Artık ikinci çizgiyi görmek istiyorum :(

Adetin geçtise test yapsana.. :)

adet günümdeki idrar testim negatifti bugünle 6 gün gecikmiş olcak 3 aydır gecikmiyodu çarşamba günü eşimle tanışma yıldönümümüz. Adet olmazsam çarşamba günü test yapcam hamile değilsemde acaba bir aksliki mi var ? anlamadım gitti.

Artık ikinci çizgiyi görmek isteyenlerden biri de benim
1 yıldır hala bekliyorum
günüm geçti nedense hamileyim gibi içimde hiç his yok
Artık bende hissetmiyorum. Sadece dua ediyorum Allah Hakkımızda hayırlısını versin diye. Inşallah bu duyguyu bize nasip eder. Ama ümitlenip hayal kırıklığına düşmekten de sıkıldım çok mu abartıyorum bilmiyorum ama bu durum çok canımı sıkıyor. Üzülmedim diye kendimi avutuyorum ama her adet olduğumda artık umursamıcam istemiyorum diyorum. Şimdide belim ağrıyor diye acaba belirtimi diyorum. Offff offff

Inşallah pozitif çıkar :)

kafaya taktıkça ters tepiyo ya. Ben bu ay akısına bıraktım hatta adet olsam üzülmücektim
ama bu gecikme yine umutlanmama sebep oldu .. Bünyem benimle dalga geçiyo resmen. Ay içinde düşünmezken adetin gecikmesi yine hamileliği hatırlatıyo ya. Sen 6 aydır mı istiyodun ? İnş Allah ım daha fazla aratmadan bebişin gelir.
Ben aynı durumu 12 aydır yaşıorum düşün

Çok mu taktın kafaya?? Belki o yüzden psikolojik gecikme yaratın ..

Çok mu taktın kafaya?? Belki o yüzden psikolojik gecikme yaratın ..

canım valla bu ay hiç kafaya takmadım desem inanır mısın en rahat olduğum aydı adetten hemen snra bir hafta sehırdısına çıktık esmle. Resmen yenilendik kafam çok rahat döndüm ne kadar yıprandgmı anladım kendimi saldım inanki. Bir hafta snra geldgmzde yumurtlama dönemime yaklasmıstım tewmzlik yaptm iş yaptım sınavlarım var ders calısıyorum yani en rahat ayımdı diyebilirim.

Inşallah bu ay isteyen herkes hamile kalır..

Rabbim bizleri çocuk hasretiyle sınamasın..

Evet canım 6 ay oldu hiç korunmadık. Benimde umudum yok pek fazla adetime daha 14 gün var

Evet canım 6 ay oldu hiç korunmadık. Benimde umudum yok pek fazla adetime daha 14 gün var

Hiç belli olmaz canım belki bu ay belki baska ay
er yada geç Allah ın izniyle hamile kalcaz ben inanıyorum
bende ilk zamanlar senin gibiydim düşünmemeye çalış yoksa çok yıpranırsın
İnş güzel haberlerimizi alıcaz.

Inşallah bu ay bu mutlu haberi alırız. Dualarım sizinle kızlar.

yarın adet günüm normal şartlarda.1 haftadır aşırı derecede göbeğim kaşınıyor.acaba bu bir çeşit hamilelik belirtisi olabilir mi.değilse 1 ihtimal kalıyor bitlendim =) vücut biti

yarın adet günüm normal şartlarda.1 haftadır aşırı derecede göbeğim kaşınıyor.acaba bu bir çeşit hamilelik belirtisi olabilir mi.değilse 1 ihtimal kalıyor bitlendim =) vücut biti
Doktora gitmelisin ilk defa duyuyorum kaşıntıyı. Böyle bir belirti yok ama herkesin bünyesi farklı tepki veriyordur. Bilemicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…