Artık kayınvalidemden nefret ediyorum!

var ya
gidicen annesının evine
tutacaksın saçlarından kadının, aklını başına getircen.

töbe yarabbım yaa böyle insanlar varya
meleği bile yoldan çıkarır.

Son düzenleme:
öncelikle sakin olmanızı tavsiye edebilirim sadece...bu kayınvalide olcak kadın eğerki eşinizi bukadar kolay doldurabiliyorsa siz aradığınızda tekrar bi tartışma söz konusu olursa kayınvalidenizin ağzına tekrar laf vermiş olursunuz,aslında bi bakıma sizin baba evine gitmemiş olmanızda iyi en azından siz evinize yuvanıza sahip çıktığınızı gösteriyorsunuz bu duurmda...bence eşiniz dayanamaz özler gelir ama kayınvalidenin oğlunun yuvasını yıkıcak kadar nasıl gözü döndü sorun orda...sizi hiçmi istemiyordu yoksa bu tipik bir oğlunu kıskanan ve paylaşamayan kayınvalide semdromumu?

Son düzenleme:
Kaynana oğlu dizinin dibindeyken mutlu oluyorsa niye evlendirmiş ki anlamadım. Yuvanız bozulsa (Allah korusun) mutlu mu olacak yani?

Şeytan bile bu kaynanaları görünce kendini ne kadar boş hissediyordur kimbilir. Günah yahu!

ağzına sağlık,doğru söyluyorsun,bune sorumsuzluk,bunu ilk defa yaptı,normalde hiç duramaz dışarı çıksam sürekli arar hadi nerdesin diye kıskancın teki,ama şuan ne oldu anlamıyorum..

içime öyle koydu ki bu davranışını bunca yıllık kocamı tanımamışım gibi,hiç yapmadığı bir davranış sanki yüksek biryerden aşağıya düşmüş gibi oldum

var ya
gidicen annesının evine
tutacaksın saçlarından kadının, aklını başına getircen.

töbe yarabbım yaa böyle insanlar varya
meleği bile yoldan çıkarır.

ay hiiçç güleceğim yoktu,sen çok yaşa emi

zaten içimden bunlar geçiyor sende gaz verme

iyice soğdum kadından demez mi oğlum evindir karındır git yalnız bırakma ,birbaşına ne yapsın yok kızlar birde varya hergün çeşit çeşit yemekleri dökdürüyormuş

Canım 10 gün yazıyor değilmi , ben yanlış okumadım.

10 gündür kocan aramıyor sende duruyorsun.. Şaka gibi nasıl yani empati yapmaya çalışıyorum ne yapar ne eder gurur murur vız gelsin ne olursa olsun ararım mesaj atarım genede getiririm eve... Biz Öyle bir kavga etmiştikki o 1 gun sonra bütün eşyaları toplayıp gidicekti bitti dedi yalvardım olmadı evde dahi istemedi beni , Ben kuzenimle biraz kafasını toplasın yalnız kalsın diye edirneye gittim , o adam ya benden nefret eden adam ertesin gun gell die mesaj attı sadece giitim barıştık.. Siz nasıl bşr kavga etmiş oalbilrsiniz.. Kayınvaliden büyümü yaptırdı acaba Ben ce büyüüüüük ihtimal Annesinde kalıyor :44::26::26:

ne olursa olsun aranızı bulması gerekirdi. yuvanız yıkılsa boşansanız mutlu mu olacak?

bence siz arayın eşinizi sakin sakin konuşun

karı koca arasına şeytan dahi girmezmiş ama benim kaynana çok ustaca hallediyor işini,bende anlamadım birde hergün oğlunun başının etini yermiş evlen diye,beni birtürlü beğenmiyor bu kadın mağrifetliyim ona muhtac değilim ondan ,kızlar Allah aşkına söyleyin 170 boyum var bana kısasın diyor,oğlu beni tanıştırmaya götürdü arkamdan demiş ki bune böyle kolun kadar birini bulmuşsun getirmişsin sen aslan gibisin şöyle böyle ozamanlar sıfır bedendim ama boyum vardı,şuan 40 beden oldum bu kadının basıkısından kurtulayım diye...

bence kesinlikle eşini aramalısın... af dilemek için değil konuşmak için... bak ben yuvamızdayım... bu kadar kolay olmamalı en azından bu ilişki, karşılıklı bir konuşmayı hakediyor.. bu şekilde ilişkimiz arafta kaldı... gel konuşalım... tarzı bişeyler diyebilrsn.. ama sen onla konuşmadıkça aradaki uçurum büyür... dua et annesi yakında yeni gelin adayları falan bulmasın :S

baba evıne gitmedim,beklıyorum hala ,ama eşim ne arıyor ne soruyor,insan birşeyler bahane eder evine gelir,çamaşılarınıı almaya bile gelmedi,zaten eşimde anahtar yok yalnızca bende var evın anahtarı,kaynanam çok kötü bir kadın tek derdi ayrılmamız,oğlunu zorlayıp duruyordu boşan diye,birde şimdi onun evindeye ilgi alaka birde yalaka bir yiyen dayıcım dayıcım hiç kucağından inmez,eşimi yerlere göklere sığdıramışlardır

öyle mi dersin,bende hiç aramadım ,çünkü hep ilk adımı atan taraf ben oluyorum nedense diye,ama meydan kaynanama kaldı,pazartesi gününe kadar beklıcem,ya mail atarım yada ararım,aslında iş yerine gitmeyi bile düşünüyorum ama ayağına gitmeyim o gelsin.

aklıma gelmedi dersem yalan olur,çünkü kaynanam büyücünün teki evde hep arapça kağıtlar,değişik sular bulurdum şişelerde saklanmış,birde amacı bizi ayırmak yapar mı yapar,kaynanamda yemek yemeye korkuyorum ya içine birşey kattıysa diye şimdi oğluna bir güzel yediriyordur,eşim asla ama asla aramadan duramazdı,keşke birşey bahane edip eve gelse,süslenıyorum püslenıyorum beklıyorum belkı gelır dıye ama yok doğru okudun tam 10 hatta 11 olacak offffffff,pinpirikli adam nasıl vurdumduymaz oldu ya kocamı tanıyamıyorum

ne olursa olsun aranızı bulması gerekirdi. yuvanız yıkılsa boşansanız mutlu mu olacak?

bence siz arayın eşinizi sakin sakin konuşun

haklısın keşke bana bir adım gelse anası ben ona on adım giderim ,kendini beğenmişin teki kaynanam ,boşansam diye hergün dua ediyor.

pazartesı arıcam ,normalde evin içinde küserdik evi terketmezdi en fazla 3 gün küs kaldık aynı evde oda çekti yanına gel buraya müslümanlar 3 günden fazla küs kalmaz dedi benimle barıştı şuan bambaşka bir adam var,sizce benden vazmı geçti ki?

yeni evliyken
1...kesinlikle annesi hakkinda iyi ve kötü konusma
2...kayin validene saygili ol iyini kötünü bildirme

3...esinin ailesine büyücü deme ayip bir sey her kuran harfi olan insan büyücü deyil sen kaybedersin
4...esinle senin promlemin varr niye kayinvaliden kötü oluyorsunki
5...daha evliliginiz oturmadan iki günlük kadinin akliyla annesini atan adam baska kadin icin 1 saatda seni birakir bunu unutma
6...esinle barisirsan kesinlikle annen söyle böyle deme kayinvalidenle kendin konus ama bagirarak deyil anne böylemi deeee
7...esini evde ne kadar huzur verirsen sende oda mutlu olursun 3kisileri kapida birakinn
8,, simdi gecler alev gibi parliyorlarya evlilik öyle kolaymi hemde kadinlar icin yuvayi disi kus yapar sabiri merhameti vicdani allah niye kadinlara verdiki ana olduklari icinnn esini seviyorsan evliligini kurtarmak istiyorsan ilk adimi at olmadi aileli cagirr bagirarak cagirarak bir yere varilmazzzzz konusarak varilirrrr

bu savaşı kaybetme. kocanı kazanmaya bak derim. 10 gündr aramayan aramaz bencede. sen ara yada git konuş eşinle. yazık yuvanızı dağıtmayın...kazanmak için savaşmak gerekir yuvanı sen kurtar.allah yardımcın olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…