Artık içim dayanmıyor

Canımcım neyine üzülüyorsun bu kadar. Hayat bu,herkes bi şekilde kendi tercihleri doğrultusunda kendi ailesini kuruyor. Senin ailen şuanda eşin. Eğer eşin iyiyse büyük bi probleminiz yoksa kendini ve eşini yıpratma olayından vazgeç. Emin ol aynı ülkede hatta aynı şehirde de olsan yedi yirmidört yanyana olamazsın

Annem gelse ah keske gelse inadi inat evlenirkende gitmem demisti degismez pasaport cikarttirdim 6 aylik vize aldim yok gelmedi. Biraz fazla yiprandigi icinde onun mutsuz olmasini istemiyorum. Tatiller ayarlıyorum gitmiyor. Bende calistigim icin izin alamiyorum. Evet annem biraz bana uysa mutlu olacak ve kafam rahat olacak ama öyle inatlar ki
Demek ki o da böyle mutlu.çünkü gerçekten büyük bir özlem olsaydı sizsiz ölüp bitecek seviyeye gelseydi yanınıza gelir kalırdı diye düşünüyorum bence onun sinirleri çok yıpranmış terapiye falan gitse rahatlar iyi gelir.Hem siz yuvanızı yıkıp gitseniz eminim yine mutlu olmaz bu duruma.bence herşey annenizde bitiyor.

Adama uzuldugum konulardan biri daha
Bosanin gidin annenizin babanizin dibinin dibinde geçirin omrunuzu
Eveeet simdi siz söylediniz diye tam da böyle yapacağım. Sizi kıracak değilim 😅 Her insanın zayif noktasi vardir. Sizinle ayni yollardan gecmedik, ayni zorluklari yasamadik ve ikimizde mukemmel degiliz. Benim boyle bir olayda eksigim var ve benim gibi milyonlarca insan var ve bende insan gibi soruyorum nasil aşabilirim, fikir almaya çalışıyorum. Terapilere gittim, kac doktor degistirdim... Yasayan, tecrubesi olan arkadaslarin bunlari nasil astigini merak ettim. Zaten cok şükür baska bir sorunum yok olan sorunlarimla nasil savasacagimi biliyorum ama konu aile olunca bu zayif noktam ve isin sizin soylediklerinize uymayan tarafi bende böyle olmak istemiyorum. Böyle olmamak icin cok çabalıyorum ama masallah uzaktan yargilamak bu kadar basit. Neyse bana yaptiginiz seyleri baskasina da yazmayin. Önce bir empati kurmayi ogrenin bi zahmet.

Eveeet simdi siz söylediniz diye tam da böyle yapacağım. Sizi kıracak değilim 😅 Her insanın zayif noktasi vardir. Sizinle ayni yollardan gecmedik, ayni zorluklari yasamadik ve ikimizde mukemmel degiliz. Benim boyle bir olayda eksigim var ve benim gibi milyonlarca insan var ve bende insan gibi soruyorum nasil aşabilirim, fikir almaya çalışıyorum. Terapilere gittim, kac doktor degistirdim... Yasayan, tecrubesi olan arkadaslarin bunlari nasil astigini merak ettim. Zaten cok şükür baska bir sorunum yok olan sorunlarimla nasil savasacagimi biliyorum ama konu aile olunca bu zayif noktam ve isin sizin soylediklerinize uymayan tarafi bende böyle olmak istemiyorum. Böyle olmamak icin cok çabalıyorum ama masallah uzaktan yargilamak bu kadar basit. Neyse bana yaptiginiz seyleri baskasina da yazmayin. Önce bir empati kurmayi ogrenin bi zahmet.
Burda cok empati kurdugum konu vardir , sevenim de coktur merak ettiyseniz soyleyeyim ama sizin konunuz empati kurabilecegim bir konu degil
İster bosanin ister bosanmayin banane
Ama adama yazik gercekten

Bunlari yazdiginiz uye cok akli basinda ve cok da bilincli bir uyedir. Aldiginiz tepkilerin hirsini ondan cikarmayin.

Burda cok empati kurdugum konu vardir , sevenim de coktur merak ettiyseniz soyleyeyim ama sizin konunuz empati kurabilecegim bir konu degil
İster bosanin ister bosanmayin banane
Ama adama yazik gercekten
Hic merak etmedim ben bana olan yaklasiminiza bakarim. Eger benim nasil icimde beni tuketen duygularimla savaşacağım hakkinda fikriniz yoksa boşanırdim diyebilirsiniz bosanmazdim diyebilirsiniz elestirebilirsiniz ama zaten buraya yazan insanlar caresizlikten yaziyorlar. Kimse böyle kendini tuketmeyi ister mi? Her neyse hoşçakalın.

Annenizi psikolağa gönderin lütfen. Sizi özlese vizeyi bile ayarlamanıza rağmen gelmemezlik yapmazdı. Yoksa istediği siz ölene kadar onun dizinin dibinde oturmanız mı? Evlat hasretine saygım sonsuz, Allah kimseyi evladından ayırmasın ama sizin artık farklı bir yuvanız var.

“Esime kiziyorum beni tanıdığı halde böyle bir yerde yasayabilecegimi nasil düşünebilir diye” bu cümleyi okudum ya pes dedim. Burdan eşinize kızacak bir şey nasıl bulup çıkarttınız? Kendinize kızın bence daha aileme bağımlıyken neden evlendim de başka ülkeye geldim diye. Yaptığınız sadece şımarıklık başka bir şey değil. Boşanın gidin ailenizin yanınıza da hem eşiniz hem siz hem aileniz rahat etsin. Ek olarak 1 sene yaşadım İngiltere hiçte öyle sayıp döktüğünüz sorunları yaşamadım. Sizi şimdi dünyanın en güzel ülkesindeki en güzel eve de yerleştirsek bir kusur bulursunuz. İnsanlar ayakkabıyla yatağa giriyor diye siz niye dert ediyorsunuz sizin yatağınıza mı giriyorlar?

Bunlari yazdiginiz uye cok akli basinda ve cok da bilincli bir uyedir. Aldiginiz tepkilerin hirsini ondan cikarmayin.
Yok gercekten hırs yapan biri değilim. Kendisini tanimiyorum da sadece bana yaptigini baskasina da yapsin istemedim. Çünkü ona karinca gelen sorunlar başkasına dev gelebiliyor. Gittigimiz yollar o kadar farkli ki ben sadece mucadele yöntemleri ogrenmwye çalışıyorum. Bosanin diyebilir, ayrilin diyebilir elestirebilir cok aorun değil ama bana ne yapacağımı değil kendisinin nasil mucadele ettigini anlatsaydi yardimci olabilirdi

Annem gelse ah keske gelse inadi inat evlenirkende gitmem demisti degismez pasaport cikarttirdim 6 aylik vize aldim yok gelmedi. Biraz fazla yiprandigi icinde onun mutsuz olmasini istemiyorum. Tatiller ayarlıyorum gitmiyor. Bende calistigim icin izin alamiyorum. Evet annem biraz bana uysa mutlu olacak ve kafam rahat olacak ama öyle inatlar ki

Anneniz özellikle mutsuz olmak için uğraşıyorum farkında değil misiniz? Siz de aynı annenize benziyorsunuz işte. Anneniz bu hayatı yaşamayı kendisi seçiyor. Siz gerçekten sizin için kılını kıpırdatmayan, sizi önemsemeyen anneniz için mi kocanızı bırakıp onun dizinin dibine dönmek istiyorsunuz?

Ay ne var ayrıysan. Kuzenim de Fransa da kız evli çocuklu. Kocası çalışıyor onun da kimsesi yok. Napsın şimdi o da mı boşanıp gelsin yani. Ne güzel yuvanızı kurmuşsunuz eşiniz sizi düşünüp değişik ülkelere de götürmek istiyor , yani gerçekten bazı insanlar haketmediği hayatı yaşıyor ya. 🙄 boşandınız diyelim Allah korusun ailenizden kimse kalmadı ileri ki yıllarda ölüm Allah tan. O zaman ne yapacaksınız. Yapayalnız.

Annenizi psikolağa gönderin lütfen. Sizi özlese vizeyi bile ayarlamanıza rağmen gelmemezlik yapmazdı. Yoksa istediği siz ölene kadar onun dizinin dibinde oturmanız mı? Evlat hasretine saygım sonsuz, Allah kimseyi evladından ayırmasın ama sizin artık farklı bir yuvanız var.
Evet anneme bende kizdim ama sorumlu oldugu 3 insan var arkada birakip gelemedi. O olmazsa ise gitmezler, o olmazsa evi bile yakarlar unutkanlik ve dikkatsizlikten. Bende sorumluluk alsinlar dedim. Annem onun yaninda oturmami zaten istemez. Evlenmeden once caydirmak icin herseyi yapsa da evlendikten sonra yuvam konusunda her zaman kendi yuvamin oncelikli oldugunu anlatır. Sadece kuzenlerim cok ağlıyor diye anlatiyorlar. Hastanede yatmış haber vermediler. Bu olaylar beni cok yipratmis farkinda olmadan

Cnm sen suan cok saglikli düsünemiyorsun, bu düsünceler sürekli beyninde dolasiyor bir takinti gibi. Bence bir ilac destegi al, düsüncelerin biraz yatistiktan sonra olaylari daha gercekci degerlendirme sansin olur. Ilac almak kötü birsey degil. Hem bu sekilde kendine de eziyet, ne geregi var?

Evet anneme bende kizdim ama sorumlu oldugu 3 insan var arkada birakip gelemedi. O olmazsa ise gitmezler, o olmazsa evi bile yakarlar unutkanlik ve dikkatsizlikten. Bende sorumluluk alsinlar dedim. Annem onun yaninda oturmami zaten istemez. Evlenmeden once caydirmak icin herseyi yapsa da evlendikten sonra yuvam konusunda her zaman kendi yuvamin oncelikli oldugunu anlatır. Sadece kuzenlerim cok ağlıyor diye anlatiyorlar. Hastanede yatmış haber vermediler. Bu olaylar beni cok yipratmis farkinda olmadan
Evde 3 çocuk mu yaşıyor yangın çıkarabilecek? Eğer uçağa binip gelmek yerine, ağlıyorsa belki bu onun psikolojik deşarj olma yoludur. ( Bunu Almanya'da doktora yapan bir akrabamdan biliyorum, annesi her seferinde telefonda ağlıyordu, artık kendini ifade etme biçimine dönüşmüştü.)

Allah kimseyi hastaneye düşürmesin ama siz yurtdışında olduğunuz için her dakika oraya gidip gelemezsiniz. Allah sağlık sıhhat versin ama birşeyin olacağı varsa onun önünde hiçbir engel olmuyor.

Ailedeki herkesi örgütleyin, vize ayarlayıp tekrar davet edin bu sefer daha çok zorlarsanız belki işe yarar.

Anneniz özellikle mutsuz olmak için uğraşıyorum farkında değil misiniz? Siz de aynı annenize benziyorsunuz işte. Anneniz bu hayatı yaşamayı kendisi seçiyor. Siz gerçekten sizin için kılını kıpırdatmayan, sizi önemsemeyen anneniz için mi kocanızı bırakıp onun dizinin dibine dönmek istiyorsunuz?
Hakli olabilirsiniz annem gibi oldugum konusunda bende son gunlerde bunu düşünüyorum. Ancak annem kesinlikle bana cok onem verir. O kadar fedakar bir anne ki keske onemsememis olsa. Onun için cocuklari her zaman değerlidir. Hiçbir sıkıntısını yansıtmaz. Gelememe sebebiyse hastanede yatmis haberim yoktu uzakta oldugum icin herseyden haberim olmuyor kuzenlerim sonradan haber veriyor ama annem hastanede yatmis oldugunu bildigimi bilmiyor. Bilet hasta oldugu zamana denk gelmis tabi bana diyemedi kuzenlerim söylediler. Bir de gozleri iyi görmediği icin istediğimiz zamana bilet alamayiz o zaman tanidiklarimiz gelecekti annemi de getireceklerdi.

Evde 3 çocuk mu yaşıyor yangın çıkarabilecek? Eğer uçağa binip gelmek yerine, ağlıyorsa belki bu onun psikolojik deşarj olma yoludur. ( Bunu Almanya'da doktora yapan bir akrabamdan biliyorum, annesi her seferinde telefonda ağlıyordu, artık kendini ifade etme biçimine dönüşmüştü.)

Allah kimseyi hastaneye düşürmesin ama siz yurtdışında olduğunuz için her dakika oraya gidip gelemezsiniz. Allah sağlık sıhhat versin ama birşeyin olacağı varsa onun önünde hiçbir engel olmuyor.

Ailedeki herkesi örgütleyin, vize ayarlayıp tekrar davet edin bu sefer daha çok zorlarsanız belki işe yarar.
Annemin sundugu secenekler kardesim babamdi gercekten oyle huylari var tabi bilet hastane surecine denk gelmis. Kuzenlerim soyledigi icin annem bildigimi bilmiyor. Ama malesef evdekilerde ocagi acik birakip zehirlenen insanlar. Anneme o konuda bisey diyemem aslinda. Annemin gozleri iyi görmüyor. Bu yüzden tanidiklar gelecekti annemi de onlar getireceklerdi yani oyle kafamiza göre bilette alamıyoruz. Allah büyük

Back
X