Artık kayınvalidemden nefret ediyorum!

durduk yere asla kımseye büyücü demem,bu iftiraya girer,kayınvalıdemın babası başta millete muska yazar,gecenlerde vefaat etti,kayınvalıdemın evındee arapca yazılar derken isme yapılmış yazılar gördüm kızıma yaptırdım dedi,birde değişik sular vardı şişelerde saklanılmış,bende tesadüfen buldum bune anne dedim şifalı su camiden aldım dedi,ama neden saklamıştı aralara,herneyse insanın genede aklına şüpheler geliyor,bir arkadaşta büyü mü yaptırdı ki deyince aklıma şüphe girdi iyice,neyse ben genede niyetimi bozmayım inşallah öyle birşey yoktur.Allah korusun.
eşimle bir problemımız yok annesi yüzünden tartışıyoruz sürekli,kayınvalidemi ara dedi aradım açmadı teli,peki dedim annene niye birşey demiyorsun gelinin arıyor nıye açmıyorusn diye hesap bile sormadı,şimdide ben mi haksızım?
diğer söyledıklerını dıkkate alıcam

kaynanan gelince elini ayağını öp
yüzüne tükürse çok şükür yağmur yağdı de
eşine geyşalık yap........
bu böyle uzar gider.bana kalırsa kendini ezdirme.senden bi tane daha yok.evliliğin ilk yıllarına geri dönülmüyo malesef ve bu yılları yine malesef burnundan getiriyolar genelde.evlilik gençken güzel.süslen püslen kocanı ara çağır hastayım filan de.güzel bi yemek iin o konuya hiç girme terkedip gittin deme ama annesinede fırsat verme.hayatını bi şekilde doldurmaya çalış ki aklı hemen anasına kaymasın.meydanı deliye bırakma.

sağol haklısın pazartesi gününe kadar beklıcem,yarın pazar belki gelir umudum,yuva bozmak kolay ama yapmak zor,bende ceksem gitsem dahada dağılacak belki geri dönüşü olmayacak,boşanınca bellı bır zaman gecınce hayat yalnız devam etmıyeceğı ıcın yenıden evlenmek gerek elin iyisi olmuyor hep fedakarlık hep fedakarlık

kaynanaların hepsi öyle bence

burdada çoğu konuları okuyorum çoğu gelınını istemıyor,en özel anlarını mahvedıyor,kadın cocuk doğurur torun verır bu kaynanalar delirir,ya boşanmalarına sebep olur yada huzur bozar,dün bi konu okudum çok üzüldüm yenı doğum yapmış kaynanası boşanmasına sebep olmuş,Allaha havale edıyorum böylelerını

şimdi akılsız kafam diyorum nıye eşimle aramı bozduysam onun yüzünden

benim demek istedigimi sen söylemisin kayin validenle olan promlemini onla hallet esinle deyil anansi yüz kötü olsa ölse oglu anam kötü demezzz
sen dermisin veya dedirirmisin annene kötü kayin validenle konussaydin bu is böyle uzamamis

10gün mü
Epeyde olmuş valla :26:
Empati yaptım da ben arardım yerinde olsam.Duramazdım.
10 Gündür seni arayıp sormaması da affedilir gibi değil
Dönünce bunu affettirir umarım sana

Kaynanan da tam kaynanaymış..

Bu kaynanayı napmalı
Kaynar kazana atmalı

hastayım aileme de söyleyemiyorum gelip bakmaları için durumumuzu anlamasınlar diye ne de olsa kol kırılır yen içinde kalır değil mi? diye mesaj at. sonra gelince bir şekilde oturur konuşursunuz. ya da beyaz da olsa yalan söylemek istemiyorsan biraz sitemkar bir mesaj atabilirsin. kayınvalidenin evindeki su belki zemzem suyudur. bereket getirsin diye evde bulunması iyidir derler. insan bu zamanda her şeyden şüphe duyuyor tabi hele böyle durumda. arayı fazla soğutma derim ben. pazartesiyi falan bekleme.

evet haklısın,benımde haksızlığa tahammülüm yok işte ,annesigili biliyor ne olduklarını ama işte bana fırsat vermek istemiyor,şuan annesi haksızken nasıl olduda onların yanında oldu,benı bır başıma bıraktı ,bu yuzden eşime öyle kızgınım ki,hele bır barışayım yavaş yavaş sorucam hesabını:)

bende kendıme aşıyorum nasıl durdum:)ilk defa,eskiden olsa giderdim dükkanına otururdum:)

isallah eniste eve döner allah kayin validenede vicdan merhamet veririr burda iyi oldugunu ögreniriz sen kalbini ferah tut esini ara konus hayirlisi
anliniza ne yazindiysa basiniza o gelecekk

zaten aileme söylemedım,günlerdir evde yalnızım gönülleri razı olmaz,sitemkar değilde duygu sömürüsü olan bir msj atıcam,sitemkar davranırsam gelmeyebilir yada daha kötü olabilir,yok canım sordum zemzem demedı camiden getirdim dedi:) ocakla duvarın arkasına sokmuş araya iyice hiç görünmüyor bende nasıl olduysa gördüm:)

Bir erkeğin eşini evde yapayalnız bırakıp 10 gün aramaması bana hiç doğru gelmedi. Çok kızgın olabilir, seni görmek istemeyebilir ama evde yalnız bırakmak ve umursamamak asla ama asla olmaması gereken bir şeydir. Çok şaşırdım açıkçası. Ben olsam ben de aramaz, dururdum senin gibi. Şimdi kötü bi'şey demek istemiyorum ama 10 koca gün ne yapıp ettiğini zerre kadar merak etmeyen birini sen neden arıyorsun ki?
Baktığın zaman evet meydan kv kalmış oluyo hatta o bak seni aramıyor gördün mü dediğinde onu haklı çıkarmış olacaksın ama ne bileyim ben olsam gurur yapardım bu işi. Zor bir durum yani :S

yalnız arayı daha fazla soğutma dediğim gibi hakkında hayırlısı olur umarım ama bir araya gelirseniz dayanamaz eşin diye düşünüyorum. muhtemelen orada şımartılmak hşuna gitmiştir ondan ayrılamıyordur. barışırsanız da annesiyle ilgili konuşma. ama tabi annesiyle de mesafeli olmaya bak bu seferde tepene çıkmaya kalkmasınlar iyice.

Evliliğini sürdürmek istiyorsan, annesine odaklanıp , kendinide psikolojik doldurma , sabırlı ve politik ol. Kayınvalide diye önyargıyla diş bilersen, kafanda takıntı haline dönüşür ve istem dışı eve yansıtırsın. Onu yaşlı ve zaman zaman saçmalaması normal olan bir kadın gibi görürsen olgunca yaklaşırsın olaylara. Zaman kaybetmeden hemen eşinin karşısına dikil(eğer kaybetmeye niyetin yoksa). Ilımlı ve az konuş , üzgün olduğunu belirt. Annesine de gereken muameleyi çekeceksin tabiki. Bazı arkadaşlar sana gaz vermişler fakat evlilik kurumunda yerine göre haksızlığa uğrasanda susma erdemi ve terbiyesi göstermek herzaman sana kazandırır. Akıllı ol. Ya bu deveyi güdersin yada hiç bir evliliği yürütemezsin. Maalesef bu işler böyle işliyor. Sana kolay gelsin canım.

benımde gücüme giden bu işte,eşim ilk defa böyle yaptı alışkın olmadığımız bir durum,hala aklım almıyor keşke kabus olsa nasıl gelmez offffff

en güzeli kv hakkında eşlere hiç konuşmamak.. bırakın eşler görsün kimde muzurluk var, kim alttan alıyor kim üsteliyor.. sonuçta annedir, iyisiyle kötüsüyle asla sırt dönemezler.. evlilik oturana kadar bu deve güdülecek arkadaş başka çare yok.. eşe hissettirmeden kendi yöntemlerinizle haddini bildireceksiniz kvlere .. canım sen eşini ara, fazla uzamadı mı bu küslük de, hatalıysan kabul et ve aynı hataya bi daha düşme..

yüzümü görse dayanamaz buna emınım,keşke ilk adımı o atsa,ben ona bağırıp çağırmıcam epey zaman oldu alıp karşıma tatlılıkla konusurdum..
annesinin yüzünü görmek istemıyorum öyle doluyum ki,oğlu gitse bile evine almamalı senın evın var yuvan var dön çabuk demeli,nerde hergün poff poff eşimi havalara çıkarıp duruyorlar

haklısın git gide soğukluk oluyor,benimde kolum kanadım kırılmış gibi hissediyorum o aramıyor diye bende aramadım içimden gelmemeye başladı,pazartesi olsun bakalım

Kuzum ay kıyamam ya...

10Gün olmuş normal öyle hissetmen tabi.

Yarın arasan olmaz mı..

Buraya yaz tamam mı gelişmeleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…