Artık Katlanamıyorum

Canım bak söylediğimiz bu işte bu kızların eşleri malesefki olgunlasamayip eşlerini annelerine köle ettiriyorlar. Senin eşin ne güzel arayı bulmuş çünkü hem evlilik olgunluğuna ermiş hemde seni sevmek. Ama bu arkadasinki boş teneke.. çaba faydasiz

Kv mi sevmem ama burda ki kv tiplerini gorunce kosup kadina sarilasim geliyor

evi terketmekle çözüm değil
nedeni ise bu adamla boşandın bir başkasıyla evlendin yine aynı sorun
yine mi evi terk edecen
tabi ki hayır bu sefer savaşacaksın
onun için evi terk etme
EŞİNİ VE AİLESİNİ KARŞINA AL KONUŞ NE Mİ
BEN ARK. MEVLÜDÜNE GİDİYORUM BANA NE DİYE TRİP ATIYORSUNUZ
SİZ KOCAMAN İNSANLARSINIZ BİZE ÖRNEK OLMANIZ GEREKİRKEN
BU YAPTIĞINIZ HİÇ HOŞ DEĞİL BEN SİZİ SEVİYORUM
AMA BÖYLE YAPARAK HEM KOMİK DURUMA HEMDE İTİCİ OLUYORSUNUZ
RAHATSIZ OLDUĞUNUZ NE DURUM VARSA OTURUP KONUŞABİLİRSİNİZ BENİMLE
SİZ SURAT ASARAK VS. YAPARAK NEDEN YAPTIĞINIZI ANLAMAM.

Hanımlar burada yazılan kişisel görüşler yazanları ilgilendirir lütfen her görüşe saygılı olalım.

Ek: rica ediyorum tartışmaya da girmeyin, tartışma uyarı alma sebebidir.

Ben de gitmem. Alıştırmayacaksın. Baştan sınırların belli olursa sonradan sorun çıkmıyor. Baştan kendini kabul ettirmen lazım ama. Biz farklı şehirlerdeyiz bu sadece bayramlarda biz gidince konu olur. Benim eşimin ailesinin gittiği yerlere beni çağırmalarıyla ilgili tek bir kuralım var. Eşim geliyorsa onunla giderim, yoksa tek başıma gitmem. Eşimin ablasına yemek yemeye gideceklerdi bayramda ona bile eşim gelmezse gitmem dedim o da gelmek zorunda kaldı. Onun canı evde oturup bilgisayar oynamak istiyor evin küçük çocuğu gibi başkaları misafirliğe giderken, ben niye misafircilik oynayayım ben de bilgisayarda oynarım.

Ben olsam hiç takmam eşimi, gözden çıkarırım. Derdi neyse debelensin dursun. Olaylr buyurse de bosanma dilekcesini onune koyarim. Kimsenin ailesini çekemem ya, baştan evlenmezdim zaten. Olduysa bir hata da geri donerdim yanlışımdan.

Hakime ne diyeceksiniz .Kaynananın mevludu yüzünden boşaniyoruz mu.
Bir iki saat birinde bir iki saatte birinde takilın .Once arkadasiniza sonra kayınvalideye gidin .
Boşanmayın bu yüzden .
Anasina düskün erkek iyidir .Birsure sonra size düskun olur .

iyi gitmeyen evliliğimi sizleri okudukça daha bir hatırlıyorum.
kelin merhemi olsa kafasına sürer
o durumdayım ve bir şey diyemeyeceğim.

Bence gitmeyerek çok iyi yapmışsın mevlude. Sırf onlar istiyor diye gitmek zorunda olmadığını anlasinlar. Ayy bi de o facedeki tripler ne ya. Asiri iticiler. Esin de beğenmiş bide.

Bence kesinlikle abartmiyorsun.

Niye burda eşine anneme gitmek istiyorsan git gitmek istemiyorsan gitme diyen adam karısını sevmiyor karısına düşkün değilde , hergun annemle istediği yere gitmek zorundasin , yoksa evde seninle konuşmam triplerine giren adam karısını çok sever olur canım ilerde sever anasını seviyo sonuçta gelin diye köle bile almış annesine zihniyetinizi seveyim sizin..

İşte böyle eşleri gördükçe o kadar imreniyorum ki. Allah aranızdaki muhabbeti bozmasın arkadaşım..zaten düzenli ve normal bir cinsel hayatımız Yok bebek düşüneceğim en son şey.

Ahahah vallahi sen yaşamışsın gibi aynılarını yazmışsın

canım vajinusmus olayını çözdünüzmü

En son aramız iyiyken çözmüştük canım ama birbirimize yanaşmayalı uzun zaman oluyo.. o Zaten hep kendi ağzıyla derdi beni cinsellikle korkutamazsın diye öyle yatak ayırırım yok yanına yanaşmam tehditleri umrumda olmaz diyodu gerçekten de olmuyor

İşte böyle eşleri gördükçe o kadar imreniyorum ki. Allah aranızdaki muhabbeti bozmasın arkadaşım..zaten düzenli ve normal bir cinsel hayatımız Yok bebek düşüneceğim en son şey.
Allah yardımcın olsun bu genç yaşta.
Yazdıklarınızı okudum. Her yolu denemişsiniz. Eşiniz değişmez.
Aileniz arkanızda duruyorsa gidin ailenizin yanına. Resti çekin kocanıza.
Boşanın. Haklısınız.

Canım cinsellik konusuda çok önemli onun odunlugundanmi bilememde düzensiz cinsel hayatınız , bir erkeği kocani kendi tarafına cekebilmen içinde çok önemli
Vala bu adam NATO mermer NATO kafa . Kolay kolay bosan demem ama bu adamla hayat geçmez hakkında hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…