapamıyorlarmış. Kız sabah 6 da yola çıkıyor istanbulda toplu ulaşım kullanıyor. Aksam 20 00 den once eve gelemiyor. Butun evim işini yemeğini de o yapıyor. Onu tanıyan herkes ben dahil neden tahammul ediyor ki diyor. Ama o seviyorum diyor. Hayatı gençliği bitti. Ve böyle de devam edecek görünüşe göre. Her aklıma geldiginde dua ediyorum inş işleri yoluna koyarlar da sevgi ile hersey duzelir aşk herseyi halleder vs demek istiyorum. Şimdilik mümkün görünmüyor ama.

Değermi intihar etmeye ? Ebedi hayatını mahvetmeye? Buyüzden azap görmeye ? Ölünce acı bitiyormu zannediyorsun..? asıl ozaman hesap vereceksin. Allah seni böyle imtihan ediyor, sakın intihar edip şeytana uyma. Aman haa, arkamdan beni unutmazlar üzülürler falan diyede düşünme sakın. Ölenler öyle yada böyle unutuluyor. Bir ağlarlar iki ağlarlar, 3.cüde unuturlar diye bi laf var. Sadece kendine yazık edersin. Ben öyle insanlar gördümki, öyle acı çekiyorlar ki, ama hala dimdik duruyorlar. Sadece Rabbine yönel.

Back
X