- 21 Temmuz 2016
- 1.219
- 1.594
- 133
- 40
- Konu Sahibi adventurerpassenger
-
Sorun nedir tam olarak?
Allah kolaylik versin
Hoşgeldin karar vermiş, henüz ayrilmamis kadın.
sakin ol canım öncelikle... kolay değil değil elbet sabırlar diliyorum .Şuan ne oldu? pat diye vermedin bu kararı elbet.Sagol cnm...yasadiklarimin üzüntüsünden tir tir titriyorum suan..kucuck bi bebegim var...ve kafam allak bullak...en kisa surede bakici bulmam lazim...
sakin ol canım öncelikle... kolay değil değil elbet sabırlar diliyorum .Şuan ne oldu? pat diye vermedin bu kararı elbet.
Hayir cnm yillarin birikimi bu...ben ne yaptiysam esimin birinci onceligi olamafim...zaten 3 sene once bosanma asamasina gelmistik..yalvar yakar duzeldigini soyleyerek beni ikna etti..simdi goruyorum ki hicbisey duzelmemis..sinirlerim cok yiprandi...onun birinci onceligi ailesinin istedigi yerde olmam..yoksa ben hastamiyim gidebilicek halim var mi orda mutsuz mu hissediyorum hic bisey umrunda degil...onemli oldugumu hissedemiyorum...surekli akrabalar ve annesi onemli ve onlarin istedigi sekilde davranmami bekliyo...benim mutlulugumun onun icin cok onemi yok...
sakin ol canım öncelikle... kolay değil değil elbet sabırlar diliyorum .Şuan ne oldu? pat diye vermedin bu kararı elbet.
Allah yardımcın olsun.. Ailen destek olur mu? Ekonomik durumlar nasil?Lavantakokulu.seni ve yasadiklarini anımsiyorum...hatta bi konumda da yorum yapmistin...asil sorunum esimin hic bir zaman benim arkamda durmamasi ve zayif karakterli olmasi...birinci onceligi ailesi ve oblarin istedigi zamanda istedigi yerde olmami istemeleri...baska sorunlar da var ve ben artik bunlara katlanamamaya basladim...esime de guvenmiyorum artik...sanki beni idare ediyomus gibi geliyo..annesinin yaninda surekli eksiklerimi ortaya cikarmaya calisiyo...ve ven hicbir seyin altinda kalmayip hakkimi savunduugumda suclu oluyorum...
Baştan uyuşmazlık olan çifte
Terapist ne yapsın?
Bir kere geldin dünyaya, keşke çocuk olmadan boşanma olsaydı.
Mühim değil. Cesursun değil mi? Kararın net?
Hani ufak hareketlerle yumuşatmaya çalışır?
Allah yardımcın olsun.. Ailen destek olur mu? Ekonomik durumlar nasil?
Güçlü ol kız kardeşim :)Galiba o aşamayi coktan gectik bugun...saygisizlik tavan yapti...birileri olmasaydi yine belki halledilebilirdi ama beni rezil ettigi insanlar var...ben unutmamam galiba bu durumu..sadece bebegim ve ben daha da fazla zarar gormememiz icin yasinin dolmasini beklemeliyim...
Güçlü ol kız kardeşim :)
Yo ben zatzumaWitch sen misin
o zaman bir de cadı avından dinleWitch hunt dondum diye yazinca profilinde seni o sandim kusura bakma...guclu olmaliyim evet...ama hersey bu kadar yeniyken kendimi guclu hissedemiyorum şu aşamada...
O
o zaman bir de cadı avından dinle
İkna eder belki
degilsen degilsindir arkadasim kimsenin beni ikna etmesine hacet yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?