Artik kaldiramiyorum.

Zaten ben o pismanligimi yasadim ki.. okudugum 2 yillik bolumden pisman olarak mezun oldum. 20 yasindayim ve suan elimde elle tutulur bir sey yok. Kendi ayaklarimin uzerinde nasil duracagim? Bos bos yasamak istemiyorum. Hayatimi dunyami daha anlamli kilmaliyim. Bir seyler katmaliyim ben de bu dunyaya..

Yahu o mesleği siz yapacaksınız ailenize ne? Nedir bu kadar hayata burun sokma olayı? Tamam sen onların çocuğusun da ne hakla?

Zaten hiç savaşmamışsınız ki neyde nasıl yorulmuşsunuz anlamadım,ben sabah 6 da evden çıktığım akşam 7 de eve pestilim çıkmış bi şekilde girdiğim yıl kpssye çalışıp 89 la atandım,bundan sekiz yıl önce,kimse bulunduğu yere kolay gelmiyor,siz ancak olduğunuz yerde istemiyorum istemiyorum deyip mızmızlanıyorsunuz bence o yüzden de kimse sizi ciddiye almıyor. İki yıllık okurken tekrar sınava hazırlanıp istediğiniz bölüm için emek verebilirdiniz onu da yapmamışsınız valla ailenizden biri olsam onların verdiği tepkiyi verebilirdim. Okumak istiyorum diyorsunuz da hayaliniz için ne yapmışsınız ki anca laf..

Biraz kirici olmadiniz mi sizce de 2 yil boyunca ne yasadigimi bilmeden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…