• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık iyice paranoyak oldum :( yardımm

Kızlar merhaba,
1 sene 3 aylık bir ilişkim var erkek arkadaşım asla sözümden çıkmaz kırmamaya calısır beni kötü konuşsamda alttan alır askım yapma özür dilerim şöyle böyle diye ...
Ama benim sorunum çok aşırı derece kıskanç olmam elimden gelse markete bile göndermiycem çalıştığı ortamda kızlar var haliyle ama bana güven diyor kafamda saçma sapan seyler kuruyorum şimdi bi kız onla konusuyo gülüyo diyorum 1 dakka yazmasa kızlarla konuşuyor diyorum çocuğun bir hatasıda yok olduğu yerin bile resmini atar inamadıgımda hemen arar işteyken telefon da konuşur kızların yanında falan ama ben artık onu üzmek istemiyorum kendi tavırlarımdan bıktım:KK43: self şifresini bile verdi sorun cıkarmayım diye bazen öyle cok üzülüyorum ki ayrılalım diyorum ama o Sagolsun herseyime katlanıyor herseyime :KK43: benden izinsiz Whatsappa girmez geldiği gittigi dakka herşeyi bilirim annesiyle telefon da konusturur süprizler yapar ya ben neden böyleyim kendim hemsirelik okuyorum haliyle işte olunca 3 4 saat bile yazamıyorum asla sesini çıkarmaz hatta ben yazana kadar birüsür mesaj atar sevdiğini anlatır neler neler ama o yazmayınca 5 dk bile olsa kafayı yiyorum :KK43: kızlar ya nolur yardım edin ben böyle kötü birisi olmak istemiyorum :KK43:((

Özgüven eksikliğin mi var? Bu dönem dönem olur hepimize. Ama bunu bir farketmez olursan çok kötü olur; tüm iletişimlerin. Yeni bir tarz yap kendine belki de sorun sadece bu.
Onu düşünmekten kendini unuttuğunu hissediyorum. Eline tirnaklarina dikkat ediyor musun mesela son zamanlarda?
Bu küçük bir ayrıntı değil.
Bir de şu var;
Böyle davranmanin nedeni, erkek arkadaşının öz verili olmasi. Bu da bilinç altımıznda farketmedigimiz bir arsızlığa yol açar.
Erkek bunu farkettiginde birden uzaklaşır ve en kötüsü erkek bile neden böyle olduğunu anlamaz. Sen de 2.bir dert olarak erkek arkadaşım çok değişti diye buraya gelirsin :KK14:
Aman dikkat.

kıymetını bil sevgilinin. kendi kendine aşamıyosan bu durumu piskologa vs. ye görün. ya da adamın hayatından cık belli ki adam gibi seven biri. bulmuşsun toparla kendını.

Okurken ben bunaldım. Çantaya sığacak bi şey olsa onu da yaparsınız Allah partnerinize sabır versin sizde en kısa zamanda düzelirsiniz inşaallah. :KK51:

istersen bu durumu aşabilirsin canım ,empati yap. cevap vermediği zamanlar hemen kendine meşgale bul o an kafandan gitsin. baktın olmuyor muhakkak doktora git. sende oda seni seviyor madem sende bu fedekarlığı ilişkiniz açısından yapmalısın

Back
X