Evet bende cok rahatsizim bundan opmeyin dimi ama.Sokaklarda çocuğumu öpmeye çalışan tiplerden nefret geldi. Kızım sıcakkanlı bir çocuk. Sokakta herkesle göz teması kurar, uzaktan gülümser, bildiği iki kelimeyle iletişim kurmaya çalışır. Peki bu insanlara çocuğumu öpme hakkını verir mi??
Uzaktan gülümseyin, el sallayın, sorularına cevap verin, o kadar. İstemezseniz çocuk parkından başka yerde oturun. ama çocuğumu öpmeye dokunmaya çalışmayın. Baştan bunları söylemek istiyorum herkese...
Yazın seçenek çok ama kışın oyun grupları arkadaş ortamları bir yere kadar. Ben evde çok vakit geçirmeyi seven biri değilim. Haftanın 4- 5 günü programım olacak bu sayede çocuklarımın ikise enerjilerini atıp huzurlu bir uyku, yemek saati ve düzen sağlamış durumda bana bir sıkıntıların yok. Küçük bebeğimde zaten etrafı seyredip heyecanlanıp el kol sallayıp kendi kendine uyuyor bende oğlumla ilgileniyorum. Siz kışın nerelere götürüyorsunuz? 3 yaş sonrası seçenek çok ama bu yaşlarda biraz sıkıntı. Kreşe göndermek istemiyorum çünkü biz çok güzel vakit geçiriyoruz oda çok mutlu ama ahhh şu insanlar...çocuğu oynasın diye avm ye götürürseniz olacağı o. oraya gidenler bilinçsiz kesim zaten süslenip avm gezerek hayat geçirenler genelde. çocuğa da kendi sığ görüşünü empoze edecek tabi ki gezdiğiniz yeri değiştirin
ben bi kez iki minik kız gördüm yerlerde oynuyırdular annesi geldi üstün kirleniyor diye kızı elinden tuttu azarlayarak götürdü :)
sonra yabancı bi çift geldi 3 çocukla hepsi yuvarlandı yattı sularda yaprak yüzdürdüler annesi babası bekledi inceledi yaptıklarını çocuklar sıkılınca alıp gittiler.
çocuğu oynasın diye avm ye götürürseniz olacağı o. oraya gidenler bilinçsiz kesim zaten süslenip avm gezerek hayat geçirenler genelde. çocuğa da kendi sığ görüşünü empoze edecek tabi ki gezdiğiniz yeri değiştirin
ben bi kez iki minik kız gördüm yerlerde oynuyırdular annesi geldi üstün kirleniyor diye kızı elinden tuttu azarlayarak götürdü :)
sonra yabancı bi çift geldi 3 çocukla hepsi yuvarlandı yattı sularda yaprak yüzdürdüler annesi babası bekledi inceledi yaptıklarını çocuklar sıkılınca alıp gittiler.
İnsanlardan müdahale etmrye fırsat kalmıyor... ayrıca rahatsız olan çocuk alanında oturmaz.Çocuk bağırıyorsa siz müdahele edin tabiki, ortak kullanılan bir yerde o kadar başıboş bırakmayın özel mülkünüz değil orası. kimse bağırıp çağıran çocuk sesi dinlemeye gitmiyor oraya. tabi çocuğunuz normal ölçülerde bağırıyorsa ayrı tabi.
Ve yerler gerçekten cok pis, yere yatmasına izin vermeyin.
Diğer şikayetleriniz için bir şey diyemiycem. :)
Valla ben de çocuklu aileler yüzünden dışarı çıkmaktan sıkıldım. Avmler hafta sonları tıklım tıklım çocuk kaynıyor. Bir alışveriş yapana kadar sıtkımız sıyrılıyor.
Neyse insanları çok kafaya takmayın. Müdahale eden olursa da ben ilgileniyorum teşekkür ederim deyin uzaklaştırın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?