bu aile cimri ve mutasıplığı fazla ise benziyor tıpkı ablamda vardı maalesef susa susa 3 buçuk yıl gitti hergüne kavga edecek bahaneli hizmet ettircek tembel bir adam hakaret boşan boşarım vs haksızca davranıp boşanma blöfleri özür dilemeler her kavgada benim ailem deyip annesine sığınan biri derken zaten çocukta yapmıyor oldu sonuçmu verdik mahkemeye bu kişiler acıtasyon sever dikkat ve ikiyüzleri vardırAhahah vallahi sen yaşamışsın gibi aynılarını yazmışsın
bu aile cimri ve mutasıplığı fazla ise benziyor tıpkı ablamda vardı maalesef susa susa 3 buçuk yıl gitti hergüne kavga edecek bahaneli hizmet ettircek tembel bir adam hakaret boşan boşarım vs haksızca davranıp boşanma blöfleri özür dilemeler her kavgada benim ailem deyip annesine sığınan biri derken zaten çocukta yapmıyor oldu sonuçmu verdik mahkemeye bu kişiler acıtasyon sever dikkat ve ikiyüzleri vardırAhahah vallahi sen yaşamışsın gibi aynılarını yazmışsın
Sakin cekme bu adami..hazır cocuk ta yokken yol ver gitsin...kendilerine baska köle bulsunlar cnm daha gencsin hayatini yasaonu da yaptım adam beni çekmek zorunda değilsin diyor. beni seviyosan ailemi de sevmek zorundasın yoksa boşanıyosan boşan çok da umrumda değil triplerinde takılıyor.
evi terketmekle çözüm değil
nedeni ise bu adamla boşandın bir başkasıyla evlendin yine aynı sorun
yine mi evi terk edecen
tabi ki hayır bu sefer savaşacaksın
onun için evi terk etme
EŞİNİ VE AİLESİNİ KARŞINA AL KONUŞ NE Mİ
BEN ARK. MEVLÜDÜNE GİDİYORUM BANA NE DİYE TRİP ATIYORSUNUZ
SİZ KOCAMAN İNSANLARSINIZ BİZE ÖRNEK OLMANIZ GEREKİRKEN
BU YAPTIĞINIZ HİÇ HOŞ DEĞİL BEN SİZİ SEVİYORUM
AMA BÖYLE YAPARAK HEM KOMİK DURUMA HEMDE İTİCİ OLUYORSUNUZ
RAHATSIZ OLDUĞUNUZ NE DURUM VARSA OTURUP KONUŞABİLİRSİNİZ BENİMLE
SİZ SURAT ASARAK VS. YAPARAK NEDEN YAPTIĞINIZI ANLAMAM.
ala alaaa çalışıp eve para getirmek zorunda olan kocan , sen değilsin canım evde otursan sende bilirsin yemeğini görevini ne vicdansız insanlar yaa anlamak istedikleri gibi anlamışlar boşver sen canım hiç üzülmeye bile değmez bu cinsler boşan gitsinCanım bunu şu şekilde denedim kayınpederim aklı başında adamdır diye eşimi de babasını da karşıma alıp konuştum baba bak ben uzak bi yerde çalışıyorum akşam eve gelmem 7 buçuğu geçiyo oğlun 5 buçukta burada oluyo her gün annesine uğrayacağına evine gitse yaptığım yemeği bile ısıtıp önüme koysa bu bana yeter dedim. Ama adam bana kalkıp sen bu evin hanımısın yeri gelecek hem çalışıp hem evinde yemeğini yapacaksın erkek de kadın da görevini bilecek dedi eşim de ona arka çıktı şok içerisine girdim tabi
Canım bunu şu şekilde denedim kayınpederim aklı başında adamdır diye eşimi de babasını da karşıma alıp konuştum baba bak ben uzak bi yerde çalışıyorum akşam eve gelmem 7 buçuğu geçiyo oğlun 5 buçukta burada oluyo her gün annesine uğrayacağına evine gitse yaptığım yemeği bile ısıtıp önüme koysa bu bana yeter dedim. Ama adam bana kalkıp sen bu evin hanımısın yeri gelecek hem çalışıp hem evinde yemeğini yapacaksın erkek de kadın da görevini bilecek dedi eşim de ona arka çıktı şok içerisine girdim tabi
2 gün annesi ndde yese sen yemek yapmıon zaten annem de yiorum diye lafeder saymaz bile enson konu maaşına gelirCanım bunu şu şekilde denedim kayınpederim aklı başında adamdır diye eşimi de babasını da karşıma alıp konuştum baba bak ben uzak bi yerde çalışıyorum akşam eve gelmem 7 buçuğu geçiyo oğlun 5 buçukta burada oluyo her gün annesine uğrayacağına evine gitse yaptığım yemeği bile ısıtıp önüme koysa bu bana yeter dedim. Ama adam bana kalkıp sen bu evin hanımısın yeri gelecek hem çalışıp hem evinde yemeğini yapacaksın erkek de kadın da görevini bilecek dedi eşim de ona arka çıktı şok içerisine girdim tabi
ya senin eşin baya garip bi insanmıs. Allah akıl fikir versin severek evlendik diyosun 2 yıl yaşananlar da az degil. derdi ne yani. bak mesela ben 2 kez yatak ayırdım 2sinde de bize bunu yapma gel dedi ilkinde gitmedim 2.sinde de cok geldi gitmedim en sonunda geldi kendi yattı yanıma kıyamadım kalktım gittim. onun da hatası vardı benimde. ama biz konuşarak cok iyi hallediyoruz. iyisini kötüsünü. sanırım senin esin iletişime de kapalı.En son aramız iyiyken çözmüştük canım ama birbirimize yanaşmayalı uzun zaman oluyo.. o Zaten hep kendi ağzıyla derdi beni cinsellikle korkutamazsın diye öyle yatak ayırırım yok yanına yanaşmam tehditleri umrumda olmaz diyodu gerçekten de olmuyor
hhaha bu çok iyi bir yorum canım benimYine bir göbek bağını kesmeyi unutma sendromu. Ne biçim insan bunlar ya. Tövbe estağfirullah ayıp günah olmasa direkt kendileri evleneceklermişti oğullarıyla.
Kisi konusma tarziyla kendini tanitirmis. Tekrar soyluyorum rahatsiz olan gormezden gelir.baaaak sen =) burda ben de görüyorsam demek ki beni de ilgilendiriyor. sen daha orda misin? gidip sarilsana kaynanana :) neyse iyi aksamlar
Canım bunu şu şekilde denedim kayınpederim aklı başında adamdır diye eşimi de babasını da karşıma alıp konuştum baba bak ben uzak bi yerde çalışıyorum akşam eve gelmem 7 buçuğu geçiyo oğlun 5 buçukta burada oluyo her gün annesine uğrayacağına evine gitse yaptığım yemeği bile ısıtıp önüme koysa bu bana yeter dedim. Ama adam bana kalkıp sen bu evin hanımısın yeri gelecek hem çalışıp hem evinde yemeğini yapacaksın erkek de kadın da görevini bilecek dedi eşim de ona arka çıktı şok içerisine girdim tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?