Artik hamile olmak istiyorummmmm

Canim cok sevindim adina...banada umut olmus oldun.Allah saglikla kucagina versin yavrunu

doktor benide cok üzdü.

ama Allah isterse olur.

Annemde diyor ne kadinlar var ki diyorlar cocugun olmaz ama oluyor.

Beklemek zor ama elden gelen baska bisey yok.

deli doktor dedi olmaz cocugun bu kistle olsada düser

Sanki tip herseyi cok iyi biliyor

ama benimde vardı dermoid kistim ve doktorum gebeliğe engel olmadığını söyledi..2 doktora gittim ikisi de öyle dedi...ingternette bu kistle ilgili doktorların yazdıkları genel bilgi amaçlı makalelerde nbu kistin gebeliğe engel olmadığı yazıyo:26::26::26::26::26:

Üzülme canım, olur elbet. Sen yeterki umutsuzluğa kapılma.İnşallah tez zamanda iyileşirsin. Bende adet oldum. Bekliyordum zaten. Bu ayda olmadı. Ailem başka şehirde yaşıyor, çok özledim ailemi. Onların yanına gideceğim ama sırf yumurtlama günlerimi bekelemek için biraz erteledim. Yoksa o günlerimde Ankara' da olursam bu ayda boş geçecek o zaman. O yüzden ya tutarsa diye bekleyeceğim. İnsan etkileniyor gerçekten. Benim hiç aklımda yoktu. Hemen hamile kalınıyor sanıyordum, o yüzden vakit değerli benim için, eşime çok çalışmalıyız çook dedim

yok bosver yasi

yengemde 35 sorunsuz hamile kaldi hemen..

bende 27 yasindayim aaah ah birde bu kistim gitsede rahat nefes alsam

merhaba canım.kistlerine takılma çok canlı bi örneğim var çünkü bu konuda.bi yakınım bebek sahibi olmak istiyordu.doktoru kistlerin var.önce onlardan kurtulman lazım yoksa olması çok zor demiş.neyse ameliyat günü falan verdiler.hatta kadın hastaneye götüreceklerini falan hazırladı.hastaneye gittiklerinde neyse son bi tahlil yapalım demiş.sonuç pozitif.şimdi 1 yaşında kızı var.inanılmaz bişey rabbim ol derse o da hemencecik oluveriyor işte.o yüzden çok sıkmamamız lazım kendimizi.tabii bu da en zor şey.bi saniye bile çıkmıyo aklımdan.umarım rabbim bran önce hayırlısıyla kucaklarımıza almamızı nasiip eder.

Merhaba,mesajını okuyunca içim huzur doldu desem:)) Çünkü aynı sorun bendede var bende 3 yıllık evliyim.1 seneyi geçti istiyoruz ama olmadı. Ve bu durum beni depresyona soktu sürekli ağlamaklı ve üzüntülü mutsuz oluyordum. Banada diyolar bu psikolojiyle tutmaz diye. Dr. gidip ilaçta içmek istemedim çocuk istediğim için ama sanırım benimde gidip rahatlamam gerek. Çünkü bu durum acaip rahatsız ediyor. Sürekli düşünmek istemiyorum ama ister istemez insan düşünüooo. Rabbim bebeğini sağlığınla kucağına almak nasip etsin, bizlere inşallah..

Canim bilmem yaa dedi böyle bir yumruk büyüklügünde nerdeyse,bende düsündüm belki büyüklügü mü hamileligi engelliyor.

ama dedigin gibi cogu kadin var böyle hamile kalan.ben simdi baska bir doktora daha randevu aldim.

bakalim o ne diyecek.

Canim insan tabi icinde olmayinca durumu bilemiyor bende böyle zor olababilecegini tahmin etmezdim
Allah yüzümüzü güldürsün tez zamanda hayirlisiyla.

Canim ya bak iste bende aynen böyle bir mucize bekliyorum,aglayip duruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…