Belkide hayırlısı buydu ... Arkadaşım Allah yardmcımz olsun ....inşallah. aynen canım bak ben düşükten sonra eşimden boşandım eğer doğum yapsaydım her şey çok farklı olurdu. herşey kısmet
Aaaaaaçok üzüldüm. Özür dilerim bilmeden yaranı deştiysem.
Belkide hayırlısı buydu ... Arkadaşım Allah yardmcımz olsun ....
özür dilemene gerek yok canım 5 sene geçti üstünden bazen aklıma geliyo üzülüyorum ama hayırlısı böyleymiş
Ben de 8 aylıkken annem babam ayrılmış ne kadar zor Oldğunu biliyorum. Hayırlısı buymuş demekki Sıkma Can'ını eğer ucunda ayrılık varsa nasip etmesin Allah diyorum çünkü zorluğunu yaşadım biliyorum
sende canım inşallah hep mutlu olursun..Amin canım. annemlerde öyle ben 7 yaşındayken ayrılmış. çocuk olunca herşey daha bir başka oluyo. Allah sizlere eşleriniz ve çocuklarınızla birlikte nice mutlu huzurlu ömürler versin
Kızlar Rabbim hasretimizi dindirsin..
Size tavsiyem boş beklemektense sizde eşinizde tahlilerinizi yaptırın ve inşallah temiz çıktıktan sonra içiniz rahat olsun zamanla olur inşallah..
Bende 15 ay bekledim .. en son doktora gittik malesef hüsran la döndük .. tek şansımız tüp bebek tedavisiymiş.. negativ sonuclandi.
Maddi manevi yiprandik tabi.. Allaha tevekkül etik.. sayımız 4mil. umudumuz 1bebek Allahim sen nasip et..
Amin kızlar hepınz guzel destek veriosunuz Allah isteyen herkese nasip etsin bzde anne olalım anne olmak isteyen herkes de dahil .... Hamile kalanlar bu topiğe yazsın gene
özeldende yazablrsn herzaman konuşrmsenle canmBen olursa size yazacağım çünkü derdimi kimseyle Paylaşamıyorum
Teşekkür ederim canım yazacağımözeldende yazablrsn herzaman konuşrmsenle canm
Merhaba kizlar
Rabbim gonlumuzdekini kucagimiza versin insallahh
sagliklaaa hayirlisiylaaa
İnşallah en kisa zamanda olur canim ben 18 aydır husran
Tuplerim tikanikti ama hsg cekileli 4 ay oldu başka hic bi sorun yok cok sukur doktor pskolojk olduğunu dusunuyo yarin kan vermeye gitcem inşallah hamileyimdir yaPeki neden bir sorun mu var
Tuplerim tikanikti ama hsg cekileli 4 ay oldu başka hic bi sorun yok cok sukur doktor pskolojk olduğunu dusunuyo yarin kan vermeye gitcem inşallah hamileyimdir yabu ay ikinci çatlama iğnemi olmustum inşallah tutmuştur bu sefer rabbim herkese versin inşallah
6 aydır korunmuyoruz ve hala bebek yok. Adetime 15 gün var ama acayip bir bel ağrım var. Artık ümitlenmek de istemiyorum tek yaptığım şey bol bol dua etmek.
Artık ikinci çizgiyi görmek isteyenlerden biri de benim
1 yıldır hala bekliyorum
günüm geçti nedense hamileyim gibi içimde hiç his yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?