Artık kayınvalidemden nefret ediyorum!

felicyam

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2012
418
3
0
Ankara
yolunda giden evliliğimi her daim bozmayı başaran bu kadından nefret ediyorum! Biz mutlu olursak o mutsuz olur çünkü..Şuan yatağında rahatça uyuyor bense günlerdir uyuyamıyorum evde yalnızım.Eşimle annesi yüzünden tartıştık ve eşim bana tek kelime demeden çıktı gitti,10gün oldu hala dönmedi,ne arıyor ne soruyor.Oysa ki benim aşkım çok kıskanç dışarı çıktığımda bile beni merak eden ne zaman geleceksin diyen adam yok hiç mi merak etmiyor bu kadın evde birbaşına ne yapıyor.Eve kıyafet vs. bahane edip gelmiyor bile... kızlar sizce eşimin amacı ne? burnumu sürtmek mi yoksa benden vaz mı geçti? olumlu olumsuz hiçbir haber yollamadı,ameliyat olan yakınını kapı önünde bekleyip doktorun çıkıp iyi bir haber vermesini bekleyen hasta yakını gibi günlerdir bekliyorum ,annesi kimbilir nasıl doldurduysa eşimden ses çıkmıyor...

birde kızlar bu durumda ben ne yapmalıyım? meydanı kaynanama mı bırakmalı yada arayıp eşime gel konuşalım deyip uygun bir ortammı hazırlayım yoksa omu adım atsın?

Merhaba,umarım bu sıkıntılı süreci bir an önce atlatırsın.Bir laf okumuştum hoşuma gitmişti.Eğer kadının muhattabı olgunlaşmamış bir kocaysa kötü kaynana her asisti gole çevirir.Yani kv deden nefret etmeden önce kocanızın sorumluluklarını sorgulayın.Ayrıca eşinizi 10 gündür sizi aramayacak kadar ,evi terk edecek kadar etkileyen kavganın sebebi nedir?

Evet canım öncelikle eşinle annesi yüzünden tartışmışınız ya öncelikle bunu bilmek lazım sana yardımcı olabilmek için yani konu neydide tartıştınız?Bide 10 gündür hiç aramaması gerçekten tuhaf,kendimi senin yerine koyuyorum da Allah yardımcın olsun canım

Tartışmanızın içeriğine bağlı.
Eğer o haksızsa adım atma 10 gün olmuş sen kararlı gözük ki seni anlayabilsin.
Eğer sen haksızsan adım atmaya geç kaldın malesef flört olsa hadi neysede evli çiftin 10 gün tüm iletişimi koparması ciddi bir sorun.
Belki şuan çok soğumuş ve kafasında bitirmiş olabilir ama temeliniz sağlamsa yine toparlarsınız.

Başkalarından haber almıyor musunuz nerede diye ? Ya o sizden haber alabiliyor mu bir ortak tanıdıktan ?

Evi terk edip gitmesi, şuana kadar hiç sormaması sorumsuzca bir durum.
Bir erkeğe hiç yakışmıyor.

Kavgayı kim başlattı? Süreç nasıl devam etti ?
Daha öncede böyle davrandı mı ? Bu soruların cevabı çok önemli sorduğunuz sorunun cevabını verebilmek için.

Fakat şu taraftan da bakmak lazım;
Eğer haksızsa eşiniz geri adım atmadan bu şekilde sorumsuzca dışarıda olamayacağını,bu konuyu konuşup olumlu olumsuz bir nokta koymanız gerektiğini yazabilirsiniz ona rest çeker görünümlü kibar bir imzayla.

ben olayı bu duruma getiren konuyu merak ettim açıkçası ..... konu neydi ? ben aramanızı tavsiye ederim.süre uzadıkça soğukluk büyüyecektir

arkadaşımın eşide evi terk edip anne evine gitti ve sonrasında boşanacağım diye resti çekti sonuç boşanıyorlar.

neden böyle oldu bilmiyorum ama kayınvalidende suç büyükse ve içinden geliyosa eşini ara bence bi konuşun en azından evlisiniz sonuçta flört değil

merhaba, sağol gerçekten sıkıntılı ve sinir bozucu bir durum.Kocam asla sorumsuz bir adam değildir,küssek bile yatağını terketmeyen başka bir odada yatmayan hatta bu konuda bile beni uyaran biridir.Kavganın sebeni kayınvalidem,düşündükçe deliriyorum,annesiyle aramıza soğukluk girdi bana iftira attı yapmadığım şeyleri söylemişti,neyse konu kapandı ama o gün bugundur soğuğuz,pek görüşmüyoruz eşimde annemi ara dedi aradım hanımefendi telimi bile açmadı,ordan burdan konuşurken tartışma oldu eşimde öyle mi dedi hiç karşılık vermeden çıktı gitti,şuan annesinin evinde kalıyormuş,akrabalardan duydum,ne kaynanam aradı nede eşim,hergün nasıl beynini yıkadıysa artık.

başka sebepler olmasın? 10 gün nedir yahu? az bir zaman değil.:26:

işine gelmiş gibi, konuşmadan çekip gitmek garip biraz.

10 koca gün bir erkek nasıl merak etmez eşini, kavganın mahiyetini bilmiyoruz ama ne olursa olsun insan eşini 10 gün yalnız bırakmamalı, bu eşe yakışacak bir hareket değil.

Sorunlar bir şekilde çözülür ama bu hareket kolay affedilir bir şey değil, sevgiyi sorgulatır insana. Ara bence eşini, konuşma ortamı yaratabilirsin ama bu davranışını bir kenara yaz, kolay kolay affetme.

bence ne olursa olsun sen eşini aramalısın evlilikte bukdr gurur kötü sonuçlar getirebilir...en azından kibarca oturup konuşalım halledelim belki çözebileceğimiz birşeydir falan desen
yani biraz suyuna git bakalım tavrı ne olacak sonuçta şu anda kayınvalidenin yanında ve kesin ufakufak dolduruyodur senden destek görsün ki ona göre karar versin.daha sonra keşke dememek için biraz tavizver bence.baktın havalar 1500 olmuş hiç yüz vermiyo o zaman koyver gitsin canım:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…