Artık kayınvalidemden nefret ediyorum!

bence bu yorumlara kulak asmalisin, o kadar güzel ve mantikli anlatmis ki benkimimki.
ayni görüsteyim, yok süründüreyim, yok görüsmeyeyim burnundan getireyim derken iyice uzaklastirirsin kendinden bence.
böyle yapipta mutlu olani görmedim ben, konu gereginden fazla uzuyor.

eee bugüne bugün karşında 12 senelik evli biri var...siz giderken biz dönüyoruz tecrübe:)))

düşündüklerimi çok güzel yazıya dökmüşsünüz ağzınıza sağlık :)
felicyam arkadaşa bire bir katılıyorum bende

valla sanki kendim barışmışım gibi sevindim adına ne yalan söyleyeyim :)
bir yuva gerçekten çok zor kuruluyor ve bitmesi bu kadar kolay olmamalı.
ve kk da ne kadar olumlu ve yapıcı yorum yapan kadınlar var iyi ki bu siteye üye olmuşum dedim bir kez daha :)
kv den yapıcı olmaktan çok hep benim dediklerim olsun oğlumun evliliği de benim istediğim gibi ilerlesin diye düşünerek oğlunun kafasını ütüleyen bir tip ise bence ilk yapman gereken şey olabildiğince bu kadına benzememek.anlaşılan o ki mantıklı bir eşin var.14 gün boyunca annesinin yanında kalmasına rağmen O'nun istediği doğrultuda davranmıyor belliki.sen O'nun yanında olup O'na yardımcı olduğun sürece anneden hiç etkilenmeyecektir eminim.
benim eski nişanlımda aslan burcu idi ve bahsettiğin özelliklerde bir babası vardı.ve kendisi de bunun farkındaydı.bana ailesi ile tanışmadan önce söylediği ilk şey iyi de olsa kötü de olsa onlar benim ailem ve bu yaştan sonra O'nları değiştiremeyeceğime göre huzursuzluk yaşamamak adına idare etmemiz gerekiyor.ve ben asla annemi ya da babamı haksız gördüğüm durumlarda yapacağım konuşmayı sen duymayacak ve bilmeyeceksin aynı şekilde O'nlarda sana dediklerimi bilmeyecek demişti.
her iki taraf için dengeyi kurabilmek adına sanırım böyle olması gerekiyor.
ne de olsa annesi mutlaka gereken şeyleri annesine söylüyordur.ben şahsen kendi anneme kızsam da bunu kimsenin bilmesini istemem ve lafta söylettirmem.eşine öncelikle yardım etmek O'nu zor durumda bırakmamak için annesi için olumsuz yorumlarda bulunma bence ilk olarak.
sonra da ilk ben aradım sen aradım düşüncesinden çık ve doya doya aşkını yaşa :)
Allah mutluluğunuzu daim etsin inş.
darısı da başıma olsun

canım tüm yazdıklarını okudum mantığını çok beğendim, bende koçum eşimde koç 10 yıllık evliyiz ama hala uyum kurmakta çok zorlanıyorum sen arada denge kurmayı öğrenmişsin anlaşılan, benim de senin tavsiyelerine çok ihtiyacım olacak özellikle kocam konusunda:) bu arada konu sahibine yaptığın tüm yorumlarına katılıyorum okadar ki kendime çok yakın buldum yaptığın olumlu eleştirilerini yaklaşımlarını ...

teşekkür ederim hanımlar iyi dilekleriniz için,Rabbim kimsenin evine huzursuzluk vermesin,herkese gönlündekini versin..
kv yi takmıcam artık adını bile anmıcam,şimdilik bizden uzak umarım gene beni sinirlendirecek problemlerle karşımıza cıkmaz,şuan şehır dışında kv kızının yanına gitmiş..
sözlerınde cok haklısın canım iyide kötüde olsa annesi atamaz,ben bunu geç anladım eşim birşeylerin farkında değil sanıyordum ama farkındaymış,bu yüzden artık sıkmıcam bu gibi konularla..
verdiğiniz taktıklerıde bir bir uygulucam sağolun kızlar,hepinize mutluluklar diliyorum...

evet canım şükürler olsun ki döndük evimize:) hallettik problemleri..

inan bana yasadıklarının benzeri kv ile olan problemlerin aynı ben ama ben senin gibi davranmadım kocam hep benim yanımda oldu bu yüzden biraz politik olman gerkiyor önemli olan eşinin kv nin huyunu bilmesi ben bunu ona gösrtdim ki benim eş,im annesini bana hep melek diye tanıtırdı ama ben annesinin yanlışlarını görmesini sağladım şimdi kv beni hiç sevmiyor ama oğlununda çok sevdiğini bildiği için bana zarar veremiyor :)))

anlatsana kiz meraklandik nasil oldu?

ayrica cok sevindim senin icin, ins hic ayrilmassiniz hep mutlu olursunuz

önemli olanda bu işte nasıl gösterdin annesinin yanlışlarını?benım kv cok profosyonel ve hemen herseye ağlar duygusala bağlar,sen nasıl yaptın bunu?

felıcyam merak edıyorduk senı... sevındım adına barısmmısnızzz allah bole seyler bı daha yasatmaz ınsallhhhhh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…