• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık hayatım bitti

Genital herpesi olan biriyle evlenirim?

• Evet evlenirim

OY: 90 37,7%
  • Hayır evlenmem

OY: 149 62,3%

• Ankete Katılan
    239
Tedavisi zor ama yok değil. Bence doğru doktorlar karşılaşmamışsın. Evlenmeden önce eşimde de varmış tedavi olmuş bana söylemişti. Bende belirti vermiyor şu an ama sen sürekli kendini kontrol et siğil var mı diye dedi. Onda tamamen geçmiş olmalı ki bana bulaşmadı düzenli smear aldırıyorum. Eşime de allah bilsin kimsen bulaşmıyor söylemiyor en sinir olduğum konu da burası neyse.
siğilleri tedavi ettiricen önce donduruyorlar yakıyorlar vs. Ondan sonra da bağışıklık tedavisi. Genital bölgeye çay ağacı yağı. Günlük çinko. Ekinezya c vitamini bağışıklık güçlendirici propolis beta glukan. Alkolü kesicen şekeri kesicen. Kemik suyu hindistan cevizi yağı. Bağırsk floranı düzelticen yani. Eşim geçirmek için canını vermiş resmen ama geçmiş tamamen artık hiç çıkmıyor.
sen de iyi bir doktor bul ve onun yönlendirmeleri ile bu işi çözeceksin eminim. Zor ama imkansız değil.

Önce bir sakin olun. Ben evlendim, balayından döndük, alt tarafımda bir batma bir ağrı. Döndüğümüzün akşamı soluğu acilde aldım. Herpes dedi nöbetçi doktor, baya da korkuttu beni. Bu arada eşimle evlenmeden önce cinsel hayatımız başlamıştı hemen düğün öncesi de değildi. Peki nerden geldi bu herpes? AĞDADAN. Maalesef kötü hijyen koşulları nedeniyle de kapabiliyorsunuz bu hastalığı. Düğünden bir hafta önce ağdaya gitmiştim. Daha öncesinde eşimde de yoktu, bende çıktıktan sonra onda da çıkmaya başladı. Benim de ilk ve tek birlikte olduğum insan eşim. Yani sadece cinsel yoll bulaşmıyor. Dünyanın sonu da değil. Ben bir de o zaman hamileymişim, hamileliğim boyunca atak geçirdim ama balayından döndüğümüzdeki ilkti ve en kötüsüydü. Hamilelikten sonra olmadı. Geçen ay çıktı, zaten çocuk deniyorduk, dedim kesin hamileyim ki öyleymiş. Herpes bağışıklık düştüğünde çıkıyor özellikle veya stresten. Alkol de tetikler tabi. Ben çıktığında hemen aklovir sürüyorum, Ağrı varsa da anestol. Bebeğime de bir zararı olmadı çok şükür. Yani intihara meyledilecek bir durum değil. Siz çok gereksiz bir tribe girmişsiniz. Kendinize zarar veriyorsunuz.
Senede kac kere ataginiz oluyo şimdi acaba

Hayatımda hiç ağdaya gitmedim, gitmem de...İyi cesaret ediyorsunuz o kadar hijyene dikkat edilmeyen ortamlarda hassas bir bölgeyi emanet etmeye

Tedavisi zor ama yok değil. Bence doğru doktorlar karşılaşmamışsın. Evlenmeden önce eşimde de varmış tedavi olmuş bana söylemişti. Bende belirti vermiyor şu an ama sen sürekli kendini kontrol et siğil var mı diye dedi. Onda tamamen geçmiş olmalı ki bana bulaşmadı düzenli smear aldırıyorum. Eşime de allah bilsin kimsen bulaşmıyor söylemiyor en sinir olduğum konu da burası neyse.
siğilleri tedavi ettiricen önce donduruyorlar yakıyorlar vs. Ondan sonra da bağışıklık tedavisi. Genital bölgeye çay ağacı yağı. Günlük çinko. Ekinezya c vitamini bağışıklık güçlendirici propolis beta glukan. Alkolü kesicen şekeri kesicen. Kemik suyu hindistan cevizi yağı. Bağırsk floranı düzelticen yani. Eşim geçirmek için canını vermiş resmen ama geçmiş tamamen artık hiç çıkmıyor.
sen de iyi bir doktor bul ve onun yönlendirmeleri ile bu işi çözeceksin eminim. Zor ama imkansız değil.

Hanfendi bu bahsettiğiniz hpv...konu sahibi hpv değil

Hayatımda hiç ağdaya gitmedim, gitmem de...İyi cesaret ediyorsunuz o kadar hijyene dikkat edilmeyen ortamlarda hassas bir bölgeyi emanet etmeye
Buna ben de şaşkınım düzenli gidiyor bir de çoğu kadın, rahat oluyordur tabi ama hijyen konusu beni cok tedirgin ediyor

Hayatınız bitmedi lütfen böyle düşünmeyin. Ayrıca bekarete önem vermediğinizi söylemenize gerek yoktu çünkü hayat sizin ve zaten önemsiz. Korunarak geçmesi garip başka bir durumdan kapmış olabilir misiniz? Ben hiç korunmam ve hep farklı partnerlerim oldu ama hiç başıma gelmedi?

Yani bu tarz seyler topluma acik tuvaletlerden, agdacidan vs de bulasabiliyor malesef. O yuzden oncelikle sakin olun, kendinizi biliyosunuz sonucta. Gecmis olsun. Olmasa daha iyiymis ama doktorlar da abartilacak bir sey olmadigini soylemis.

aklıma geldi de toplu kullanılan havuzlardan filanmı kapılıyor bu hastalk acaba tatilden sonra oldu dediniz ya
Valla oradan bile kapilabilir. Yazin baya kalabalik bi havuza girmistim, bir hafta icinde dizimde yumruk kadar sivilcemsi bi sey mikrop cikti. Vajinamda da paso kasinma var deli gibi. Yani dedikleri gibi tuvaletten, agdacidan falan da bulasabiliyor Insallah basimiza bir sey gelmez de

Ne hastalıklarla boğuşanlar var abartmış sınız bence, Allah dermansız hastalıklar vermesin.

Herkese iyi akşamlar. Ben üniversite mezunu yüksek lisansını tamamlamış biriyim. 3 yıl önce başımdan bir nişanlılık geçti ama olmadı ayrıldık. Bekaret konusuna önem veren biri değildim ve nişanlımla beraber oldum. Sonrasında da hiç pişman olmadım ayrılmayı da ben istedim. Daha sonra biriyle tanıştım ve görüşmeye başladık. İlişkimizin 6. Ayında benim genital bölgemde yaralar çıktı. Doktora gittim ve uçuk olduğunu öğrendim. Yani herpes virüsü hsv2 dudak uçuğunun genitaldeki şekli. Araştırmalarım sonucu tedavisinin olmadığını öğrendim dünyam başıma yıkıldı. Her dudak uçuğu gibi bu da zaman zaman çıkacak ve geçecekti ama hiç gitmeyecekti. 2 yıl oldu her ay çıkar. Çıkmasını geçtim olmadığı zamanlarda da sürekli bi karıncalanma sürekli bişeyler geziniyor hissi var ilk sene yoktu ikinci sene oluştu.
Sonuçta lezyon yokken bulaşmıyor deniyor ama bulaşma ihtimali var. Ben birine bunu nasıl söylerim nasıl kabul edilirim bulaştırırsam ne yaparım. Ona da aynı sıkıntıları çektirirsem naparım. Sürekli çıkarırsa benden zamanla nefret ederse naparım. Alkol cinsel ilişkiye girmek bunlar hep uçukları tetikliyor. Bir daha eskisi gibi rahat bir cinsel hayatım olmayacak düşüncesi beni deli ediyor. Defalarca intihara kalkıştım ama yapamadım. Kim beni böyle kabul eder kim benim gibi bulaşıcı bi hastalığı olan birini ister bilemiyorum. Güzel dikkat çekici bir kız olduğumu söylerle ama kim bulaşıcı bir hastalığı olan biriyle olsun ki evlensin ki. Bundan sonra hayatım bitti mi ben hiçbir zaman bir yuva kuramayacak mıyım? Lütfen düşüncelerini paylaşın benimle. Teşekkürlef
Evlendıkten sonrada olurdu .Başka bır doktora hıdın.Muhakkak bur cozumu vardır.Hayatınız neden butsın yahu .Uçuk olmadıgı zaman ılıskı yasarsın.Sureklımı bulaşıcı ?

Doktorlara kalsa önemsiz bir şey. Karşı tarafa söylememe bile gerek olmadığını söylüyorlar ama ben böyle bir şeyin vebalini alamam 😣
Neyin vebalini alamıyorsun anlamadım sanki karşındakine bulaşsa ölğmcül bir hastalığa kapılacak ne saçma bu kadar abartıp hayatını zindan etmenin bir anlamı yok.

Evlendıkten sonrada olurdu .Başka bır doktora hıdın.Muhakkak bur cozumu vardır.Hayatınız neden butsın yahu .Uçuk olmadıgı zaman ılıskı yasarsın.Sureklımı bulaşıcı ?
Hayır sürekli bulaşıcı değil sadece varken bulaşıcılık var ama birine söyleyebilmek bile çok çok zor. 3 yıl olacak bu yüzden kimseyle görüşmek bile istemiyorum hala kabullenemedim

Neyin vebalini alamıyorsun anlamadım sanki karşındakine bulaşsa ölğmcül bir hastalığa kapılacak ne saçma bu kadar abartıp hayatını zindan etmenin bir anlamı yok.
Ölümcül değil ama bulaşırsa karşımdaki de hayatı boyunca bunu çekecek yaralar vs. Kimsenin böyle bir şeyi isteyeceğini sanmıyorum. Ayrıca ilişki yürümezse devam etmezse kendisi de başkasına bulaştırırsam nolur psikolojisine girip benim gibi küser mi hayata bundan korkuyorum. Ya da yüzüme vurulmasından 😣😣

Hayır sürekli bulaşıcı değil sadece varken bulaşıcılık var ama birine söyleyebilmek bile çok çok zor. 3 yıl olacak bu yüzden kimseyle görüşmek bile istemiyorum hala kabullenemedim
Hayır canım sende sexsi sadece var oldugunda yaparsın .Tabıkı soyle .Partnerın zaten ucuk varsa ılıskıye gırmez.Hayatını zından etme .Ne hastalıklar var bılıomusun.

Bu arada sandığınız kadar da kolay bir durum değil. Ne zaman neye göre çıkacağı belli olmuyor her an tetikte oluyorsun. Yani uçuk varken cinsel ilişki yaşamazsın olur biterlik biraz zor. İlişkiden önce kontrol edip uçuk yok diye ilişkiye giren ve ilişki sırasında uçuklayan insanlar var. Cinsel ilişki tetikliyormuş. Ee sürekli bulaştı mı bulaşmadı mı tedirginliği ayrı. Birine bunu söylemek çok ayrı zor. Kabul edilmek çok ayrı zor
Bir de ben psikolojik taktığımdan sürekli genital bölgemi düşünüyorum. Aklım hep orda. Böyle olunca sürekli 2 sene her ama her gün karıncalanma, kıpırdanma, kımıltı hissediyorum. Bazı geceler uyuyamıyorum. Ben çok ağır yaşıyorum malesef. Ayda yılda bir çıkıyor geçiyor değil. Bende minimum ayda 1 kez oluyor ve her gün de psikolojimin yarattığı bu hisleri hissediyorum ama durduramıyorum. Bu arada psikolojik tedavi de alıyorum. Yüksek ihtimal bi destek al diyeceksinz çünkü

Back
X