Artık hayatım bitti

Genital herpesi olan biriyle evlenirim?

• Evet evlenirim

OY: 90 37,7%
  • Hayır evlenmem

OY: 149 62,3%

• Ankete Katılan
    239
Hayırlı forumlar cnm. Acilen kendine gel, saçmalıyosun çünkü. Toplumun yarısında var bu kadar hassas olma, ayrıca kendin idare edebiliyosan başkasına buaştırsan nolur? Abartma. Napalım yani Allah'ın takdiri. Takma sende yaşın küçük belli ki. ama bi HIV testine gitmeni de öneririm, belli ki eski sevgilin zirzopmuş
3 yıl olacak zaten tüm testleri yaptırmıştım başka da bir daha kimse olmadı hayatımda. Evet gerçekten öyleymiş, ne acı

Herkese iyi akşamlar arkadaşlar. Acaba bu durum hangi aşamada ne zaman söylenmeli ? Sevmeyen biri bunu asla kabul etmez. Bu zamanda da sevgi hemen oluşabilen bir şey değil 😔 ya da böyle bir şeyi karşı taraf kabul etse de yaşatmaya hakkım yok mu 😔 kimseyi hayatıma almamam mı en doğrusu acaba 😔
Kafamda bir sürü soru 😩

Uçuğun çıkmadığı dönemlerde birlikte olursunuz eşinize bulaşmaz. Ayrıca elimiz olacak kişi sizi seviyorsa umursamaz

Yine de ömür boyu birine bunu yaşatacak olma durumu üzüyor o da benim gibi takarsa diye 😔
Ben ssimdi esime sordum tanistigimizda boyle birsey sana soyleseydim ne tepki verirdin diye durust ol dedim " e tamam herzaman birlikte olmuyoruz zaten. Bekleriz " dedi :) esim cekinmez fikri ne ise onu soyler. Ama tabi herkes ayni olmaz. Ama ben de olsam bunu dert etmezdim. Sonucta caresiz bisi degil. İstemiyosada gitsin.

Ben ssimdi esime sordum tanistigimizda boyle birsey sana soyleseydim ne tepki verirdin diye durust ol dedim " e tamam herzaman birlikte olmuyoruz zaten. Bekleriz " dedi :) esim cekinmez fikri ne ise onu soyler. Ama tabi herkes ayni olmaz. Ama ben de olsam bunu dert etmezdim. Sonucta caresiz bisi degil. İstemiyosada gitsin.
Yaa o kadar tatlısınızz kiiii gözlerim dolduu 🥲🥲🥲 Çok teşekkür ederim çok sağolun 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Herkese iyi akşamlar. Ben üniversite mezunu yüksek lisansını tamamlamış biriyim. 3 yıl önce başımdan bir nişanlılık geçti ama olmadı ayrıldık. Bekaret konusuna önem veren biri değildim ve nişanlımla beraber oldum. Sonrasında da hiç pişman olmadım ayrılmayı da ben istedim. Daha sonra biriyle tanıştım ve görüşmeye başladık. İlişkimizin 6. Ayında benim genital bölgemde yaralar çıktı. Doktora gittim ve uçuk olduğunu öğrendim. Yani herpes virüsü hsv2 dudak uçuğunun genitaldeki şekli. Araştırmalarım sonucu tedavisinin olmadığını öğrendim dünyam başıma yıkıldı. Her dudak uçuğu gibi bu da zaman zaman çıkacak ve geçecekti ama hiç gitmeyecekti. 2 yıl oldu her ay çıkar. Çıkmasını geçtim olmadığı zamanlarda da sürekli bi karıncalanma sürekli bişeyler geziniyor hissi var ilk sene yoktu ikinci sene oluştu.
Sonuçta lezyon yokken bulaşmıyor deniyor ama bulaşma ihtimali var. Ben birine bunu nasıl söylerim nasıl kabul edilirim bulaştırırsam ne yaparım. Ona da aynı sıkıntıları çektirirsem naparım. Sürekli çıkarırsa benden zamanla nefret ederse naparım. Alkol cinsel ilişkiye girmek bunlar hep uçukları tetikliyor. Bir daha eskisi gibi rahat bir cinsel hayatım olmayacak düşüncesi beni deli ediyor. Defalarca intihara kalkıştım ama yapamadım. Kim beni böyle kabul eder kim benim gibi bulaşıcı bi hastalığı olan birini ister bilemiyorum. Güzel dikkat çekici bir kız olduğumu söylerle ama kim bulaşıcı bir hastalığı olan biriyle olsun ki evlensin ki. Bundan sonra hayatım bitti mi ben hiçbir zaman bir yuva kuramayacak mıyım? Lütfen düşüncelerini paylaşın benimle. Teşekkürlef
Mutlaka bi caresi bi yolu var daha az yakalanmanin. Umutsuz olmayın. Fazla sıkıntı gereksiz yere yapmışsınız. Tıpta careler tukenirmi. Basladigini hissettiginiz anda kullanabileceginiz ilac yada kremler var

Çok geçmiş olsun. Aynı durumdan muzdarubım bende ustune ustelık benım yuzumdede hsv2 var. Baş ağrım kulak ağrım oldu ılk 1 yıl. Şimdilerde gümüş suyu vıtamın ve propolis kullanıyorum daha ıyıyum. İnşallah tez vakıtte aşısı cıkarda hep bırlıkte kurtuluruz.🙏

Ya ben 25 yıldır mantar illetyle uğraşıyorum bu da cinsel hayatı etkiliyor ama alıştık artık.Esim de uyum sağlıyor asla o dönmem yaklaşmaz bana bilir rahatsız olduğumu.Evlilikte eşinize bulasmamasi açısından korunması gerekecek.Bana göre sıkıntı olmaz eş anlayışı çok önemli bu konuda

Back
X