Artık herşey bitti ...

Aycan111111

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2011
743
139
Evet artık herşey bitti.Son 10 gündür eve içmeden geldiği gün yoktu gece 3 ler de 4 ler de geldi.En son bu cumaretside anneme yemeğe gidicektik akşam üstü 18.00 de eve geldi zil zurna sarhoş bu halde mi gidicez anneme dedim evet ne var dedi bende bişi yok sen gelmiyorsun ben gidiyorum dedim eşyalarımı topladım taksi çağırdım ve anneme gittim dünde babam çağırdı konuştular bin pişmanmış farkındaymış abartmış falan filan bende babam ve a
annemle görüştüm ve asla bir daha dönmek istemiyorum diye ve de dönmiycem çünkü gerçekten alkolik ve tedavi olması lazım olmadan eve dönmenin bir mantığı yok çalışıyorum kendi ayaklarım üzerinde durabilecek kadar bir gelirim var hayatımı zindan etmemeye karar verdim.Hayırlısı olsun inşallah

tebrik ederim en güzel kararı almışsın. geri dönersen devam eder daha kötü olur sürünsün tedavi olmak zorunda kalsın.

inşallah çok teşekkür ederim benim daha güçlü olmamı sağlayan evladım onun dudağından çıkan sözler "Anne babam çok pis kokuyor ben babamı sevmiyorum " bu sözler beni çok üzdü onun adına üzüldüm aslında evladı ondan nefret etmesin o baba figürünü daha çok zedelemesin hayırlısı bu

En kötü karar kararsızlıktan iyidir. Çok yerinde bir karar vermişsiniz. Tedavi olsun, öyle alkolik kafayla pişmanlık fayda etmiyor. Zehir zıkkım içsinler ya.:KK11:

bnde alkolik bir adamdan kurtuldum. tedavi olması için 5 yıl bekledim ama olmadı. ayrılırken bi de bana diyodu ki neyimi gördün? ben sana ne yaptım?

koca diye, eş diye koluma takamadığım adamı ben ne yapayım. düğünde yalnızdım, bayramlarda yalnızdım, hastayken yalnızdım eee ben bu adama neden karılık yapayım ki? dedim ve ayrıldım. evet evimi düzenimi çok özlüyorum ama böylesi daha iyi. akşam olup eve giderken bugün beni ne bekliyor diye düşünmüyorum. gecenin 2 sinde kapıma sarhoş arkadaşları dayanmıyor.

rabbim yolunu açık etsin ne diyim...

Kaç yıllık evlisin, ne zamandır eşiniz alkol alıyor.
Siz kaç yaşındasınız?

Evet artık herşey bitti.Son 10 gündür eve içmeden geldiği gün yoktu gece 3 ler de 4 ler de geldi.En son bu cumaretside anneme yemeğe gidicektik akşam üstü 18.00 de eve geldi zil zurna sarhoş bu halde mi gidicez anneme dedim evet ne var dedi bende bişi yok sen gelmiyorsun ben gidiyorum dedim eşyalarımı topladım taksi çağırdım ve anneme gittim dünde babam çağırdı konuştular bin pişmanmış farkındaymış abartmış falan filan bende babam ve a
annemle görüştüm ve asla bir daha dönmek istemiyorum diye ve de dönmiycem çünkü gerçekten alkolik ve tedavi olması lazım olmadan eve dönmenin bir mantığı yok çalışıyorum kendi ayaklarım üzerinde durabilecek kadar bir gelirim var hayatımı zindan etmemeye karar verdim.Hayırlısı olsun inşallah
Helal olsun vallahi sana en dogru karari vermissin kocasinin arkasina saklanip mecburum diyenlerede ornek olsun

Çocuklar ne kadar hassas ve netler değil mi? Hiç dolandırmadan safça ama gerçekçe dile getirmiş hisleirini ve rahatsızlığını. "Anne babam çok pis kokuyor ben babamı sevmiyorum "Gözlerim doldu okurken. Kim bilir onun gözünde baba figürü nasıl? Mantıklı kararlı ve güçlü tutumunuzu devam ettirmenizi dilerim. Takdir ettim seni. Allah yardımcınız olsun.

daha çok gençsiniz en iyi kararı vermişsinniz rabbim yolunuzu açık etsin.umraım oda en azından kendi için tedavi olur bundan sonra.

tebrik ederim sizi..
hemen boşanın diyemem.. inşallah tedavi olur yeniden güven verir size
daha önce onu terketmişliğiniz var mı? çocuğunuz kaç yaşında?
ailesi durumdan ne kadar haberdar?

X