Artık Katlanamıyorum

Ahahah vallahi sen yaşamışsın gibi aynılarını yazmışsın
bu aile cimri ve mutasıplığı fazla ise benziyor tıpkı ablamda vardı maalesef susa susa 3 buçuk yıl gitti hergüne kavga edecek bahaneli hizmet ettircek tembel bir adam hakaret boşan boşarım vs haksızca davranıp boşanma blöfleri özür dilemeler her kavgada benim ailem deyip annesine sığınan biri derken zaten çocukta yapmıyor oldu sonuçmu verdik mahkemeye bu kişiler acıtasyon sever dikkat ve ikiyüzleri vardır

Ahahah vallahi sen yaşamışsın gibi aynılarını yazmışsın
bu aile cimri ve mutasıplığı fazla ise benziyor tıpkı ablamda vardı maalesef susa susa 3 buçuk yıl gitti hergüne kavga edecek bahaneli hizmet ettircek tembel bir adam hakaret boşan boşarım vs haksızca davranıp boşanma blöfleri özür dilemeler her kavgada benim ailem deyip annesine sığınan biri derken zaten çocukta yapmıyor oldu sonuçmu verdik mahkemeye bu kişiler acıtasyon sever dikkat ve ikiyüzleri vardır stresiyle hasta ederler

onu da yaptım adam beni çekmek zorunda değilsin diyor. beni seviyosan ailemi de sevmek zorundasın yoksa boşanıyosan boşan çok da umrumda değil triplerinde takılıyor.
Sakin cekme bu adami..hazır cocuk ta yokken yol ver gitsin...kendilerine baska köle bulsunlar cnm daha gencsin hayatini yasa

her gün annesi gidelim der çalışıyorsun haftasonuda akrabaaaaa tembel ve cimrilik ten başka yere götürmez ailene giderken saatte anlaşır boşanak dersen yalvarır birsüre ii gider yine.....

Canım bunu şu şekilde denedim kayınpederim aklı başında adamdır diye eşimi de babasını da karşıma alıp konuştum baba bak ben uzak bi yerde çalışıyorum akşam eve gelmem 7 buçuğu geçiyo oğlun 5 buçukta burada oluyo her gün annesine uğrayacağına evine gitse yaptığım yemeği bile ısıtıp önüme koysa bu bana yeter dedim. Ama adam bana kalkıp sen bu evin hanımısın yeri gelecek hem çalışıp hem evinde yemeğini yapacaksın erkek de kadın da görevini bilecek dedi eşim de ona arka çıktı şok içerisine girdim tabi

Hergun annesine mi ugruyor is cikisi?
Ustune bir de haftasonu mu gidiyorsunuz?

ala alaaa çalışıp eve para getirmek zorunda olan kocan , sen değilsin canım evde otursan sende bilirsin yemeğini görevini ne vicdansız insanlar yaa anlamak istedikleri gibi anlamışlar boşver sen canım hiç üzülmeye bile değmez bu cinsler boşan gitsin

aşırı aşırı sinir oldum kocana da ailesine de. nefret ettim yaaa. bunları çekmek zorunda değilsin kendine bunu yapma. ana-oğul yaşasınlar birlikte bence.

ben aynılarını gördüm hayatta herşeyi beraber yapanlar var sen gelene dek yatar yemek bekler ütü bekler bencillik sonra annemeder haftasonu akraba
2 gün annesi ndde yese sen yemek yapmıon zaten annem de yiorum diye lafeder saymaz bile enson konu maaşına gelir

ya senin eşin baya garip bi insanmıs. Allah akıl fikir versin severek evlendik diyosun 2 yıl yaşananlar da az degil. derdi ne yani. bak mesela ben 2 kez yatak ayırdım 2sinde de bize bunu yapma gel dedi ilkinde gitmedim 2.sinde de cok geldi gitmedim en sonunda geldi kendi yattı yanıma kıyamadım kalktım gittim. onun da hatası vardı benimde. ama biz konuşarak cok iyi hallediyoruz. iyisini kötüsünü. sanırım senin esin iletişime de kapalı.

baaaak sen =) burda ben de görüyorsam demek ki beni de ilgilendiriyor. sen daha orda misin? gidip sarilsana kaynanana :) neyse iyi aksamlar
Kisi konusma tarziyla kendini tanitirmis. Tekrar soyluyorum rahatsiz olan gormezden gelir.

Polemik yaratan polemikten beslenen kisilerle muhatap olun. Tipki sizin gibi.

Konu sahibi belli ki akıllı bi kadınsın.
Boşanmayı düşünmekle de çok haklısın ben olsam ben de düşünürdüm.
Ama sana naçizane bi tavsiye.
Eşin biraz ufku açık kafası çalışan bi adam mi ?
Eğer böyleyse bul bi adam akıllı aile terapisti ve gidin eşinle.
Terapist ona gerekenleri söyler ve bi uzmandan bunları duymak belki eşinin kafasına dank eder.
Ama yok öküzün tekidir düz adamdır diyorsan sal gitsin profesör olsa karşısında ki anlamaz çünkü.
Sadece bi tane hayatın var unutma ayrılmaya kesin karar verirsen o gorumceyle kaynanaya da ağızlarının payını ver içinde kalmasın:)

Nedeni o evde öyle gördüler
Çoğu konuşmaları alttan islemelisin bence o konuyu eşine söylemeliydin yada şunu diyebilirsin geldiğimde çok yorgun oluyorum telefon açsam yemekleri işitsel gelince ben kursam birlikte yapsaydım deseydin daha ılımlı olurdu seni çok iyi anlıyorum hem cinsimsin ama dediğin şekilde karşı taraf hiç bir iş yapmamış gibi anlaşılıyor. iletişimle ilgili konusmalisin araya kişi sokmadan direk sorunlu olan kişiyle kızsa dahi o anda karşılık verme sakinleşince ver haklıyken haksız olursun

bunların hepsi kendi ayakları üzerinde duramadığınız için oluyor.. sert ve kararlı bir şekilde "mevlütlerden hoşlanmıyorum, arkadaşlarımla buluşacağım" deyip hem k.validenizi hem de görümcenizi facebook gibi sosyal ağlarınızdan çıkartırsanız sizi ciddiye alıp saygı duymaya başlarlar.. hatta öyle ki, eşiniz de silkelenip kendine gelecektir.. eşinizden sizi savunmasını beklemeyin, belli ki o kendisini korumaktan bile aciz.. bu aşamada onun yaptığı abuk-sabuk tripleri yok kabul edeceksiniz.. ya ilk yıllarda ağırlığınızı koyar, çizginizi çekersiniz ya da 486484848 kere evlenseniz bunun gibi sorunlu insanların yetiştirdiği sorunlu erkeklerle uğraşmak zorunda kalırsınız..

Offf bu sorun o kadar çok bayanda varki. Erkek annesi oldukları için herseye Karışma her şeyi yönetme hakları var sanıyor bazıları. Böyle aile böyle hep sorun getirir. Sadece elinden geldiğince umursama kendini yıpratma.

Kendi adına olmayan bir evin parasını nasıl ödersin arkadaşım? Nasıl yaparsın bunu kendine? Yarın bir gün görümcen satsa hiçbir hakkın yok o evde senin.
Eğer boşanmam diyorsan ailene de gitme yarın bir gün iyi olursunuz belki! Aynı evin içinde tavır yap ve kesinlikle o kredi borcunu ödeme. Ne konuş ne suratlarına bak hatta engelle. Sen onlara mecbur değilsin. Tek başına ayakta duracak gücün var senin.
Lütfen kendine gel ve ne kredi borcu öde ne de başka şey. Sadece kendi yediğini içtiğini al bakalım ne oluyor.

Sende ona evde hiç değer vermeyeceksin, yokmuş gibi davranacaksın. Ailesininde paylaştıklarını görmemezlikden geleceksin. İnsanlara ederinden fazla değer verdiğinde böyle oluyor. Sen kendi değerini kendin bilmezsen, başkaları hiç bilmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…