Artik kararimi verdim boşanacagım

adventurerpassenger

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2016
1.219
1.594
133
40
Artik bosanmaya karar verdim kizlar...bebegimden dolayi hemen boşanamasam da bebegim 1 yasini doldurdugundan itibaren boşanacagim artik...kafam cok yorgun ve bitkinim..morale ve destege ihtiyacim var...

Lavantakokulu.seni ve yasadiklarini anımsiyorum...hatta bi konumda da yorum yapmistin...asil sorunum esimin hic bir zaman benim arkamda durmamasi ve zayif karakterli olmasi...birinci onceligi ailesi ve oblarin istedigi zamanda istedigi yerde olmami istemeleri...baska sorunlar da var ve ben artik bunlara katlanamamaya basladim...esime de guvenmiyorum artik...sanki beni idare ediyomus gibi geliyo..annesinin yaninda surekli eksiklerimi ortaya cikarmaya calisiyo...ve ven hicbir seyin altinda kalmayip hakkimi savunduugumda suclu oluyorum...

sakin ol canım öncelikle... kolay değil değil elbet sabırlar diliyorum .Şuan ne oldu? pat diye vermedin bu kararı elbet.

Hayir cnm yillarin birikimi bu...ben ne yaptiysam esimin birinci onceligi olamafim...zaten 3 sene once bosanma asamasina gelmistik..yalvar yakar duzeldigini soyleyerek beni ikna etti..simdi goruyorum ki hicbisey duzelmemis..sinirlerim cok yiprandi...onun birinci onceligi ailesinin istedigi yerde olmam..yoksa ben hastamiyim gidebilicek halim var mi orda mutsuz mu hissediyorum hic bisey umrunda degil...onemli oldugumu hissedemiyorum...surekli akrabalar ve annesi onemli ve onlarin istedigi sekilde davranmami bekliyo...benim mutlulugumun onun icin cok onemi yok...

sakin ol canım öncelikle... kolay değil değil elbet sabırlar diliyorum .Şuan ne oldu? pat diye vermedin bu kararı elbet.

Ayrintisi var tabii ki ama burda aciklamaya cekiniyorum...ozelden anlatirim eger istersen...

Allah yardımcın olsun.. Ailen destek olur mu? Ekonomik durumlar nasil?

Baştan uyuşmazlık olan çifte
Terapist ne yapsın?

Bir kere geldin dünyaya, keşke çocuk olmadan boşanma olsaydı.

Mühim değil. Cesursun değil mi? Kararın net?
Hani ufak hareketlerle yumuşatmaya çalışır?

Galiba o aşamayi coktan gectik bugun...saygisizlik tavan yapti...birileri olmasaydi yine belki halledilebilirdi ama beni rezil ettigi insanlar var...ben unutmamam galiba bu durumu..sadece bebegim ve ben daha da fazla zarar gormememiz icin yasinin dolmasini beklemeliyim...

Allah yardımcın olsun.. Ailen destek olur mu? Ekonomik durumlar nasil?

Ailem yanimda yok...bakici bulmaliyim..memurum ekonomik olarak galiba isin icinden cikabilirim...ama zihnim cok yorgun...ve manevi olarak yipranmis hissediyorim...bu asamada bebegime ne kadar yetebilirim bilmiyorum...

Güçlü ol kız kardeşim :)

Witch hunt dondum diye yazinca profilinde seni o sandim kusura bakma...guclu olmaliyim evet...ama hersey bu kadar yeniyken kendimi guclu hissedemiyorum şu aşamada...

degilsen degilsindir arkadasim kimsenin beni ikna etmesine hacet yok...

Witch benim ..
Konularina yorum yapmiyordum adim gecti diye simdi yapacagim .
Ikna etmek icin falan degil sadece objektif bir bakis acisi olarak degerlendirebilirsin ya da umrunda olmaz bilmiyorum .
Oncelikle
Annenle anlasamiyorsun
Esinle anlasamiyorsun
Akrabalarinla anlasamiyorsun
Esinin ailesiyle de anlasamiyorsun ...
Ve sence hata hep baskasinda mi ???
Uzgunum ama degil ,senin yardima ihtiyacin var ,psikolojik bir destek alabilirsin ..
Asik olarak evlenmedigin ,statusu sebebiyle es yaptigin insanla maalesef ki kafalariniz uyusmuyor .
Onun yetistirilme tarzi ve seninki baska .
Uzgunum ama onlarda seni kabul etmemise benziyor ...
Takintilarin var ve bunlar sagliksiz
Demek ki artik esine de iyi gelmiyorsun..
Yillardir hicbir sey yapmadan surukleniyorsun ve esine sariyorsun .
Bence bir yerlerden basla artik
Keske cildine gosterdigin ozveriyi ,psikolojine de gosterseydin ..
Bebegin saglikla buyusun ..
Hosca kal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…