yeni evliyken
1...kesinlikle annesi hakkinda iyi ve kötü konusma
2...kayin validene saygili ol iyini kötünü bildirme
3...esinin ailesine büyücü deme ayip bir sey her kuran harfi olan insan büyücü deyil sen kaybedersin
4...esinle senin promlemin varr niye kayinvaliden kötü oluyorsunki
5...daha evliliginiz oturmadan iki günlük kadinin akliyla annesini atan adam baska kadin icin 1 saatda seni birakir bunu unutma
6...esinle barisirsan kesinlikle annen söyle böyle deme kayinvalidenle kendin konus ama bagirarak deyil anne böylemi deeee
7...esini evde ne kadar huzur verirsen sende oda mutlu olursun 3kisileri kapida birakinn
8,, simdi gecler alev gibi parliyorlarya evlilik öyle kolaymi hemde kadinlar icin yuvayi disi kus yapar sabiri merhameti vicdani allah niye kadinlara verdiki ana olduklari icinnn esini seviyorsan evliligini kurtarmak istiyorsan ilk adimi at olmadi aileli cagirr bagirarak cagirarak bir yere varilmazzzzz konusarak varilirrrr
yeni evliyken
1...kesinlikle annesi hakkinda iyi ve kötü konusma
2...kayin validene saygili ol iyini kötünü bildirme
3...esinin ailesine büyücü deme ayip bir sey her kuran harfi olan insan büyücü deyil sen kaybedersin
4...esinle senin promlemin varr niye kayinvaliden kötü oluyorsunki
5...daha evliliginiz oturmadan iki günlük kadinin akliyla annesini atan adam baska kadin icin 1 saatda seni birakir bunu unutma
6...esinle barisirsan kesinlikle annen söyle böyle deme kayinvalidenle kendin konus ama bagirarak deyil anne böylemi deeee
7...esini evde ne kadar huzur verirsen sende oda mutlu olursun 3kisileri kapida birakinn
8,, simdi gecler alev gibi parliyorlarya evlilik öyle kolaymi hemde kadinlar icin yuvayi disi kus yapar sabiri merhameti vicdani allah niye kadinlara verdiki ana olduklari icinnn esini seviyorsan evliligini kurtarmak istiyorsan ilk adimi at olmadi aileli cagirr bagirarak cagirarak bir yere varilmazzzzz konusarak varilirrrr
bu savaşı kaybetme. kocanı kazanmaya bak derim. 10 gündr aramayan aramaz bencede. sen ara yada git konuş eşinle. yazık yuvanızı dağıtmayın...kazanmak için savaşmak gerekir yuvanı sen kurtar.allah yardımcın olsun...
kaynanaların hepsi öyle bence
durduk yere asla kımseye büyücü demem,bu iftiraya girer,kayınvalıdemın babası başta millete muska yazar,gecenlerde vefaat etti,kayınvalıdemın evındee arapca yazılar derken isme yapılmış yazılar gördüm kızıma yaptırdım dedi,birde değişik sular vardı şişelerde saklanılmış,bende tesadüfen buldum bune anne dedim şifalı su camiden aldım dedi,ama neden saklamıştı aralara,herneyse insanın genede aklına şüpheler geliyor,bir arkadaşta büyü mü yaptırdı ki deyince aklıma şüphe girdi iyice,neyse ben genede niyetimi bozmayım inşallah öyle birşey yoktur.Allah korusun.
eşimle bir problemımız yok annesi yüzünden tartışıyoruz sürekli,kayınvalidemi ara dedi aradım açmadı teli,peki dedim annene niye birşey demiyorsun gelinin arıyor nıye açmıyorusn diye hesap bile sormadı,şimdide ben mi haksızım?
diğer söyledıklerını dıkkate alıcam
benim demek istedigimi sen söylemisin kayin validenle olan promlemini onla hallet esinle deyil anansi yüz kötü olsa ölse oglu anam kötü demezzz
sen dermisin veya dedirirmisin annene kötü kayin validenle konussaydin bu is böyle uzamamis
10gün mü
Epeyde olmuş valla :26:
Empati yaptım da ben arardım yerinde olsam.Duramazdım.
10 Gündür seni arayıp sormaması da affedilir gibi değil
Dönünce bunu affettirir umarım sana
Kaynanan da tam kaynanaymış..
Bu kaynanayı napmalı
Kaynar kazana atmalı
evet haklısın,benımde haksızlığa tahammülüm yok işte ,annesigili biliyor ne olduklarını ama işte bana fırsat vermek istemiyor,şuan annesi haksızken nasıl olduda onların yanında oldu,benı bır başıma bıraktı ,bu yuzden eşime öyle kızgınım ki,hele bır barışayım yavaş yavaş sorucam hesabını:)
hastayım aileme de söyleyemiyorum gelip bakmaları için durumumuzu anlamasınlar diye ne de olsa kol kırılır yen içinde kalır değil mi? diye mesaj at. sonra gelince bir şekilde oturur konuşursunuz. ya da beyaz da olsa yalan söylemek istemiyorsan biraz sitemkar bir mesaj atabilirsin. kayınvalidenin evindeki su belki zemzem suyudur. bereket getirsin diye evde bulunması iyidir derler. insan bu zamanda her şeyden şüphe duyuyor tabi hele böyle durumda. arayı fazla soğutma derim ben. pazartesiyi falan bekleme.
bende kendıme aşıyorum nasıl durdum:)ilk defa,eskiden olsa giderdim dükkanına otururdum:)
Bir erkeğin eşini evde yapayalnız bırakıp 10 gün aramaması bana hiç doğru gelmedi. Çok kızgın olabilir, seni görmek istemeyebilir ama evde yalnız bırakmak ve umursamamak asla ama asla olmaması gereken bir şeydir. Çok şaşırdım açıkçası. Ben olsam ben de aramaz, dururdum senin gibi. Şimdi kötü bi'şey demek istemiyorum ama 10 koca gün ne yapıp ettiğini zerre kadar merak etmeyen birini sen neden arıyorsun ki?
Baktığın zaman evet meydan kv kalmış oluyo hatta o bak seni aramıyor gördün mü dediğinde onu haklı çıkarmış olacaksın ama ne bileyim ben olsam gurur yapardım bu işi. Zor bir durum yani :S
Git konuş valla.
Kaynanayı sevindirme.
Sorununuz neyse konuşarak halletmelisiniz.
Ara ne kadar uzarsa o kadar soğursunuz dikkat et.
yalnız arayı daha fazla soğutma dediğim gibi hakkında hayırlısı olur umarım ama bir araya gelirseniz dayanamaz eşin diye düşünüyorum. muhtemelen orada şımartılmak hşuna gitmiştir ondan ayrılamıyordur. barışırsanız da annesiyle ilgili konuşma. ama tabi annesiyle de mesafeli olmaya bak bu seferde tepene çıkmaya kalkmasınlar iyice.
haklısın git gide soğukluk oluyor,benimde kolum kanadım kırılmış gibi hissediyorum o aramıyor diye bende aramadım içimden gelmemeye başladı,pazartesi olsun bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?