Önce bir sakin olun. Ben evlendim, balayından döndük, alt tarafımda bir batma bir ağrı. Döndüğümüzün akşamı soluğu acilde aldım. Herpes dedi nöbetçi doktor, baya da korkuttu beni. Bu arada eşimle evlenmeden önce cinsel hayatımız başlamıştı hemen düğün öncesi de değildi. Peki nerden geldi bu herpes? AĞDADAN. Maalesef kötü hijyen koşulları nedeniyle de kapabiliyorsunuz bu hastalığı. Düğünden bir hafta önce ağdaya gitmiştim. Daha öncesinde eşimde de yoktu, bende çıktıktan sonra onda da çıkmaya başladı. Benim de ilk ve tek birlikte olduğum insan eşim. Yani sadece cinsel yoll bulaşmıyor. Dünyanın sonu da değil. Ben bir de o zaman hamileymişim, hamileliğim boyunca atak geçirdim ama balayından döndüğümüzdeki ilkti ve en kötüsüydü. Hamilelikten sonra olmadı. Geçen ay çıktı, zaten çocuk deniyorduk, dedim kesin hamileyim ki öyleymiş. Herpes bağışıklık düştüğünde çıkıyor özellikle veya stresten. Alkol de tetikler tabi. Ben çıktığında hemen aklovir sürüyorum, Ağrı varsa da anestol. Bebeğime de bir zararı olmadı çok şükür. Yani intihara meyledilecek bir durum değil. Siz çok gereksiz bir tribe girmişsiniz. Kendinize zarar veriyorsunuz.