Artık hayatım bitti

Genital herpesi olan biriyle evlenirim?

• Evet evlenirim

OY: 90 37,5%
  • Hayır evlenmem

OY: 150 62,5%

• Ankete Katılan
    240
Stres yapmanız bagısıklığı düşürüyor bu da daha fazla ucuk demek. İyi bir Doktora gidin muhtemelen kuaförden ya da otelden kaptınız. Kimse sizi böyle birsey için terk etmez merak etmeyin =) bagısıklığınızı yükseltin, en önemlisi stresi azaltın. Herpes de kontrol altına alınır böylece.

Sevgili konu sahibi sanki çözümü olmayan ve Yanlız sende olan bir sorun gibi abartmışdın.yok artık ya intihar filan. Tamam zor ama herkeste var artı ne kadar zor sağlık sorunlarıyla mücadele eden insanlar var. Lütfen mantıklı olun biraz.

Zaten çıktığı zaman ilacı ve kremi var 3-4 günde geçiyor lezyon. Lezyon olmadığı zaman bulaşma ihtimali yok. Dudak uçuğunun genitalde çıkmış hali. Ama ya farkında olmadan atak yaşarsam ve bulaştırırsam diye korkuyorum 😣
Çok iyiymiş o zaman. Bence boşuna kuruntu yapıyorsunuz. Yarın hayatta olacağımızın garantisi yokken gayet güzel yaşayıp gidiyoruz. Böyle düşünün. Uçuk dediğin nedir ki, ufacık bir şey. Dert etmeye değmez.

intihara kalkışacak kadar uç bir durum yaşamıyorsunuz. yaygın bir hastalık diye biliyorum. ayı hastalığı çeken insanlar da kendilerini aşktan seksten soyutlamıyorlardır bazı şeylere dikkat edince güvenli bir ilişki yaşanıyordur yine de. doktorunuzla konuşun o mutlaka

Bir de kadınsal hastalıklar bu tür enfeksiyonlar(hatta bir üye yazmıştı ağda vesilesiyle kaptım diye) Vücut temizken kıl kökleri açık olduğu için davetiye çıkartıyormuş. Temizlik iyiyken böyle durumlarda dezavantaj dönüşebiliyor ne yazık ki. Bu arada size de geçmiş olsun.

Ağdadan kaptım diyen benim :)

Ben birine bunu söylediğim zaman reddedilmekten korkuyorum 😣 her yerde cinsel ilişkiden olur yazıyor. Karşımdaki ya beni onla bunla birlikte olmuş biri diye görürse ve kabul etmezse diye korkuyorum. Bir sürü arkadaşım var tek gecelik ilişkiler yaşayan onlara bulaşmazken ben hayatımda sevdiğim 2 insanla oldum ve bulaştı. Nasıl bi şana bu anlamadım 😣
Üfürükten bir uçuk için istemeyecekse istemesin zaten. Öylesine insan denir mi ki sevgili denilsin?

Sadece HPV için tarama testi yaptırın. Aktif cinsel yaşamı olan herkesin hatırlatıp mutlaka yaptırması gerekiyor. Bazen doktorlar unutuyor. Siz HSV-2 genital herpes için yazmışsınız ama...

Yani Ağdayı bilmiyorum bildiğim kadarıyla cinsel yolla bulaşıyor ve sevgilinden bulaşmış. Sevgilin hiç oralı olmazken sen neden bu kadar dert ettin anlamadım🤔
Hangi erkek sallıyor ki Allah aşkına. STD diye yazın bir liste çıkar. Polikliniklere başvuranlara bakın, sorun, hiç birisi sevgilimde var vs diye gelmez. Ani akıntısı olur, ağrısı olur vs. Kadın yıllarca kronik enfeksiyon geçirir, doğumdan sonra mahvolur anatomisi, sessiz enfeksiyon geçire geçire bir hal olur, sorsan kocamdan geçti diye aklına bile gelmez.

Burda bile medikal tedavi yorumu yaparsınız birileri mesajınızı beğenmez. Nasıl bir zihniyetse...

Bu hastalığı size buluştaran kişi ne düşünüyor bu konuda acaba? Geçmiş olsun bu arada.Vucutta sürekli çıkan biseyler insanı rahatsız eder haklisiniz ama dünyanın sonu değil.

Hangi erkek sallıyor ki Allah aşkına. STD diye yazın bir liste çıkar. Polikliniklere başvuranlara bakın, sorun, hiç birisi sevgilimde var vs diye gelmez. Ani akıntısı olur, ağrısı olur vs. Kadın yıllarca kronik enfeksiyon geçirir, doğumdan sonra mahvolur anatomisi, sessiz enfeksiyon geçire geçire bir hal olur, sorsan kocamdan geçti diye aklına bile gelmez.

Burda bile medikal tedavi yorumu yaparsınız birileri mesajınızı beğenmez. Nasıl bir zihniyetse...
Yani belli ki çok büyük ihtimal istisnai bi durum yoksa sevgiliden bulaşmış. Ama mahçup olup kahrolan kızımız. Ha kimse kahrolmasın o ayrı da. Neden yani

Bu hastalığı size buluştaran kişi ne düşünüyor bu konuda acaba? Geçmiş olsun bu arada.Vucutta sürekli çıkan biseyler insanı rahatsız eder haklisiniz ama dünyanın sonu değil.
Kendisinin kan testi negatif çıkıyor. Bu yüzden de kendisinden olduğunu düşünmedi hiç. Bir yerden kapmış olduğumu ya da daha önceden kapmış olduğumu düşündü

Yani Ağdayı bilmiyorum bildiğim kadarıyla cinsel yolla bulaşıyor ve sevgilinden bulaşmış. Sevgilin hiç oralı olmazken sen neden bu kadar dert ettin anlamadım🤔
Kendisinden olduğunu düşünmediği için vicdanen de rahatsız hissetmedi kendisini. Ben ciddiye bindirmeyi istemeye başlayınca kendisi evlenmeyi düşünmedğini söyledi ve ayrıldık

1 ) hamilelik güzel bir duygu değil
2) intihara kalkışmak cok abartılı
3) evlenmek isteyen evlenir doktor söyleme diyorsa söylemezsin bu kadar basit
4) doktoru dinle
5) stres yapma
6)simdi hayatında biri var mı orasını anlamadim var sa biliyor mu bu durumu
Hayır şu an hayatıma biri yok. Açıkçası çok görüşmek isteyen oluyor ama ben kendimi bu durumdan dolayı geri çekiyorum hep 😣

Back
X