Kesinlikle. Daha 22 yaşına kadar ergenlik devam ediyorken, evlenmek...Küçük yaşta yapılan evlilik sizi psikolojik olarak yormuş olabilir.
Cok şükür sagliklisiniz. Bu acidan bakin bence
Kendinizi nasil mutlu hissedecekseniz o kiloda olun. Kocaniz icin degil kendiniz icin yapin. 20 kilo almak cok saglikli degil en azindan saglikli oldugunuzu dusunun :)
Zayıflamak sadece kıyafetle güzel görünmenizi sağlar spor yapmak ciplakkendebeden ve ruh sağlığınız için spor yapin bence
Geçici bir durumdur. Egonuz çok yüksekmiş zamanla yine yükselir.
22 değil 18 yaşında evlenmiş. Birsürü de talibi varmış o zamanlar. Küçük yaşta evlenmek tekrardan mı yaygınlaşıyor bana mı öyle geliyor sadece?Kesinlikle. Daha 22 yaşına kadar ergenlik devam ediyorken, evlenmek...
Zayıflamak sadece kıyafetle güzel görünmenizi sağlar spor yapkadar çiplakkendebeden ve ruh sağlığınız için spor yapin bence
Kendiniz yapmazdiniz ve 2 yilda 20 kilo aldiysaniz daha da alirdiniz ve bu size problem cikarirdi. En azindan tesvik gibi dusunun :)Haklısınız. Ama kendim için olsa zahıflamazdım heralde :)
Kendiniz yapmazdiniz ve 2 yilda 20 kilo aldiysaniz daha da alirdiniz ve bu size problem cikarirdi. En azindan tesvik gibi dusunun :)
Biraz kirici evet ama siz yaninizda 2 yilda degisen bir adam ister miydiniz? Ya da durumu degisen. Kimse istemez hele bir de dogum yaptiginizi dusunun :) bazen boyle seyler motive ediyor insani :)Eşimde öyle söyledi. Ben olmasam sen varil gibi olursun diyodu. :)
Yalnız 1 ayda 8 kilo vermek de iyi değil yavaş yavaş verin kiloları ki alması kolay olmasınSpor yapıyorum ben. Yoksa diyet yaparak bir ayda o kadar kilo veremezdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?