Canım bak söylediğimiz bu işte bu kızların eşleri malesefki olgunlasamayip eşlerini annelerine köle ettiriyorlar. Senin eşin ne güzel arayı bulmuş çünkü hem evlilik olgunluğuna ermiş hemde seni sevmek. Ama bu arkadasinki boş teneke.. çaba faydasizcanım öncelikle Allah yardımcın olsun KV +görümce. ikisi arasına almıs seni. ben de 26 yasındayım 9 aylık evliyim. bu durumu çözecek tek kisi kocan. biz de baslarda yaşadık bu tarz şeyler. 11 yıl görüştük öyle evlendik biz beraber büyüttuk birbirimizi. sanırım şansım buydu. KV arardı bu arkadaşıma gitcem sen de gel eltim de giderdi. benim canım istemezse gelmicem anne derdim. bu boyle tekrarlardı. arardı gitmezdim. hayır derdim sonra eşimi arardı aksam suraya gitcez o da anne bi esimle konuusim ben sana haber ederim. beni arardı cnm gidelm mi planımız var mı. ben söyledim ya anneme gitmek istemediğimi seni neden aramış ki derdim. bu böyle bi zaman devam etti sonraları hic bana demezdi eşime söylermiş eşim beni arayıp cnm gidelim mi annemgil aksam suraya gitcekler. cnm. gitmeyelim bugün evde olalım ya da bugun keyfim yok gidesim yok. KV daha beni arayıp bisey demezdi cunku oğlu hayır gelmiyoruz anne dedigi için. eşimde ailesine cok düşkün ama beni de asla ezdirmeZ. esim arkamda olmasaydı ben de ya tıpış tıpış gidicektim ya da böyle senin yaşadığın gibi sorunlarımız olcaktı. senin eşin arayı yapmalı. ben hep sunu diyorum eşime canım ben hayir diyince çok hoş olmuyo sen söyle anne gitmicez anne şöyle anne böyle diye. oyle olunca sıkıntı olmadı bizde. eşim hala der sen gitmek istiyosan git yoksa gitme gelmiyorum de. kv ile sıkıntım yok bunun sebebi eşimin haklıysam haklısın haksızsam haksızsın cnm diyebilmesi. cok uzun oldu ama ben uzuldum senın ıcın yapabilcegım bisey olsaydı keşke. kimse icn antidepresan kullanmaya değmez. daha gencecigiz. 26 yas ne ki. ve suan. kesinlikle bebek düşünme duzelmezse bebege yazık olur. insallah heer sey yoluna girer.
Kv mi sevmem ama burda ki kv tiplerini gorunce kosup kadina sarilasim geliyor
Bundan size ne?bu cevabin konu sahibine ne faydasi olacak simdi?
Bundan size ne?
Benim yorumum konu sahibini ilgilendirir. Iyi gunler.kadin burda derdini anlatiyor derdi "kaynana" asil senin kaynanana sarilma isteginden BiZENE? git usülce yaklas saril
Benim yorumum konu sahibini ilgilendirir. Iyi gunler.
Ben de gitmem. Alıştırmayacaksın. Baştan sınırların belli olursa sonradan sorun çıkmıyor. Baştan kendini kabul ettirmen lazım ama. Biz farklı şehirlerdeyiz bu sadece bayramlarda biz gidince konu olur. Benim eşimin ailesinin gittiği yerlere beni çağırmalarıyla ilgili tek bir kuralım var. Eşim geliyorsa onunla giderim, yoksa tek başıma gitmem. Eşimin ablasına yemek yemeye gideceklerdi bayramda ona bile eşim gelmezse gitmem dedim o da gelmek zorunda kaldı. Onun canı evde oturup bilgisayar oynamak istiyor evin küçük çocuğu gibi başkaları misafirliğe giderken, ben niye misafircilik oynayayım ben de bilgisayarda oynarım.Evli olmadığım için soruyorum: kaynananin ebesinin nikahinin mevludune gitmek gelinler için bir zorunluluk mudur? Bu normal midir?
Hayatta da gitmem valla. Hem Mevlüt nedir yaa. Canları sıkılıyor boşluktan. Mevlütle sosyallesiyorlar
Niye burda eşine anneme gitmek istiyorsan git gitmek istemiyorsan gitme diyen adam karısını sevmiyor karısına düşkün değilde , hergun annemle istediği yere gitmek zorundasin , yoksa evde seninle konuşmam triplerine giren adam karısını çok sever olur canım ilerde sever anasını seviyo sonuçta gelin diye köle bile almış annesine zihniyetinizi seveyim sizin..Hakime ne diyeceksiniz .Kaynananın mevludu yüzünden boşaniyoruz mu.
Bir iki saat birinde bir iki saatte birinde takilın .Once arkadasiniza sonra kayınvalideye gidin .
Boşanmayın bu yüzden .
Anasina düskün erkek iyidir .Birsure sonra size düskun olur .
İşte böyle eşleri gördükçe o kadar imreniyorum ki. Allah aranızdaki muhabbeti bozmasın arkadaşım..zaten düzenli ve normal bir cinsel hayatımız Yok bebek düşüneceğim en son şey.canım öncelikle Allah yardımcın olsun KV +görümce. ikisi arasına almıs seni. ben de 26 yasındayım 9 aylık evliyim. bu durumu çözecek tek kisi kocan. biz de baslarda yaşadık bu tarz şeyler. 11 yıl görüştük öyle evlendik biz beraber büyüttuk birbirimizi. sanırım şansım buydu. KV arardı bu arkadaşıma gitcem sen de gel eltim de giderdi. benim canım istemezse gelmicem anne derdim. bu boyle tekrarlardı. arardı gitmezdim. hayır derdim sonra eşimi arardı aksam suraya gitcez o da anne bi esimle konuusim ben sana haber ederim. beni arardı cnm gidelm mi planımız var mı. ben söyledim ya anneme gitmek istemediğimi seni neden aramış ki derdim. bu böyle bi zaman devam etti sonraları hic bana demezdi eşime söylermiş eşim beni arayıp cnm gidelim mi annemgil aksam suraya gitcekler. cnm. gitmeyelim bugün evde olalım ya da bugun keyfim yok gidesim yok. KV daha beni arayıp bisey demezdi cunku oğlu hayır gelmiyoruz anne dedigi için. eşimde ailesine cok düşkün ama beni de asla ezdirmeZ. esim arkamda olmasaydı ben de ya tıpış tıpış gidicektim ya da böyle senin yaşadığın gibi sorunlarımız olcaktı. senin eşin arayı yapmalı. ben hep sunu diyorum eşime canım ben hayir diyince çok hoş olmuyo sen söyle anne gitmicez anne şöyle anne böyle diye. oyle olunca sıkıntı olmadı bizde. eşim hala der sen gitmek istiyosan git yoksa gitme gelmiyorum de. kv ile sıkıntım yok bunun sebebi eşimin haklıysam haklısın haksızsam haksızsın cnm diyebilmesi. cok uzun oldu ama ben uzuldum senın ıcın yapabilcegım bisey olsaydı keşke. kimse icn antidepresan kullanmaya değmez. daha gencecigiz. 26 yas ne ki. ve suan. kesinlikle bebek düşünme duzelmezse bebege yazık olur. insallah heer sey yoluna girer.
Ahahah vallahi sen yaşamışsın gibi aynılarını yazmışsınsaati geçerse atarlanırda çünkü bizde az oturduk der daha çok yenisin ilerde kaynanan oğluna başka bahaneler söyleyip suratını ascak oğluda gelip ezecek senaryo tam uyuyo ailene gitmem dcek sen onlara gitmem diye inatlaşırken vs
canım vajinusmus olayını çözdünüzmü
Allah yardımcın olsun bu genç yaşta.İşte böyle eşleri gördükçe o kadar imreniyorum ki. Allah aranızdaki muhabbeti bozmasın arkadaşım..zaten düzenli ve normal bir cinsel hayatımız Yok bebek düşüneceğim en son şey.
Canım cinsellik konusuda çok önemli onun odunlugundanmi bilememde düzensiz cinsel hayatınız , bir erkeği kocani kendi tarafına cekebilmen içinde çok önemliİşte böyle eşleri gördükçe o kadar imreniyorum ki. Allah aranızdaki muhabbeti bozmasın arkadaşım..zaten düzenli ve normal bir cinsel hayatımız Yok bebek düşüneceğim en son şey.
Vala bu adam NATO mermer NATO kafa . Kolay kolay bosan demem ama bu adamla hayat geçmez hakkında hayırlısı olsunEn son aramız iyiyken çözmüştük canım ama birbirimize yanaşmayalı uzun zaman oluyo.. o Zaten hep kendi ağzıyla derdi beni cinsellikle korkutamazsın diye öyle yatak ayırırım yok yanına yanaşmam tehditleri umrumda olmaz diyodu gerçekten de olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?