Artık Güzel Hissetmiyorum...

22 değil 18 yaşında evlenmiş. Birsürü de talibi varmış o zamanlar. Küçük yaşta evlenmek tekrardan mı yaygınlaşıyor bana mı öyle geliyor sadece?
Biliyorum biliyorum 22sinde evlenmediğini. Ben diyorum ki ergenlik bile 22ye kadar devam ediyorken 18de evlenmek olacak iş mi...

F
kilo vermen seni güzelleştirmiştir bence sen fazla yemeği özledin

Spor yapıyormuşsun, fazla kilolarının bir kısmından da kurtulmuşsun ne güzel işte. Güzel olmak istemende bir sıkıntı yok. Her halinle güzel olduğunun farkına varmalısın ama.

Ben seni anlıyorum canım bende zayıfladığımda böyle hissediyorum

Psikolojik olabilir mi?
Kötü şeyler yaşadıgım zaman kendimi beğenmiyorum, alnımdaki küçücük iz bile batıyor çirkin hissediyorum.
Mutlu oldugum zamanlarda ise tam tersi, ne o izi görüyorum ne de çirkin buluyorum kendimi. Her yerim güzel geliyor gerçekten.
Mutlu musunuz?

Daha 22 yasındasin
Spor yap sıkılaş
Kuföre git saç cilt bakim yaptir degisik bisey dene
Yeni kıyafetler al alişverişe cık

Biraz depresif gördum ayrıca kafa dagıt eşinle gez toz vakit geçir

Kilo yuzune kavga eden esbde ilginc. Baskasi icin yasama pisman olursun

O zaman bi 20 kilo daha al daha güzel hisset. Ne diyelim?
Tercih senin. İster 100 kilo olursun ister 50 kilo olursun. Ama eşine de sitem etme hakkı verirsin. Kimse evlendiği insanın keyfiyeten 20 kilo alan eşine sitem etme hakkını elinden alamaz.
Seni böyle kabul etsin diye bir dünya yok.

sen simdi 8 kilo verince yüzündende gitmiş olabilir veya kas ve sudan . oyuzden yüzün eski dolgun canlılık azalmıs olabilir. ondandr belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…