Artık İçimde Tutamıyorum

Sevgilisi olduğunu öğrendikten sonra ne derse desin yanaşmayacaktınız ayrıca artık evli!

adamın sevgilisi olduğunu öğrendiğinizde ne dediniz? hiç sormadınız mı neden böyle bir şey yaptığını?
Sordum tabiki aylarca konuşmadım, tekrar aynı proje için gittiğimde benimle konuşmak istediğini söyledi. Onunla birlikte olmamın hayalini dahi kurmadığını (hem ülke farkı, hem statü farkı vb) böyle bir beklentim olmadığını düşündüğünü söyledi… inandırıcı mıydı hayır ama açıklaması buydu

ee ama olmuşsunuz ve sonuç??
ciddiyete taşımak istememiş zor gelmiş ve başkasıyla evlenmiş. boşverin gitsin sizi ilgilendiren hiçbir şey yok ki.

Sizden hoşlanmış, bir çekim hissetmiş birlikte olmuş ama ileriye dönük ciddi bir şey düşünmemiş, zaten öyle bir girişimi de olmamış. Sonra başkasından hoşlanmış, sevgili yapmış, o arada sizinle de bir gece eğlenmekte bir sakınca görmemiş. sonra evlenmiş. Yani siz de aklınızdan silin. Neden olmuş ne olmuş. Sağlık durumu bugün var yarın yok, her an bir şey olabilir. Allah şifasını versin ne diyelim.

Baya hayali geniş bir erkekmis hayal gücü olarak eminmisiniz amiliyat olduğuna menisküs olmasın o ameliyat .Ne bileyim bu kadar belirsizlik içinde sevgilisi var şimdi eşi var hisleri varmı belli değil başka şeyler bı var bı yok bide evlenmiş.Olmamis bu paket olarak iade bence.Bir an düşünmezdim mantıklı olarak yani ben garip insanlara net tavırları olmayanlara çabası olmayanlara tutulmamak gerektiğine inandım bu fikrim hiç değişmedi

Elalemin evli adamıyla neden cinsellik konuşuyorsunuz. Zamanınızın değeri yok mu? Yanlışta olsa bu adamı seviyorken eşiyle olan cinsel problemlerini dinlemek sizi kırmıyor mu?
İster Avrupalı olsun ister başka bir şey. Siz onun dertlerini boşalttığı biri olmuşsunuz. Gitsin karısına anlatsın dertlerini. Dertleri size anlatıyor, kafası rahat karısına gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…