Anket artık kadınlar da askere alınacak dense,ne yaparsınız?

kadınlar askerlik yapmalı mı?

• Ankete Katılan
    193
ben isterdim ama öle 15 ay felan deil aynı memur gibi sabah 9 akşam 5 haftasonu tatil :)) işim gücüm var benim evde kocacım bekler yemek temizlik kim yapacak bunları yaww

:))ooo hanfendi ne çok şey istedin öyle:)erkeklere kötü örnek olacaksın:))teşekkürler canıma.s.

Allahım öyle kara günlerle karşılaştırmasın.
öyle bir durumda bu vatanın kadını,erkeği,çocuğu doğuştan asker olurlar,hemde seve seve...

merhaba canim ,dun aksam bu konuyu esimlen konusmustuk ,ve ben gonullu olarak seve seve giderdim ,evliyim ve bir cocuk annesiyim ama geliceyimiz icin vatana bu topraklara canim feda olsun diyorum ! sehitler olmez vatan bolunmez !senağlama olanlardan cok uzgunum ,tum sehit ailelerine bas sagligi diliyorum ,allah yardimcimiz olsun !:teselli::enbuyukkk:

hemen şimdi giderdim hiç düşünmeden!
bunu cocuklugumdan beri hep istemişimdir.
şu günlerde eğer genç bir kız tarafından genel kurmaya, askere alınmak istediğini belirten bir mektup yazıldı haberi duyarsanız bilin ki o gurbaa'nızdır!

gönüllü olarak isteyen yapmalı bence, gitmekte isterdim ama teoride güzel bir fikir gibi görünsede pratikte biraz sorunlu olur heralde.bir kere her ay adet döneminde çürüğe çıkardı kadınlar.israilde gidiyomuş kadınlar, napıyorlar acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…