Artık karar vermeliyim

Bunlar sülalecek fevriler demek ki,Allah kolaylık versin ne diyelim

Çok doğru tespit işte. Eşim iyiyi kötüyü doğruyu yanlışı ayırdedemiyor kötü biri değil bunu biliyorum içinde çok iyi merhametli biri ama takıntılı mızmız hastalıklı bi kafası var düzelirmi bu sebepten evlilik bitermi bilmiyorum ben çok yoruldum küstüm oynamıyorum tavırlarından. Yani kadar komikki insanlara anlatınca hep aynı tepkiyi alıyorum sorun ne anlamadım diyorlar. Sürekli mutsuzum diyor ama seviyorum diyor sorunlara bakılırsa saçma sapan sebepler. Ömrüm tükendi

Aranızı bozmak kalbinizi kırmak istemem ama eşiniz sizi yeterince sevmiyor gibi geldi bana

Eşinizin piskolojik sorunları olabilirmi? Çok olumsuz birisi gibi geldi bana. Hakkınızda hayırlısı olsun ama belkide zorlamamak. Eşiniz kafasında bitirmiş bu evliliği galiba.

İletisim kuramiyorsunuz. Belli ki kuramayacaksiniz. Karsilikli birbirinizi mutsuz etmek yerine bosanin.

Yaa bana da yok yil dönümü yok doğumgünümü kutlamadi iste hediye almadı gibi tartismalar cok sacma geliyor onemli olan bigün degil hergün size deger vermesi. Eşin bundan hoslanmiyor demekki ve bunu bu sekil gosteriyor olabilir. Ama gece ikilerde gelmesi bence kesinlikle bana guvenli bir insan gibi gelmedi

Ya işte muhtemelen bi ömür böyle gececek,sizin şikayetleriniz aslında onun karakter özellikleri,35 yıldır oluşan bi karakter değişir mi değişmez,özü hep sabit kalır,dolayısıyla genel şemaya bakın,genel özellikleri iyiyse bu hallerini idare edin.

İlk yıldönümümüzde bile bosanmadan bahseden biriymis madem bosa kurek cekmeyin en guzeli cocuk olmadan bitirmek sanirim

Hep başa dönüyorsunuz evliliginizde parasal konular sorun, sevgi karşılıklı değil gibi, sanki hep siz çabalıyorsunuz gibi...
Ya adamı olduğu gibi kabul edip devam edeceksiniz ya da bitireceksiniz. Çok da birşey beklenmemeli y kromozomundan...
Kendi mutluluğunuz önemli

Benc3 bi kere daha dusnun aranizda iletisim bozukluğu var

Evliliğinizin üzerine bir kutu o bir kutu siz koymuşsunuz, nerde bizim evliliğimiz diyorsunuz. Her şeyin bir patlama noktası oluyor. Bazen eşlerden biri birlikte vakit geçiremediğini, evin ona mutluluk vermediğini, ne yaparsa yapsın sonucun değişmeyeceğini düşünebilir. Evlilikler böyle biter. Diğer eş patlama noktasına kadar hiçbir şeyi farketmez, farkedemediği için bunlar yaşanır. Ben böyle yorumluyorum. Eşiniz için ilişkiniz tükenmiş, çaba gösterme ihtiyacı da duymuyor. Toparlamak isterseniz küçük bir ihtimalle toparlarsınız. İstemezeeniz sonuç belli.

Eşim tamamen bitirmiş bugün net anladım. Her konuşmasında farklı bir sorundan bahsediyor benim aştığımızı düşündüğüm sorunlar. Evlendiğimiz sıralar görümcelerim annesi eltimle epey sorun yaşamıştık. Artık az görüşüp saygılı bir ilşkimiz olduğunu eşiminde bu durumdan memnun olduğunu sanıyordum ama bugün diyorki ben onların olduğu yere taşınmak istiyorum ama sana gelip bunu söyleyemedim. Diyorum yine sorunlar artacak yüz göz olunur vs senşn Benim ailemle sorunun var diyor bu sefer. Çok şey tutmuş içinde. Net bitirme kararı alındı artık adım atmaya halim kalmadı yarın dilekçe verilecek bir iki hafta içinde ev boşaltılacak

Toparlamak istersem gidip eşime tamam taşınalım ne istersen nasıl mutlu olursan demem lazım belki toparlanır ama ilerde yaşanacak sıkıntıların önüne geçemez diye düşünüyorum. Bu noktaya gelmişken böyle bir adım atmam ne kadar doğru olur bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…